Перейти до змісту

Якщо в Луцьку буде офіс ммм2011 - ви підете "в тєму" ?

serg90210

Рекомендовані повідомлення

гайка МММ :)

МММ по принципу, спочатку ви влаштуєте шикарне життя Мавроді і його спільникам, а потім буде кожен сам собі і на свої кровні влаштовувати своє майбутнє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось http://www.businesssucceeded.com вже 678 днів ....

Куча сайтов яля Мавроді, моніторів цих сайтів(прімер http://www.goldpoll.com/)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене одного напрягає ця тема?

забаньте вже оцих п...расів, які агітують іти в МММ. ще й як нагло агітують! в мене від такої наглості навіть слів немає...

коли вже вас на вила візьмуть всіх, мавроді і його маленьких п..растичних мавродиків.

вже був раз, шо люди кров'ю і сльозами вмились як пішли в МММ. вам ще мало? покидьки, шо тут скажеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забаньте вже оцих п...расів, які агітують іти в МММ. ще й як нагло агітують! в мене від такої наглості навіть слів немає...

коли вже вас на вила візьмуть всіх, мавроді і його маленьких п..растичних мавродиків.

вже був раз, шо люди кров'ю і сльозами вмились як пішли в МММ. вам ще мало? покидьки, шо тут скажеш.

Напрягає? Не заходь, не читай, не напрягайся. Бо можуть і тебе забанити, за мат на форумі ;)

1: Куриш?

2: Ні.

1: Випиваєш?

2: Також ні.

1: А як ти тоді розслабляєшся?

2: А я не напрягаюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато грошей ммм Вам не виплатив,що Ви так гнівно висловлюєтесь ? :0145:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чесно кажучи чекав, поки хтось з форумчан таки вирішить спробувати ЦЕ.

Суто з цікавості. Побачити чи буде реальна можливість забрати гроші через певний час.

Щоб потім посміятися на тему "я ж казав", або кусати лікті.... або все одно у мене вільних грошей геть нема, то я нічого не втрачаю і нічого не виграю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як ви а я тримаюсь принципу халявний сир... ще ніколи мене не підводив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо перейти на мову приказок, то я в даному випадку пішов за принципом "хто не ризикує, той не п'є шампанського". :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо перейти на мову приказок, то я в даному випадку пішов за принципом "хто не ризикує, той не п'є шампанського". :)

У випадку з МММ, як правило, шампанське п'є Мавроді. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відповідно: той хто п'є шампанське - ризикує ? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відповідно: той хто п'є шампанське - ризикує ? ;)

дивлячись яке шампанське ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У випадку з МММ, як правило, шампанське п'є Мавроді. :)

Не згідний. Піраміда стартанула в двадцятих числах січня минулого року, до сьогоднішнього дня "всім все платиться". На сьогоднішній день немає жодного вкладника, якому не виплатили того, що обіцяли. Як буде завтра - невідомо, піраміда одним словом.

дивлячись яке шампанське ;)

Не знаю чи було шампанське, а от горіляки мій десятник вчора випив добряче і привід був - вивів з ммм штуку баксів, це при тому, що свої гроші він вже також вивів.

Ось http://www.businesssucceeded.com вже 678 днів ....

Куча сайтов яля Мавроді, моніторів цих сайтів(прімер http://www.goldpoll.com/)

Я ворожої мови не розумію, а читати такий сайт через Гугл-перекладач буде складніше, чим твій албанський :). Які там відсотки річні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вкантахтє

Всєктє!

Зю.. Б0рг не три. Щітаю своє повідомлення к контексті топіка, хоть і імхо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не згідний. Піраміда стартанула в двадцятих числах січня минулого року, до сьогоднішнього дня "всім все платиться".

Не згідний - піраміда стартанула 20.10.1992... До речі, подумалось що і фінішує вона якраз до 20-ї річниці. Чекайте, панове, в середині, а я збоку постою подивлюсь... :)

Не знаю чи було шампанське, а от горіляки мій десятник вчора випив добряче і привід був - вивів з ммм штуку баксів, це при тому, що свої гроші він вже також вивів.

шо там у нас на борді за пропаганду пірамід, не пам'ятаєш? Не тре таким "щастям" тут ділитись... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не згідний - піраміда стартанула 20.10.1992... До речі, подумалось що і фінішує вона якраз до 20-ї річниці. Чекайте, панове, в середині, а я збоку постою подивлюсь... :)

Це різні піраміди, та може й стартувала в 1992, а я вступив в ммм-2011. Це зовсім різні структури.

