Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а взагалі, мене ця тема бісить з самого початку.

Конструктива немає.

Я чекав що будуть рецепти вегетаріанських страв чи ще щось, якісь дієти овочеві чи подібне, а на фіналі срач.

(Зараз скажуть, що я сам його й розвів)

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Їсти м'ясо для людини - норма. І без м'яса дитина якщо і виросте. то явно не така як інші. Не в кращому сенсі!

Якщо виживе!

я можу  вас познайомити - з кількома 20 літніми веганами з народження. Можете поборотися - здорові бички))  Чи подискутувати на інтелектуальні теми)) в шахмати там пограти чи ще що . Я вже не кажу про 5 чи 10 літніх які не відстають в розвитку - а навіть можливо більш здоровіші чи живіші за інших дітей.

І що в світі більше мільярада вегетаріанців) 

Італія
Ця країна визнана найбільш вегетаріанською в Євросоюзі за підсумками 2009 року. За даними соціологів, за останні п'ять років кількість людей, які відмовилися від м'яса в Італії, зросла з півтора до шести мільйонів.

Опубліковано
15 хвилин тому, case_l сказано:

А як первісні люди споживали м'ясо, перш ніж оволоділи вогнем?

Не знаю, не бачив. Але жерли сирим. Потім був процес соління і в'ялення. А вже потім вогонь і т.д.

Звісно, не без корінчиків і рослинок все це було. НЕ спорю. Але НЕ виключно лише рослинна їжа!

Опубліковано
5 годин тому, Zheny@ сказано:

Вас ?Як давно ти веган / вегетаріанець?

я?

ну веган роки 3,

вегетаріанець  - десь 6,

не дуже рахую

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Не знаю, не бачив. Але жерли сирим. Потім був процес соління і в'ялення. А вже потім вогонь і т.д.

Звісно, не без корінчиків і рослинок все це було. НЕ спорю. Але НЕ виключно лише рослинна їжа!

ой ну не знаю, сіль якби також не зовсім доступною була

Опубліковано

Життя на стільки коротке,що паритися цим, я не знаю чи потрібно^_^,да і ніхто цього не знає,і не спорьте вегетаріанці,Ви просто як спортсмени,присіли на свою тему і Вам так добре,Ви за себе раді і це добре.А я поки наверну:lol:

IMG_0018.JPG

Опубліковано

По поводу докору про зрив яблука з яблуні. Так вони самі хочуть, щоб їх зірвали, адже в них насіння, яке ми не їмо а викидаємо і з яких виростають нові дерева. Не дарма в багатьох деревах плід смачний і поживний, а кісточки отруйні (сенильна кислота).

Опубліковано
32 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Життя на стільки коротке,що паритися цим, я не знаю чи потрібно^_^,да і ніхто цього не знає,і не спорьте вегетаріанці,Ви просто як спортсмени,присіли на свою тему і Вам так добре,Ви за себе раді і це добре.А я поки наверну:lol:

Женя твінка завів

Опубліковано
8 годин тому, yura-patriot сказано:

IMG_0018.JPG

Еда народов мира

Опубліковано
6 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

фублін, збочинець

та їх тут повно :(, їх затягує сюди

кожен вважає за обов'язок запостити, прикольну (на його думку), картинку

Опубліковано

Вадім, я непроти  веганів та вегетаріанців і їх подібним, але, коли починається "ви їсте трупи тварин!" "Ви всі не праві, а я Д'артаньян"І т.п. єрєсь - це починає бісити.

Опубліковано
15 хвилин тому, Zheny@ сказано:

це починає бісити.

аж настільки щоб спеціально вишукувати теми (групи фКонтакте) де "єретики" є і постити картинки з свіжоприготовленим шашличком і тупенькими підписами?

Опубліковано
7 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

аж настільки

аж настільки. От тільки де я групи в ВК шукав, не пам'ятаю.

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

аж настільки. От тільки де я групи в ВК шукав, не пам'ятаю.

