Перейти до змісту

Починаємо апгрейд двигуна борди.

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

То це я зрозумів, а що це за карта і чому немає прав?

Потому что тестируется. Все будет рассказано позже.

Опубліковано

З моменту зміни движка перестали приходити на мейл повідомлення про підписані теми, хоча регулярно жмакаю кнопочку follow this topic

Опубліковано

Лс глючить, інколи відправляєш повідомлення, все проходить добре, але потім помічаєш що його насправді не відправило.

Опубліковано

З моменту зміни движка перестали приходити на мейл повідомлення про підписані теми, хоча регулярно жмакаю кнопочку follow this topic

Опубліковано

• Адміністратори
Опубліковано

Настройка уведомлений. Расставь галочки уведомлять на e-mail.

Опубліковано

В розділі барахолка у будь-якому з підрозділів доступні лише перша і остання сторінка. (пробував у різних браузерах)

00789f124a347211e61b00bf497278f8.jpg

• Адміністратори
Опубліковано

В розділі барахолка у будь-якому з підрозділів доступні лише перша і остання сторінка. (пробував у різних браузерах)

00789f124a347211e61b00bf497278f8.jpg

Fixed.

Опубліковано

Нє, нє, нє, поверніть нормальні лінки на почті!!!

З 11,45 приходили з нормальними лінками і аж до 18,43, а вже в 18,53 знову кривий лінк:

Адрес темы: http://board.lutsk.u....php?showtopic=

апд: 19,43 знову працює, нічого не чіпайте :D

Опубліковано

В мене не працюють кнопочки +/-, пише що "ви вичерпали ліміт оцінок на сьогодні" хоча я сьогодні ще нічого не "оцінював".

Одне й те саме запитання.

Оцінювати можуть користувачі з групою вище "Участники". Для переходу в вищу групу тобі потрібно написати 1200 повідомлень.

Опубліковано

Може в мене глюки, але здається раніше в списках тем в останній колонці першим пунктом було дата осту, а потім користувач.

Бо зараз по привичці клацаю і весь час попадаю в профілі користувачів.

post-1728-0-09057200-1321039632_thumb.jp

І ще підкажіть де зараз кнопка, щоб відправляти ПМ користувачу не заходячи в його профіль.

Опубліковано

Може комусь стане в пригоді - для того щоб перейти до першої непрочитаної відповіді в топіку, не обов"язково натискати кнопку Go to first unread post всередині топіку. Достатньо біля топіку натиснути зліва на зелений кружечок (дивитися на червону стрілку на малюнку): post-6198-0-15461700-1321052135_thumb.jp

З.І. 2 t0rik - а повідомлення на мило про відповіді в підписаних топіках так і не йдуть, хоча всі галочки в налаштуваннях профіля розставлені правильно.

Опубліковано
Спробуй натиснути на символ папки зліва. Я так зрозумів ця позначка відрізняється для різних скінів.

навіть, однаковий скін для різних браузерів :)

Опубліковано

А то мені одному той бурячковий до голубого не пасує, та і місце тому блоку зліва, хіба ні?

В мене Delicate Blue - і все дуже гарно))).

post-8000-0-67568100-1321087336_thumb.jp

Щодо розміщення блоку, то вже просили його перенести, але тиша...

Опубліковано
В мене Delicate Blue - і все дуже гарно))).

там теж поки є свої "бокА":

А хто ж сперечається?

Я говорила конкретно про кольори)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...