Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

біля вокзалу є Корчма, піци там здається немає, але стейки готують непогані, та і взагалі асортимент страв великий

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

біля вокзалу є Корчма, піци там здається немає, але стейки готують непогані, та і взагалі асортимент страв великий

Великий асортимент страв це взагалі не показник, а навпаки може свідчити про те, що багато продуктів довго зберігаються у замороженому стані, ще й до того ж в одному морозильнику (м'ясо, риба, птиця, напівфабрикати) як це часто буває, що до асортименту страв, то чим він менший тим якісніша страва і її швидше готують.

Опубліковано

В Кінг Бургер дуже голосна неякісна музика - напрягає. цікаво чия ця ініціатива, власника чи йому тупо все рівно. А так би ходив туди часто, але змушений обмежити свої відвідування.

Опубліковано

Згадувалось про "Золотий дукат", тільки позитивні враження!

Завітали ми троє туди по 9тій вечора, взяли по каві з десертом, сиділи теревенили бо довго не бачились, о 10тій (час закриття) нас ніхто не почав виганяти! ^_^ Офіціант підходив, турбувався, але навіть нічого не сказав типу, оплатіть рахуночок скоро зачиняємось... Взагалі обслуговування приємне. Видно, що персоналу довелося інфи підучити, і по приміщенню, і по меню, активно підтримують розмову)) Приміщення ж старовинне, і витримане в такому середньовічному стилі, що не заважає йому бути затишним.

Важко мені було розібратись в меню, жаль там немає фоток, як, наприклад, в каваклубі. Інгридієнти описані, але уявляється з трудом. В ітозі - пили якусь каву з приколами і їли десерт на зразок суфле. Але спожитим цілком задоволена, як на любителя кав-шоколадів-десертів. Так і не зрозуміла, правда, чи є в них щось із "пожувати", тістечка чи щось типу того. Ціни не захмарні, але і не дешево, ну це вам не Вопак з його "кавою" 3 в 1 і тістечком-картоплею ;)

Опубліковано

Були сьогодні у кав"ярні "Фондю", що на вул. Б.Хмельницького. Сподобався інтер"єр та шарлотка, а от гарячий шоколад у них не дуже

Опубліковано

Побувала сьогодні в піцерії "Базилік". Ну що сказати - чудовий заклад! Інтер"єр витриманий в шоколадних тонах, на вікнах тканинні ролети, біля вікон ряд гарних вазонів. Дуже затишно.

Піца смачна, ціни починаються від 30 грн. З тих, що ми брали, мені особливо смакувала з баклажанами, але назв не запам"ятала ні одної. Тісто трохи відрізняється від піци в Соло, але не менш смачне. Великий вибір суші, пасти. Є кілька видів фокаччі. Не звернула уваги на десерти, тому тут нічого не скажу.

Правда, в мохіто лід накидали кубиками, а не потовкли дрібно. Але загальне враження було дуже позитивним, тому до льоду не придиралась :). До речі, мохіто 34 грн. Я не знаю, де ще в Луцьку є така ціна.

Офіціантки - молодці, надзвичайно привітні та уважні, і замовлення своє ми отримали дуже швидко.

"Базиліку" - респект, так тримати!

Опубліковано

бар "Три хаты" (бывшая "Пирожковая" и "Браво"), что на Винниченка, недавно прекратил свое существование.. теперь на его месте пиццерия "Тарантелла". посетителей сразу прибавилось, как мне показалось. крытый и относительно уютный "летник" очень к месту оказался опять же

Опубліковано
бар "Три хаты" (бывшая "Пирожковая" и "Браво"), что на Винниченка, недавно прекратил свое существование

R.I.P

Опубліковано
вайфай зло, обе ноги в туалете отсидел

- Я читал, что человек за всю свою жизнь проводит около четырех лет в

туалете.

- Я больше: у меня вайфай.

Опубліковано

Побувала сьогодні в піцерії "Базилік". Ну що сказати - чудовий заклад! Інтер"єр витриманий в шоколадних тонах, на вікнах тканинні ролети, біля вікон ряд гарних вазонів. Дуже затишно.

