Перейти до змісту

Якщо в Луцьку буде офіс ммм2011 - ви підете "в тєму" ?

serg90210

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

гайка МММ :)

МММ по принципу, спочатку ви влаштуєте шикарне життя Мавроді і його спільникам, а потім буде кожен сам собі і на свої кровні влаштовувати своє майбутнє :)

Опубліковано

мене одного напрягає ця тема?

забаньте вже оцих п...расів, які агітують іти в МММ. ще й як нагло агітують! в мене від такої наглості навіть слів немає...

коли вже вас на вила візьмуть всіх, мавроді і його маленьких п..растичних мавродиків.

вже був раз, шо люди кров'ю і сльозами вмились як пішли в МММ. вам ще мало? покидьки, шо тут скажеш.

Опубліковано

забаньте вже оцих п...расів, які агітують іти в МММ. ще й як нагло агітують! в мене від такої наглості навіть слів немає...

коли вже вас на вила візьмуть всіх, мавроді і його маленьких п..растичних мавродиків.

вже був раз, шо люди кров'ю і сльозами вмились як пішли в МММ. вам ще мало? покидьки, шо тут скажеш.

Напрягає? Не заходь, не читай, не напрягайся. Бо можуть і тебе забанити, за мат на форумі ;)

1: Куриш?

2: Ні.

1: Випиваєш?

2: Також ні.

1: А як ти тоді розслабляєшся?

2: А я не напрягаюсь

Опубліковано

багато грошей ммм Вам не виплатив,що Ви так гнівно висловлюєтесь ? :0145:

Опубліковано

чесно кажучи чекав, поки хтось з форумчан таки вирішить спробувати ЦЕ.

Суто з цікавості. Побачити чи буде реальна можливість забрати гроші через певний час.

Щоб потім посміятися на тему "я ж казав", або кусати лікті.... або все одно у мене вільних грошей геть нема, то я нічого не втрачаю і нічого не виграю :)

Опубліковано

Не знаю як ви а я тримаюсь принципу халявний сир... ще ніколи мене не підводив.

Якщо перейти на мову приказок, то я в даному випадку пішов за принципом "хто не ризикує, той не п'є шампанського". :)

Опубліковано

Якщо перейти на мову приказок, то я в даному випадку пішов за принципом "хто не ризикує, той не п'є шампанського". :)

У випадку з МММ, як правило, шампанське п'є Мавроді. :)

Опубліковано

відповідно: той хто п'є шампанське - ризикує ? ;)

Опубліковано

відповідно: той хто п'є шампанське - ризикує ? ;)

дивлячись яке шампанське ;)

Опубліковано

У випадку з МММ, як правило, шампанське п'є Мавроді. :)

Не згідний. Піраміда стартанула в двадцятих числах січня минулого року, до сьогоднішнього дня "всім все платиться". На сьогоднішній день немає жодного вкладника, якому не виплатили того, що обіцяли. Як буде завтра - невідомо, піраміда одним словом.

дивлячись яке шампанське ;)

Не знаю чи було шампанське, а от горіляки мій десятник вчора випив добряче і привід був - вивів з ммм штуку баксів, це при тому, що свої гроші він вже також вивів.

Ось http://www.businesssucceeded.com вже 678 днів ....

Куча сайтов яля Мавроді, моніторів цих сайтів(прімер http://www.goldpoll.com/)

Я ворожої мови не розумію, а читати такий сайт через Гугл-перекладач буде складніше, чим твій албанський :). Які там відсотки річні?

Опубліковано
Не згідний. Піраміда стартанула в двадцятих числах січня минулого року, до сьогоднішнього дня "всім все платиться".

Не згідний - піраміда стартанула 20.10.1992... До речі, подумалось що і фінішує вона якраз до 20-ї річниці. Чекайте, панове, в середині, а я збоку постою подивлюсь... :)

Не знаю чи було шампанське, а от горіляки мій десятник вчора випив добряче і привід був - вивів з ммм штуку баксів, це при тому, що свої гроші він вже також вивів.

шо там у нас на борді за пропаганду пірамід, не пам'ятаєш? Не тре таким "щастям" тут ділитись... ;)

Опубліковано

Не згідний - піраміда стартанула 20.10.1992... До речі, подумалось що і фінішує вона якраз до 20-ї річниці. Чекайте, панове, в середині, а я збоку постою подивлюсь... :)

Це різні піраміди, та може й стартувала в 1992, а я вступив в ммм-2011. Це зовсім різні структури.

шо там у нас на борді за пропаганду пірамід, не пам'ятаєш? Не тре таким "щастям" тут ділитись... ;)

Дрім, а де тут агітація? Якщо це агітація, тоді краще вже тему закрити, а то як я буду відповідати в цій темі, якщо ОЦЕ ми будемо називати агітацією? Мій десятник вивів гроші, чи виведу їх я - невідомо, в чому агітація?