шо там у нас на борді за пропаганду пірамід, не пам'ятаєш? Не тре таким "щастям" тут ділитись... ;)

Дрім, а де тут агітація? Якщо це агітація, тоді краще вже тему закрити, а то як я буду відповідати в цій темі, якщо ОЦЕ ми будемо називати агітацією? Мій десятник вивів гроші, чи виведу їх я - невідомо, в чому агітація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як не крути, все це-нечесні гроші. і сьогодні ви п'єте шампанське, а завтра ваш сотник\десятник іде по кримінальній справі як співучасник, а ви з голим задом і без засобів до існування, бо все вклали в цю пекельну машину.

і принцип цієї лотереї простий-ви граєтесь з шулером, з профі. він вас наламає, як тільки прийде потрібний момент. як тільки ви ввійдете в раж і поввалюєте туди конкретні суми, зняті з ваших рахунків на машину, квартиру чи просто на одяг і побут-тут же МММ і лопне. і будуть гіркі сльози і розчарування, а потім, коли пройде пару років і ви все забудете-вас знову розведуть як невдах.

краще лишню копійку вкласти в свою справу і мати 10%, зате стабільно, чесно і своїх. і знати, що при любих ви їх будете мати. аніж ризикувати всім.

от читаю коменти деяких "дядьків", які пішли в МММ і дивуюсь! дехто ж тут старший за мене, мабуть раза в два, а ведуться і вірять в це як діти. я не економіст, але навіть я знаю, що ГРОШІ НІЗВІДКИ НЕ БЕРУТЬСЯ, має бути якесь джерело доходу. я особисто не знаю жодного економіста, який би вкладав гроші у такі афери.

дуже усміхнув коментар одного персонажа, мовляв його десятник зняв штуку баксів і вони бухали на ті гроші. це ж стандартний розвод на лоха. шулєр лоха теж спочатку прикормлює, а потім той, не в силах зіскочити з гачка вкладає все, що має. ви ж самі хочете, шоб вас наламали, а відповідно не ображайтесь, коли це станеться. як казав класик: лох-это судьба (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як не крути, все це-нечесні гроші. і сьогодні ви п'єте шампанське, а завтра ваш сотник\десятник іде по кримінальній справі як співучасник, а ви з голим задом і без засобів до існування,

пісями по воді виляно :) Пішов друший рік, чому не реагує міліція на "нечесні" гроші?

бо все вклали в цю пекельну машину.

Я вклав таку суму, яку не шкода втратити, мені не шкода, спеціально не озвучую цифру, бо в кожного вона буде різна. Навіть сім'я не відчує такої втрати, якщо не вдасться їх вивести. В нашій сім'ї всі зароблені кошти складаються в умовну скриню - сімейний бюджет. Окрім 10%, які я можу витратити на все, що мені заманеться, як і дружина свої 10%. Ну не брати ж на букет квітів дружині з спільного бюджету? Сюрпризу не буде. Так і дружина не клянчить на перукарню, косметику і т.д. - має свої кишенькові гроші. Вклад зроблено на кишенькові гроші.

і принцип цієї лотереї простий-ви граєтесь з шулером, з профі. він вас наламає, як тільки прийде потрібний момент. як тільки ви ввійдете в раж і поввалюєте туди конкретні суми, зняті з ваших рахунків на машину, квартиру чи просто на одяг і побут-тут же МММ і лопне. і будуть гіркі сльози і розчарування, а потім, коли пройде пару років і ви все забудете-вас знову розведуть як невдах.

Читай вище про суму вкладеного, вже коментував, але складається враження, що судиш по собі ;)

краще лишню копійку вкласти в свою справу і мати 10%, зате стабільно, чесно і своїх. і знати, що при любих ви їх будете мати. аніж ризикувати всім.

Ти впевнений? А я ні - тиждень тому минув рік, відколи я закрив власний магазин. Там гарантій ще менше, чим в МММ.

я особисто не знаю жодного економіста, який би вкладав гроші у такі афери.

Наш сотник - власник відомої в луцьку фірми, Не називатиму ні його прізвища ні назви фірми - неетично. Йому 65 років, це у скільки разів він старший за тебе? :)

дуже усміхнув коментар одного персонажа, мовляв його десятник зняв штуку баксів і вони бухали на ті гроші. це ж стандартний розвод на лоха. шулєр лоха теж спочатку прикормлює, а потім той, не в силах зіскочити з гачка вкладає все, що має. ви ж самі хочете, шоб вас наламали, а відповідно не ображайтесь, коли це станеться. як казав класик: лох-это судьба (с)

Підбирай слова , юначе, бо можеш взнати про себе багато нового і неприємного. :)

Свого десятника знаю не перший день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм,ти вліз в кантору з гівенною репутацією і тепер просиш підбирати щодо тебе слова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм,ти вліз в кантору з гівенною репутацією і тепер просиш підбирати щодо тебе слова.

Мені начхати, яка в кантори репутація, я не є її представником, захисником і адвокатом, але мені хамити не треба, бо я також можу. Так зрозуміло?

