Перейти до змісту

Макдональдс в Луцьку

PR-Nick

396 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тут всі знають про шкідливість фастфуду.тому думаю не тре боянської копіпасти про дослідження і експеременти.

але ж і забрудненим повітрям ми дихаєм, і перед моніторами зір псуємо.

та і потовстішати особисто мені треба :)

Так і в попу дядя дядю трахає не хочеш попробувати?

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вот лучше б сделали что то на подобие Пузатой Хаты как в Киеве-пришел,набрал,заплатил,скушал.Да и на вкус продукты получше Маковских

Так у нас є " Брама " 1:1 як " Пузата хата "

Брама ужас. особливо та що біля тамтаму.вже дуже давно туди не хожу, жахливе обслуговування.

Так і в попу дядя дядю трахає не хочеш попробувати?

шо сказав сам не поняв

Опубліковано

мабуть більшість з тих речей які ми робимо в повсякденному, перше почали використовувати закордоном.

мобілкою дзвоним? на компютері граєм? ....

та і музика і одяг може просто подобаються? чи насправді це нам нав'язали що воно нам подобається? :blink:

Я про навязувння взалі нічого не говорив (навіщо навязувати?, якщо ми самі, як паралонова губка вбираєм)

Alexander47 Ваша логіка ясна:

Чому ходите в Макдональдс?

там така дитяча тематика, приємна атмосфера,вай фай,безкоштовний WC

Але ж там хімія?

але ж і забрудненим повітрям ми дихаєм, і перед моніторами зір псуємо

Однієї біди більше - однієї менше

Опубліковано

Пузата хата заявила про банкрутство, Челентано замаленьке (особливо ввечері, як сказав Shkoder), а в Макдональдсі могли б "пастися" опешники, студенти, батьки з малими дітьми, думаю попит був би. А місце - ну наприклад замість "Кварталу". Я "за" хоча не є прихильником.

А з приводу

як швидко ми переймаємо і культуру заходу і США (чіпси, кава зранку, музика, одяг) не задумуючись чи потрібно воно

прибиральниці в нас клінінг-менеджери, сторожа - сек*юріті, контора - офіс, то що ви хотіли? Чи говномаки то вже інша категорія?

Опубліковано

Вот лучше б сделали что то на подобие Пузатой Хаты как в Киеве-пришел,набрал,заплатил,скушал.Да и на вкус продукты получше Маковских

Брама ужас. особливо та що біля тамтаму.вже дуже давно туди не хожу, жахливе обслуговування.

Вывод они, ИМХО, нам не макГавдональдс нужен, а парочка нормальных заведений, где можно вкусно и недорого поесть, без вые***в.

Опубліковано

vicit, от і я про теж.

хай вже буде, все одно хімія всюди.

ну це моє ІМХО :)

Ну от я і кажу п***рів тоже все більше стає, готуй жопу свою!

Опубліковано

Звичайно, є набагато кращі варіанти закладів харчування, ніж Мак. Але у виборі "або Макдональдс, або нічого" я виберу перше. В Луцьку куди не глянь пустують приміщення з вивісками "оренда", тож, думаю, добре було б заповнити цю пустоту новими робочими місцями для лучан. А противники закладу можуть просто його минати (виключенням є хіба підлітки, які налетять туди як мухи на г...).

Опубліковано

Мак- символ фастфуду і чи не найгівенніший його представник. Пузата хата, Челентано, Потато хаус, Два гуся, Домашня кухня- все краще. У мене після Мака завжди поганий найстрій. Я їм погану їжу з наддешевих пластикових коритець, п"ю сумнівної якості каву з картонного горнятка і плачу за це гроші, за які в Луцьку я сиджу в закладі, до мене підходить дєвушка, як правило привітно мене обслуговує, приймає замовлення, приносить, забирає. І це все значно смачніше, ніж у цьому храмі кока-коли і бургера. і навіть смачне морозиво не рятує ситуацію.

Опубліковано

Я, наприклад, часто буваю в "Пузатій хаті" у Львові. І нашій "Брамі" ще даааааалеко до неї!

Опубліковано

нехай відкривають. Та хоч зразу декілька! Навіщо переживати за тих, в кого не вистачає мозку берегти своє здоров'я? А от робочих місць стане більше (хоч не на багато, але все ж...). Для студентів також непоганий шанс підзаробити, ще й текучість кадрів там велика.

Опубліковано

Луцьк займає одне з перших місць в Україні за кількістю закладів громадського харчування. Це одна з причин того, чому у нас досі нема МакДональдса

думаю Макдональдсу побарабану скільки в нас столовок страшних. Єдиною причиною є банально низькі обороти і прибутки. В Луцьку не розвивають туризм, а відвідувачами Макдональдсів є якраз люди які не знають де можна похавати в чужому місті. + у великому місті є купа людей які там обідають регулярно. В нас же рівень цін не дозволить так жирувати.