десь є,

однієї теми на борді точно замало

Опубліковано
1 час назад, case_l сказал:

Еда народов мира

Фотка дуже жорстока я б таке не постив

але знайдіть  різницю з оцим  - і чому перше викликає обурення і друге ні?

0eac6964649e84654a4f7d4ec16c91f4.jpg

Опубліковано
10 минут назад, difoto сказал:

Бо на другій хрюшка мімімішна.

Ну якщо є люди для яких це виглядає кумедно - я не дивуюсь чому в цій країні йде війна

Опубліковано

Ще в минулому столітті один америкос-вчений склав науково обгрунтовану і підтверджену систему, при які суспільствво буде толерувати будь-що, наприклад канібалізм. Саме по ній було толеровано гомосексуалізм.

Все дуже просто: головне почати обговорення в суспільстві, зібрати конференції на теми новозеландського канібалізму, висловити ряд думок і запустити тему в соціум; за деякий час виокремити групу прихильників канібалізму і визначити її як просто іншу групу з іншою думкою; потім почати боротись за права даної групи, проти дискрімінації інших поглядів і років за 50 канібалізм буде внормовано і можливо законодавчо закріплено. 

Опубліковано
1 hour ago, romaxa11 said:

Ще в минулому столітті один америкос-вчений склав науково обгрунтовану і підтверджену систему, при які суспільствво буде толерувати будь-що, наприклад канібалізм.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Окно_Овертона

Ну якщо є люди для яких це виглядає кумедно - я не дивуюсь чому в цій країні йде війна

Яка війна? Депутат сказав, що "війни нема". Президент каже, що це АТО, так що "не грайтесь в словоблудство".

Опубліковано
19 годин тому, Zheny@ сказано:

Їсти м'ясо для людини - норма. І без м'яса дитина якщо і виросте. то явно не така як інші. Не в кращому сенсі!

Якщо виживе!

Ученые сравнили риск смерти вегетарианцев и обычных людей

[ 2016-08-02 16:29 ]

Ученые сравнили риск смерти вегетарианцев и обычных людейБелок необходим для строительства и восстановления мышц и костей, выработки гормонов, а также поддержания функциональности организма в целом. Однако очень важно, какой природы потребляемый вами белок.

Команда исследователей из Центральной больницы штата Массачусетс (Massachusetts General Hospital), США, совместно с Гарвардской медицинской школой (Harvard Medical School), США, сравнила риски смерти для лиц, придерживающихся растительной белковой диеты, и тех, кто употреб­ляет животный белок.

Для своего нового исследования, результаты которого опубликованы в журнале «JAMA Internal Medicine», ученые изучили результаты 2 крупных исследований, проведенных в США, которые охватили 131 342 мужчин и женщин, средний возраст которых составил 49 лет. Исследователи изучили ежедневные диеты участников, количество белка и его природу, а также количество потребляемых калорий.

Оказывается, что у тех, кто питался белками растительного происхождения, отмечали на 10% ниже риск общей смерти и на 12% — риск смерти от остановки сердца, нежели лица, придерживающие диеты с белками животного происхождения.

Источниками растительного белка являются: зеленый горох (1 порция — 8 г белка), фасоль (13 г), нут (14 г), киноа (15 г), эдамаме/зеленые соевые бобы (18 г).

Замена 3% регулярно потребляемого обработанного красного мяса (бекон, колбасы, копчености, бургеры) на белки растительного происхождения снижает риск смерти на 34%. Замещение 3% потребляемых белков из яиц белками растительного происхождения снижает вероятность смерти на 19%, а 3% необработанного мяса растительными белками – на 12%.

Авторы исследования утверждают, что замена белков животного происхождения (особенно обработанного красного мяса) на растительный белок представляет существенную пользу для здоровья. Таким образом, рекомендации общественного здравоохранения должны быть направлены на изменение и улучшение источников потребляемого белка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...