п.с. В народі банки мають не кращу репутацію, на Борді є декілька тем на доказ моїх слів, але це ж не дає мені права хамити тобі, Толік? Ілі я нє прав і маю всі підстави тобі хамити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішов друший рік, чому не реагує міліція на "нечесні" гроші?

Як би то вам сказати, щоб ви зрозуміли.

Приклад №1 - в Білорусії офіси МММ позакривали, причому не з участковим, а за участі маски-шоу.

Приклад №2 - наша міліція не реагує не тільки на "нечесні" гроші, але й на порушення закону.

Імхо - не знаю, чим треба думати, щоб влізти в МММ.

Знаючи досвід попередніх років, дивлячись на рекламу Мавроді на маршрутках - невже ще хтось в це вірить?

Адже, щоб заробити самому, потрібно "підмести" під себе немало людей. Якщо тебе не "кинули" зверху.

І люди наївно вірять, що вони будуть саме цими "верхніми"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хами,мені ж похєру:)) це ніяк не відбивається ні на самооцінці,ні на ставленні до мене людей думка яких мені важлива:)

а ві,Нікалай,послєднє врємя якийсь агрєсівний. ті азартні ігри вкінець розшатали вашу нєрвну систему. медітацієй займіться чи молитовними практіками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, я не тикав особисто комусь. таких як твій кум безліч, навіть в луцьку. раз уже ти перейшов на "ти", я сказав свою думку і мені байдуже чи вона збігається з твоєю, чи ні.

я не називав ні твого імені, ні нік-нейма. не оприділяйся під когось сам.

а відносно взнаю про себе багато нового-сміх та й годі. вроді дорослий дядько, а розводиш пустий базар.. БО! ти не знаєш мене особисто, ні мого імені, нічого. шо ти можеш про мене сказати, почитавши десяток моїх постів на борді? абсолютно нічого, як і я про тебе.

щасливо. мир.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як би то вам сказати, щоб ви зрозуміли.

Я кмітливіший, чим ти думаєш, не переживай - зрозумію.

Приклад №1 - в Білорусії офіси МММ позакривали, причому не з участковим, а за участі маски-шоу.

Приклад №2 - наша міліція не реагує не тільки на "нечесні" гроші, але й на порушення закону.

1. Дякую тобі Боже, що я не москаль білорус

2. В даному випадку мене це влаштовує.

Знаючи досвід попередніх років, дивлячись на рекламу Мавроді на маршрутках - невже ще хтось в це вірить?

В що вірить? Чому ти думаєш, що для того, щоб стати учасником МММ, треба в щось обов'язково вірити? Ламай шаблон.

Поясню чому я в МММ: люба піраміда дає прибуток коли росте, і перестає його давати коли руйнується. Руйнуватися може з різних причин: може Мавроід викачає бабло, через підставних осіб, може влада якоїсь країни спровокує своїми діями паніку в піраміді і станеться обвал. Єдине на що я надіюсь, що вона ще росте і до того моменту, коли рухне піраміда, я вже виведу свої кровні з відсотками чи без.

Адже, щоб заробити самому, потрібно "підмести" під себе немало людей. Якщо тебе не "кинули" зверху.

І люди наївно вірять, що вони будуть саме цими "верхніми"?

Нє чітал, но осуждаю - це про тебе. Коментуєш сам не знаєш що.

Та хами,мені ж похєру :)) це ніяк не відбивається ні на самооцінці,ні на ставленні до мене людей думка яких мені важлива :)

Мабуть отут з тобою погоджусь і постараюсь взяти на озброєння

а ві,Нікалай,послєднє врємя якийсь агрєсівний. ті азартні ігри вкінець розшатали вашу нєрвну систему. медітацієй займіться чи молитовними практіками

Це у мене почерк х@вий. :) Враження про агресію хибне, я вже і смайли ставлю, все одно почерк - гівно. Казали мені мамо, що три класи церковно-пріходской школи достатньо тільки для того, щоб бичкам хвости в'язати. Не повірив, а зря. Та й християнин з мене такий самий, не моє воно медитування...

а відносно взнаю про себе багато нового-сміх та й годі. вроді дорослий дядько, а розводиш пустий базар.. БО! ти не знаєш мене особисто, ні мого імені, нічого. шо ти можеш про мене сказати, почитавши десяток моїх постів на борді? абсолютно нічого, як і я про тебе.

щасливо. мир.

вчи фольклор, дитино.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачу резону продовжувати. Це як сперечатись з віруючим.

Всім надобраніч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачу резону продовжувати. Це як сперечатись з віруючим.

Всім надобраніч.

Да, да в мене таке ж враження складаєтьтся, ;) один vampirich вкурив шо і як, а остальні в полоні власних шаблонів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...