Опубліковано

як не крути, все це-нечесні гроші. і сьогодні ви п'єте шампанське, а завтра ваш сотник\десятник іде по кримінальній справі як співучасник, а ви з голим задом і без засобів до існування, бо все вклали в цю пекельну машину.

і принцип цієї лотереї простий-ви граєтесь з шулером, з профі. він вас наламає, як тільки прийде потрібний момент. як тільки ви ввійдете в раж і поввалюєте туди конкретні суми, зняті з ваших рахунків на машину, квартиру чи просто на одяг і побут-тут же МММ і лопне. і будуть гіркі сльози і розчарування, а потім, коли пройде пару років і ви все забудете-вас знову розведуть як невдах.

краще лишню копійку вкласти в свою справу і мати 10%, зате стабільно, чесно і своїх. і знати, що при любих ви їх будете мати. аніж ризикувати всім.

от читаю коменти деяких "дядьків", які пішли в МММ і дивуюсь! дехто ж тут старший за мене, мабуть раза в два, а ведуться і вірять в це як діти. я не економіст, але навіть я знаю, що ГРОШІ НІЗВІДКИ НЕ БЕРУТЬСЯ, має бути якесь джерело доходу. я особисто не знаю жодного економіста, який би вкладав гроші у такі афери.

дуже усміхнув коментар одного персонажа, мовляв його десятник зняв штуку баксів і вони бухали на ті гроші. це ж стандартний розвод на лоха. шулєр лоха теж спочатку прикормлює, а потім той, не в силах зіскочити з гачка вкладає все, що має. ви ж самі хочете, шоб вас наламали, а відповідно не ображайтесь, коли це станеться. як казав класик: лох-это судьба (с)

Опубліковано

як не крути, все це-нечесні гроші. і сьогодні ви п'єте шампанське, а завтра ваш сотник\десятник іде по кримінальній справі як співучасник, а ви з голим задом і без засобів до існування,

пісями по воді виляно :) Пішов друший рік, чому не реагує міліція на "нечесні" гроші?

бо все вклали в цю пекельну машину.

Я вклав таку суму, яку не шкода втратити, мені не шкода, спеціально не озвучую цифру, бо в кожного вона буде різна. Навіть сім'я не відчує такої втрати, якщо не вдасться їх вивести. В нашій сім'ї всі зароблені кошти складаються в умовну скриню - сімейний бюджет. Окрім 10%, які я можу витратити на все, що мені заманеться, як і дружина свої 10%. Ну не брати ж на букет квітів дружині з спільного бюджету? Сюрпризу не буде. Так і дружина не клянчить на перукарню, косметику і т.д. - має свої кишенькові гроші. Вклад зроблено на кишенькові гроші.

і принцип цієї лотереї простий-ви граєтесь з шулером, з профі. він вас наламає, як тільки прийде потрібний момент. як тільки ви ввійдете в раж і поввалюєте туди конкретні суми, зняті з ваших рахунків на машину, квартиру чи просто на одяг і побут-тут же МММ і лопне. і будуть гіркі сльози і розчарування, а потім, коли пройде пару років і ви все забудете-вас знову розведуть як невдах.

Читай вище про суму вкладеного, вже коментував, але складається враження, що судиш по собі ;)

краще лишню копійку вкласти в свою справу і мати 10%, зате стабільно, чесно і своїх. і знати, що при любих ви їх будете мати. аніж ризикувати всім.

Ти впевнений? А я ні - тиждень тому минув рік, відколи я закрив власний магазин. Там гарантій ще менше, чим в МММ.

я особисто не знаю жодного економіста, який би вкладав гроші у такі афери.

Наш сотник - власник відомої в луцьку фірми, Не називатиму ні його прізвища ні назви фірми - неетично. Йому 65 років, це у скільки разів він старший за тебе? :)

дуже усміхнув коментар одного персонажа, мовляв його десятник зняв штуку баксів і вони бухали на ті гроші. це ж стандартний розвод на лоха. шулєр лоха теж спочатку прикормлює, а потім той, не в силах зіскочити з гачка вкладає все, що має. ви ж самі хочете, шоб вас наламали, а відповідно не ображайтесь, коли це станеться. як казав класик: лох-это судьба (с)

Підбирай слова , юначе, бо можеш взнати про себе багато нового і неприємного. :)

Свого десятника знаю не перший день.

Опубліковано

Хм,ти вліз в кантору з гівенною репутацією і тепер просиш підбирати щодо тебе слова.

Мені начхати, яка в кантори репутація, я не є її представником, захисником і адвокатом, але мені хамити не треба, бо я також можу. Так зрозуміло?

