Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

drozl, ти інший туда не вткнеш. Тикаєш в ячейку модулів, а там вибираєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за підказки, прийду сина проконсультую та подивлюся що до чого в нього і що там топ чи не топ. Я точно знаю що в нього не встановлено нічого з додаткового обладнання.

Собі я поки збираю на Т-34-85 та качаю гілку арт СССР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я на ИС-3 нормально заробляв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні танководи підкажіть.... в мого малого танк ИС-3, так от він не заробляє ні грошей ні опита взагалі... гроші ідуть в мінус навіть при перемозі при малій кількості пострілів, не кажучи вже при перемозі і коли танк знищено.... а опита зовсім мало дає... Як ви грали на такому трахторі?

Іноді на ИС-3 можу і в плюс піти,частіше в ноль,рідко в мінус.А в основному набью на 5-6 левелі 900к і 100к спускаю на ИС-3.Далі знов до 900-1000к набью і на ИС-3 сідаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой лююююдоньки, вибачте... я помилився табуреткою...в малого КВ-3 а не ИС-3 :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой лююююдоньки, вибачте... я помилився табуреткою...в малого КВ-3 а не ИС-3 :blush:

Качай його Валєра, качай. Сам зараз на КВ-3, як прочитав десь в коментарях: КВ-3 треба пройти, купити наступний танк, а цей забути як страшний сон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ви даєте!!! В мене КВ-3 мегафармер і через раз "стальная стена".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я зараз на КВ-3. Повільний, шо капєц, тому він улюбленець арти. Снаряди до 122мм по 1020 грошей - пару промахів і ти в мінусі. Чекаю, не дочекаюся, коли докачаю до ИС-а.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zaHARE навчи мене о гуру КВфарми як же там заробляти! :)

КВ не мій, я по середнім іду і по арті гілкм СРСР - полюбляю швидкість :) і поки не маю проблем ні з оптом ні з грошенятами, а от синуля трошки призупинився у проходженні гілки :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zaHARE навчи мене о гуру КВфарми як же там заробляти! :)

КВ не мій, я по середнім іду і по арті гілкм СРСР - полюбляю швидкість :) і поки не маю проблем ні з оптом ні з грошенятами, а от синуля трошки призупинився у проходженні гілки :(

post-1602-0-37296600-1307126666_thumb.jp

post-1602-0-41097700-1307127221_thumb.jp

post-1602-0-27977300-1307127247_thumb.jp

Ну і де ви бачите страшний сон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я зараз на КВ-3. Повільний, шо капєц, тому він улюбленець арти. Снаряди до 122мм по 1020 грошей - пару промахів і ти в мінусі. Чекаю, не дочекаюся, коли докачаю до ИС-а.

В мене пушка 100мм.снаряди по 252р.Мінуса навіть при "вмиранні" на перших секундах нема.

Ось вчорашній експрес-заїзд.

post-1602-0-98520800-1307162284_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zaHARE великий тобі респект! Я просто не знаю тоді що там мій малий робить у тих танках... Як так грати - підкажи будьласка. То не преміум там день де все подвоюється заплативши грошенята? Я скільки разів бачив бої, то КВ-3 малого стоїть там де зазвичай стоять світлячки....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора отримав цікаву медальку граючи артою - за знищення останнім снарядом останнього супротивника. І от подумав - це ж мабудь не така вже і частенька нагорода, а які є ще цікаві нагороди і в кого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора отримав цікаву медальку граючи артою - за знищення останнім снарядом останнього супротивника. І от подумав - це ж мабудь не така вже і частенька нагорода, а які є ще цікаві нагороди і в кого?

Підтримка - це коли хєрачишь їх хєрачиш, а добиває хтось інший, аж зло бере. Бувало десять танків артою пошкодиш і жодного не вб'єш, то дають отакий "утєшитєльний пріз". Всі інші ордени-медалі більш відомі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel здаэться таку мэдальгу я теж маю :), хоча шо робити - інколи теж добиваю....

Ще якось заробив камікадзе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М.... ось воно стрілялко.

Апнулсі ;)

post-119-0-64818100-1307214054_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да,185 тисяч опита на артi це круто )) вiтаю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да,185 тисяч опита на артi це круто )) вiтаю :)

Дякую.

Після 3-5 боїв купив ходову частину (мав залишок вільного досвіду) і одразу поставив нормальну пушку, яку попередньо зняв з СУ14 перед продажем. Перевчив старий екіпаж та встановив попередньо зняті з СУ14 привід наводки і досилатель (якраз 2 долара валялись на вебмані) і таким чином стадію "сток" я проскочив за 30 хвилин.

Об'єкт порівняно з СУ14 взагалі бомбезна штука. Дужу відчутно, що він менший і менш помітний. Тепер залишилось нафармити якихось 300 тисяч на наступну арту smile3.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в мене буратiно С-51, то обьект вiд нього значно бiльший )) А НА ГВ тигрi такий номер не проходив :( там 16500 на гуслi щоб хоч що небуть поставити з модулiв,а потiм 60 з копiйками тисяч на топову пушку :( думав пенькну поки вкачаю ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що це ви попередньо знімаєте перед продажем? І де?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

снимай все что поставил на танк перед продажей

(движок, пушку, гус, рацию, башню)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves, а що за зірочка зверху зліва і напис "-ТП-" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver а де це воно знімається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa, просто в ангарі тиакєш на пушку, рацію і все, що може пригодиться і вибираєш найпростіше з усього, те що було у стоці. Топове обладнання вигружається на склад і потім встановлюється на іншу техніку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єсть таке питання: хто розібрався з перепідготовкою екіпажу, який в цьому сенс ? поясніть нубу, чи не простіше купити екіпаж 75 % зразу ?

Mr. Ves, а що за зірочка зверху зліва і напис "-ТП-" ?

ага, також цікаво :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...