У компанії Макдональдс дуже грамотний маркетинг та менеджмент. Вони враховують кожен фактор, навіть незначний

Як результат цього ми бачимо незникаючу популярність макдональдсів незважаючи на всю ту "грязь", якою його поливають

Опубліковано
' timestamp='1302277998' post='1052348777']

перший (тм) нормальний (тм) туалет (тм) у києві :)

Погоджуюсь! Особисто я користуюсь цим у Києві та Сімферополі :blush: Вигідне там розташування - біля ж/д вокзалів

Опубліковано

В Луцьку куди не глянь пустують приміщення з вивісками "оренда", тож, думаю, добре було б заповнити цю пустоту новими робочими місцями для лучан.

З такими цінами вони і надалі будуть пустувати. Ціни гнуть такі, що приміщення за три роки окупиться. Вигідніше його купити в кредит на 5 років чим в оренду брати. Або торгувати наркотиками, зброєю та людьми, тоді, можливо і витягнеш.

Опубліковано
поесть за 20 грн + сок

єдине місце яке я знаю і де можна поїсти за 20 гривень - їдальня в ЦУМі на 5му поверсі, ну і може їдальня біля міськради

Опубліковано

тільки за франшизу Мака нашому підприємцю доведеться викласти пів мільйона зелених. А за приміщення, обладнання і т.д назбирається мільйон грн зелених. Ну тобто це нереально, за такі гроші можна десятки закладів відкрити.

Але я за мак у Луцьку. Там смачне морозиво ;) так смак\якість їжі там погана, але й ціна відповідна. До того ж моча пиво з чіпсами і сухарями гірша хімія. + гарна атмосфера, чисто, якось не понашому, без стін із шиферу :)

Шось читаю тему і всі хочуть якісну їжу за дешевою ціною та ще й у кафе з шикарним дизайном. Ви де живете? Хто таке буде робити? Не подабається вопак, є Роуз-кафе, але й ціни там інші. В принципі в Луцьку закладів харчування більше, ніж треба, і розраховані на свою аудиторію: в основному для побухать\покурить. А решта клієнтів не має. Хоча... ввечері і на вихідних знайти вільні столики стає проблематично, все занято, але в основному замовляють мало, того, мабуть, таким конвеєрам як макдональс навіть чергу біля однієї каси лучанам не зробити.

+ у нас в маках пиво не продають і курить не можна

Опубліковано

єдине місце яке я знаю і де можна поїсти за 20 гривень - їдальня в ЦУМі на 5му поверсі, ну і може їдальня біля міськради

ти так мало прожив на цьому світі:)

Я не спеціаліст в макдональдсах, але мені здається, що навіть та ж Америка поступово відмовляється від них. Там зараз найбільш популярним способом похавати є такі собі кафешкі самоослуговування. Платиш 8-10 долларів (в залежності від закладу і місця) заходиш в великий зал, де є ВСЕ... і жереш скільки хочеш. От саме "жереш"... бо спокійно їсти в таких умовах неможливо, наскільки там все смачно і великий асортимент. Пардон, ніяких фастів і жодних фудів: перше, друге, мясне, десерти, соки, хоча без кокі ніяк.

Про таке я мрію, бо смачно і багато поїсти люблю.

Опубліковано
поесть за 20 грн + сок

Я ще пам"ятаю коли був студентом була їдальня там де волиньобленерго, там за 20грн щей і не з"їв

Опубліковано

Тут у сусідній темі переживали що у Луцьку погана інфраструктура і туристам нема куди піти (в т.ч. в туалет), то Мак вб*є 2 зайців. У всякому випадку він нікому не завадить, хіба всяким Бровіним і іже с німі.

Опубліковано
ти так мало прожив на цьому світі

поділись же, о гуру проживання на цьому світі

Таки пять. В столовку заходишь слева цума или через третий этаж

шкода тільки що працюють вони до 17.30-18.00 (

Опубліковано

Кстати, в Майдане тоже можно перекусить на гривен 20-25, если заказывать не закуску, а еду.

Например, Вареники + Салат + Минералка мне в обед хватает

Опубліковано

Кстати, в Майдане тоже можно перекусить на гривен 20-25, если заказывать не закуску, а еду.

Например, Вареники + Салат + Минералка мне в обед хватает

Це 8 вареників і салат дністер тобі хватає???

Щаслива твоя жінка буде чи вже є :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...