п.с. В народі банки мають не кращу репутацію, на Борді є декілька тем на доказ моїх слів, але це ж не дає мені права хамити тобі, Толік? Ілі я нє прав і маю всі підстави тобі хамити?

Опубліковано
Пішов друший рік, чому не реагує міліція на "нечесні" гроші?

Як би то вам сказати, щоб ви зрозуміли.

Приклад №1 - в Білорусії офіси МММ позакривали, причому не з участковим, а за участі маски-шоу.

Приклад №2 - наша міліція не реагує не тільки на "нечесні" гроші, але й на порушення закону.

Імхо - не знаю, чим треба думати, щоб влізти в МММ.

Знаючи досвід попередніх років, дивлячись на рекламу Мавроді на маршрутках - невже ще хтось в це вірить?

Адже, щоб заробити самому, потрібно "підмести" під себе немало людей. Якщо тебе не "кинули" зверху.

І люди наївно вірять, що вони будуть саме цими "верхніми"?

Опубліковано

Та хами,мені ж похєру:)) це ніяк не відбивається ні на самооцінці,ні на ставленні до мене людей думка яких мені важлива:)

а ві,Нікалай,послєднє врємя якийсь агрєсівний. ті азартні ігри вкінець розшатали вашу нєрвну систему. медітацієй займіться чи молитовними практіками

Опубліковано

nickel, я не тикав особисто комусь. таких як твій кум безліч, навіть в луцьку. раз уже ти перейшов на "ти", я сказав свою думку і мені байдуже чи вона збігається з твоєю, чи ні.

я не називав ні твого імені, ні нік-нейма. не оприділяйся під когось сам.

а відносно взнаю про себе багато нового-сміх та й годі. вроді дорослий дядько, а розводиш пустий базар.. БО! ти не знаєш мене особисто, ні мого імені, нічого. шо ти можеш про мене сказати, почитавши десяток моїх постів на борді? абсолютно нічого, як і я про тебе.

щасливо. мир.

Опубліковано

Як би то вам сказати, щоб ви зрозуміли.

Я кмітливіший, чим ти думаєш, не переживай - зрозумію.

Приклад №1 - в Білорусії офіси МММ позакривали, причому не з участковим, а за участі маски-шоу.

Приклад №2 - наша міліція не реагує не тільки на "нечесні" гроші, але й на порушення закону.

1. Дякую тобі Боже, що я не москаль білорус

2. В даному випадку мене це влаштовує.

Знаючи досвід попередніх років, дивлячись на рекламу Мавроді на маршрутках - невже ще хтось в це вірить?

В що вірить? Чому ти думаєш, що для того, щоб стати учасником МММ, треба в щось обов'язково вірити? Ламай шаблон.

Поясню чому я в МММ: люба піраміда дає прибуток коли росте, і перестає його давати коли руйнується. Руйнуватися може з різних причин: може Мавроід викачає бабло, через підставних осіб, може влада якоїсь країни спровокує своїми діями паніку в піраміді і станеться обвал. Єдине на що я надіюсь, що вона ще росте і до того моменту, коли рухне піраміда, я вже виведу свої кровні з відсотками чи без.

Адже, щоб заробити самому, потрібно "підмести" під себе немало людей. Якщо тебе не "кинули" зверху.

І люди наївно вірять, що вони будуть саме цими "верхніми"?

Нє чітал, но осуждаю - це про тебе. Коментуєш сам не знаєш що.

Та хами,мені ж похєру :)) це ніяк не відбивається ні на самооцінці,ні на ставленні до мене людей думка яких мені важлива :)

Мабуть отут з тобою погоджусь і постараюсь взяти на озброєння

а ві,Нікалай,послєднє врємя якийсь агрєсівний. ті азартні ігри вкінець розшатали вашу нєрвну систему. медітацієй займіться чи молитовними практіками

Це у мене почерк х@вий. :) Враження про агресію хибне, я вже і смайли ставлю, все одно почерк - гівно. Казали мені мамо, що три класи церковно-пріходской школи достатньо тільки для того, щоб бичкам хвости в'язати. Не повірив, а зря. Та й християнин з мене такий самий, не моє воно медитування...

а відносно взнаю про себе багато нового-сміх та й годі. вроді дорослий дядько, а розводиш пустий базар.. БО! ти не знаєш мене особисто, ні мого імені, нічого. шо ти можеш про мене сказати, почитавши десяток моїх постів на борді? абсолютно нічого, як і я про тебе.

щасливо. мир.

вчи фольклор, дитино.

Опубліковано

Не бачу резону продовжувати. Це як сперечатись з віруючим.

Всім надобраніч.

Да, да в мене таке ж враження складаєтьтся, ;) один vampirich вкурив шо і як, а остальні в полоні власних шаблонів :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...