Перейти до змісту

Починаємо апгрейд двигуна борди.

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

То це я зрозумів, а що це за карта і чому немає прав?

Потому что тестируется. Все будет рассказано позже.

Опубліковано

З моменту зміни движка перестали приходити на мейл повідомлення про підписані теми, хоча регулярно жмакаю кнопочку follow this topic

Опубліковано

З моменту зміни движка перестали приходити на мейл повідомлення про підписані теми, хоча регулярно жмакаю кнопочку follow this topic

Опубліковано

• Адміністратори
Опубліковано

Настройка уведомлений. Расставь галочки уведомлять на e-mail.

Опубліковано

В розділі барахолка у будь-якому з підрозділів доступні лише перша і остання сторінка. (пробував у різних браузерах)

00789f124a347211e61b00bf497278f8.jpg

• Адміністратори
Опубліковано

В розділі барахолка у будь-якому з підрозділів доступні лише перша і остання сторінка. (пробував у різних браузерах)

00789f124a347211e61b00bf497278f8.jpg

Fixed.

Опубліковано

Нє, нє, нє, поверніть нормальні лінки на почті!!!

З 11,45 приходили з нормальними лінками і аж до 18,43, а вже в 18,53 знову кривий лінк:

Адрес темы: http://board.lutsk.u....php?showtopic=

апд: 19,43 знову працює, нічого не чіпайте :D

Опубліковано

В мене не працюють кнопочки +/-, пише що "ви вичерпали ліміт оцінок на сьогодні" хоча я сьогодні ще нічого не "оцінював".

Одне й те саме запитання.

Оцінювати можуть користувачі з групою вище "Участники". Для переходу в вищу групу тобі потрібно написати 1200 повідомлень.

Опубліковано

Може в мене глюки, але здається раніше в списках тем в останній колонці першим пунктом було дата осту, а потім користувач.

Бо зараз по привичці клацаю і весь час попадаю в профілі користувачів.

post-1728-0-09057200-1321039632_thumb.jp

І ще підкажіть де зараз кнопка, щоб відправляти ПМ користувачу не заходячи в його профіль.

Опубліковано

Може комусь стане в пригоді - для того щоб перейти до першої непрочитаної відповіді в топіку, не обов"язково натискати кнопку Go to first unread post всередині топіку. Достатньо біля топіку натиснути зліва на зелений кружечок (дивитися на червону стрілку на малюнку): post-6198-0-15461700-1321052135_thumb.jp

З.І. 2 t0rik - а повідомлення на мило про відповіді в підписаних топіках так і не йдуть, хоча всі галочки в налаштуваннях профіля розставлені правильно.

Опубліковано

Спробуй натиснути на символ папки зліва. Я так зрозумів ця позначка відрізняється для різних скінів.

Опубліковано
Спробуй натиснути на символ папки зліва. Я так зрозумів ця позначка відрізняється для різних скінів.

навіть, однаковий скін для різних браузерів :)

Опубліковано

А то мені одному той бурячковий до голубого не пасує, та і місце тому блоку зліва, хіба ні?

В мене Delicate Blue - і все дуже гарно))).

post-8000-0-67568100-1321087336_thumb.jp

Щодо розміщення блоку, то вже просили його перенести, але тиша...

Опубліковано
В мене Delicate Blue - і все дуже гарно))).

там теж поки є свої "бокА":

А хто ж сперечається?

Я говорила конкретно про кольори)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...