Піца смачна, ціни починаються від 30 грн. З тих, що ми брали, мені особливо смакувала з баклажанами, але назв не запам"ятала ні одної. Тісто трохи відрізняється від піци в Соло, але не менш смачне. Великий вибір суші, пасти. Є кілька видів фокаччі. Не звернула уваги на десерти, тому тут нічого не скажу.

Правда, в мохіто лід накидали кубиками, а не потовкли дрібно. Але загальне враження було дуже позитивним, тому до льоду не придиралась :). До речі, мохіто 34 грн. Я не знаю, де ще в Луцьку є така ціна.

Офіціантки - молодці, надзвичайно привітні та уважні, і замовлення своє ми отримали дуже швидко.

"Базиліку" - респект, так тримати!

а безалкогольне всього 9 грн.!!!!!!!!

теж вчора побував там - дуже сподобалось все!!!!!!! все було дуже смачне. за два мохіто, суши філадельфія і піццу заплптили 105грн!!! єдиний мінус - погана якість музики, немає високих частот, і я б репертуар поміняв але це на любітєля.

а таке питання - на вулиці що зєднує дубнівську і рівненську, там де колись стара баня була, зараз нову зробили. кажуть там є бар типу кораблика. хтось був, є фото?

Опубліковано
бар "Три хаты" (бывшая "Пирожковая" и "Браво"), что на Винниченка, недавно прекратил свое существование.. теперь на его месте пиццерия "Тарантелла". посетителей сразу прибавилось, как мне показалось. крытый и относительно уютный "летник" очень к месту оказался опять же

А ще в них до холєри вільного місця - не треба тиснутись між столиками, щоб нікого не зачепити ^_^

Опубліковано

Всі «Тарантелли» економлять на wifi, тут їм нізачот.

На тижнi забiгала в "Тарантеллу",що на Ковельськiй повечеряти

Замовила пасту "Карбонара" ,хоч вона в них не суперова ,все ж таки

Уявiть здивування ,коли добра половина макаронiв була пiдсмажена до золотистоi шкоринки

Не один раз доводилося вкладах харчування просити замiнити страву,надати книгу скарг ,

але цього разу не хотiлося витрачати свiй час та нерви

"Тарантеллу" вiдвiдувати ще колись не маю бажання

Опубліковано

В Кінг Бургер дуже голосна неякісна музика - напрягає. цікаво чия ця ініціатива, власника чи йому тупо все рівно. А так би ходив туди часто, але змушений обмежити свої відвідування.

А Ви просили зробити тихіше ?

Так , музику крутять з телевізорів (якийсь музичний канал) , але якщо попросити -зроблять тихіше.

Ціни приємно здивували !

Опубліковано

на Лесі Українки, приблизно напроти Галереї мистецтв.

В порівнянні з іншими бургерними Луцька тут відчутно дешевше

Опубліковано

Був сьогодні в Шаурмамі.... як мінімум маловато місця... а взагалі - шаурма якась дика і купи не тримається.

не знаю навіть, дето на 4 бали з 10.

Не вписується ця забігайлівка до закладів Севена.

Опубліковано

відкрили на Волі за рогом магазину Освіта, там де раніше був Fritz (чи як його там), а до того магазин сувенірів, а то того магазин Кодак (по дорозі до Сніжинки)

Типу фастфуд з шаурмою. В меню 5-6 видів шаурми, картопля фрі і декілька видів напоїв.

Впринципі один раз зходити можна. На другий вже напевно не потяне.

"Східну" шаурму не беріть якщо не любите гострого, бо бамбурять вони туда добре соусу.

Ну і їсти лише над столом - бо розвалюється просто в руках. Коли встають з-за столика - то біля столика завжди нагаджено :)

P.S.: доречі можна рекомендувати заклад бажаючим зхуднути :) Я з малим добре побігав сьогодні в туалет. А мій шлунок так просто не вазьмьош, тобіш кухня матьора.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...