Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

да,я обычный полишук,а в чем прыкидання то заключается?

в том,что я против массового внедрения популярности вегетарианства?))

Опубліковано

Я буду вічно жити

Толік, а ти в зеркалі відображаєшся? тінь відкидаєш? :unsure:

п.с. запитаю тут тихенько про всяк випадок: а є уже якісь сучасніші засоби крім осинових кілків і срібних пуль?)

Опубліковано

От можна бути здоровим, вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватись і т.д. і тут в розквіті сил хоп і переїхав камаз, з бухим прокуреним водітєлем і спрашується де н*х* справедливість?

А питається до чого це я? А мені лічно пох* на те що я проживу менше за когось, (може через те що молодий ще :rolleyes: ). І вазагалі я притримуюсь думки що кожен проживе рівно стільки скільки йому відміряно і нічого не допоможе прожити більше.

Опубліковано

і спрашується де н*х* справедливість?

На борді є одна людина,яка професійно отвіча на цей вопрос уже многіє годи

Опубліковано

давайте лучше поговорим о пользе рыбы. например красной, скажем лосося. вот думаем приготовить завтра несколько стейков. в фольге их лучше в духовке с лучком и морковочкой или в пароварке с горошком и чесноком? это ж нифига не мясоедство, а что рыба воняет с головы - чистой воды враки.

Опубліковано
якщо постоїш в позі зю цілий день на городі, чи викопаєш куб землі, чи викосиш пару соток трави, чи вислухаєш пару десятків дзвінків (клієнтів, пацієнтів, абонентів та інших елементів), то одною праною і асаною ситий не будеш, а з холєри, так жерти хочеться, що капєц. Мусово кусень мяса заточити, бо спалюється тьма калорій.

Мля, стою я на сонечку в позі зю, копаю, в теплиці орхідеями займаюся, ще й на навчання-роботу хожу. І щось жерти не хочеться ні трохи. Хтось жере, а я їм ) "І не їм, а собі :0003:

Опубліковано
якщо постоїш в позі зю цілий день на городі, чи викопаєш куб землі

стою я на сонечку в позі зю, копаю, в теплиці орхідеями займаюся

Троха різне. НЄ?

Я є молочна вегетаріанка все життя, від народження. Спочатку в малої були серйозні проблеми з травленням і часто аллергія, то м'ясного не можна було.

Вважаю це вимушеною дієтою, яку модно називати вегетаріанством))).
Опубліковано
якщо постоїш в позі зю цілий день на городі, чи викопаєш куб землі

стою я на сонечку в позі зю, копаю, в теплиці орхідеями займаюся

Троха різне. НЄ?

Пашті тоже)) і тутвземлі колупатись і там :D

Опубліковано

давайте лучше поговорим о пользе рыбы. например красной, скажем лосося. вот думаем приготовить завтра несколько стейков. в фольге их лучше в духовке с лучком и морковочкой или в пароварке с горошком и чесноком? это ж нифига не мясоедство, а что рыба воняет с головы - чистой воды враки.

дададада! тоже люблю.

ВОт это я понимаю коте:)

Опубліковано
Троха різне. НЄ?

1.НЄ! Бо я пропустила "копаю город і клумби обсаджую квітами". А орхідей у теплиці близько 500 штук. І надходять, і надходять )

Біля них покрутися... Лягаю спати, то так усе болить. Просто болить. І до холодильника лізти не хочеться. Не того що, не можу. Не смокче під ложечкою.

2. Те саме, тільки грунт критий. Ну може площа трохи меньша/быльша.

Вважаю це вимушеною дієтою, яку модно називати вегетаріанством))).

Вважайте, як хочете. Я просто поділилась своєю історіею.

Зараз могла би споживати все, чого б бажалось. Нема ніяких алергій більше.

Опубліковано

дададада! тоже люблю.

ВОт это я понимаю коте:)

Давайте ще поговоримо про сири і пасту для спагетті. Сьогодні готувала.І де в нас купити можна свіжу приправу ореган? Якось купила була в Сільпо їхню "Премія" сушений.

Не дуже... Свіжа смачніша, казали.

Опубліковано
тут

З мого боку то був флуд з сарказмом у відповідь на комментик про рибу. Насправді мені не цікаво дізнатись про сир та приправу.

Опубліковано

а ведь не хилый вброс то получился,отмечу,что ни срача,ни холивара пока не замечено слишком,орхидеи,рыбка,сыр...всe как и надо...))))

Опубліковано
скажіть,як можна не помітити холівар у класичному зразку холівара?

треба запросити когось з "молоді з активною життєвою позицією" - вони одразу розрулют де холівар а де срач (третього не дано)))

або створити декілька тем з першим постом типу "ЧЧЧ - ГА*НО" чи "ККК - БРЄД, ДДД РУЛИТЬ!"..ну щоб народ поняв шо к чєму

Опубліковано

На Завокзальному ринку. Якраз у м'ясному павільйоні))) Точніше під ним, де овочі та фрукти. Бабки кучу травок продають. А підкажіть. Де свіжий та дешевий базилік купити?

Давайте ще поговоримо про сири і пасту для спагетті. Сьогодні готувала.І де в нас купити можна свіжу приправу ореган? Якось купила була в Сільпо їхню "Премія" сушений.

Не дуже... Свіжа смачніша, казали.

Опубліковано

На Завокзальному ринку. Якраз у м'ясному павільйоні))) Точніше під ним, де овочі та фрукти. Бабки кучу травок продають. А підкажіть. Де свіжий та дешевий базилік купити?

На Старому дивись. В Там-тамі "ну майже свіжий", зів'ялий у відділі фруктів овощів.

Опубліковано

Імхо, тема давно поза розділом.

Араматмах і Захар будуть відстрелюватись до останнього патрона. Всі інші будуть писати очерки на тему "люблю я мняско"

А... а гєтто буде генєріровати банальності...

Опубліковано

Я буду вічно жити

Толік, а ти в зеркалі відображаєшся? тінь відкидаєш? :unsure:

п.с. запитаю тут тихенько про всяк випадок: а є уже якісь сучасніші засоби крім осинових кілків і срібних пуль?)

є. глубокій взгляд. чи...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...