Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тут в нас завівся новий автор шедеврів:

2222222222.jpg

і ще:

робочий не глюче не царапаний сильно е паро маленьких царапин.юзб зарядка коробка задня захисна кришка .2 сим карти.радіо.телевізор.мп3.камера.фанарік.300 грн.
Опубліковано

ну от ніби і не сюди, але якби і сюди теж

Зіберсу особисто попередження - мова форуму українська або російська. В протилежному випадку олбанською будеш гадити на інших ресурсах, сидячи в РО.

і тут же читаємо статус автора: скАзочний цинєГ

люди, будьте послідовними

Опубліковано

Тіко жиди.. то вони вбили Кенеді :)

Оратору вище, потрібно розрізняти мову повідомлень, читати котрі тяжко без дози препаратів, що розширюють свідомість.. і, власне, статусом. Хоча якщо різниця не ясна - не страшно. Буває і гірше :)

Опубліковано

Тут в нас завівся новий автор шедеврів:

робочий не глюче не царапаний сильно е паро маленьких царапин.юзб зарядка коробка задня захисна кришка .2 сим карти.радіо.телевізор.мп3.камера.фанарік.300 грн.

а тепер шедеври клона:

ти обясни за шо стаття?

А цечасом не Димон02 чи як там його було. Він теж таку машину шукав.

да я.блок страници пришов.зайти не можу ( :_36:)

може автор сам хоче цю статтю комусь пришити.........

мені якось на нього всерівно.я написав шо шукаю якшо йому не нравиться то я не виноват.якшо адмін (и)в діе на сайт то статья то вибачайте.

Я не розумію як на ріа не можна знайти нерозмитнену машину? Там таких купа.

дешевих там до з норм тех станом шось не бачив е силкі кіньте в сообшенія

чли вас волнуе чиїсь проблеми шо я куплю чи воріка чи чистяк.їздив бед доков 2 года не хто не тормозив.нашо платити більше мені брати з документами.поясніть?смущяе тема двойнік.проїхали.хто мае пишіть в лічні.шо не зрозуміло пишіть.

Опубліковано
:_36: я ледве не впав зі стула :_36:

шкода, що тему закрили :) заглянув туди тільки з-за назви :_36:

е 2 труби одинакового діаметра.хто може занае догадуеться як можна скрипити.матеріал трубшось таке як кардон и пласмаса
Опубліковано
Хто надрукує на лазерному принтері пічатну плату на глянцеву бумагу?

Потрібно розпічатати на один листок хто зможе зробити?(за символічну плату).

• 2 тижня потому...
Опубліковано
підскавка.пульт.дрот до прикурювача тв

Автор Dimas', Сьогодні, 13:25 PM

Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову.

Ліна Костенко (с)

Щойно сам захотів вставити це :)

ПК компьтери з нимечини фирмови недорого писати в личку яки модели потрибни або оставляйте ном мобилки

Тю так тут видно, що в людини немає української розкладки клавіатури, або не знає як переключити.

... і коми нема.... і крапки.... якась клава певно з "нимечини"...

Опубліковано

В нас новенький:

фотоапарат олімпус та скіна.1 50 гривень 2-25 гривень.якшо 2 зразу за 50 відам.нові 1 з них використовувався раз качество супер не браковані цілі.з чихлами

Опубліковано

"купивби одну ковтину для малого скажыть як з вами можна звязатись щоб пыдхати помыряти"...

это же в каком районе надо жить,дабы разговаривать на таком диалекте?

Опубліковано

"купивби одну ковтину для малого скажыть як з вами можна звязатись щоб пыдхати помыряти"...

это же в каком районе надо жить,дабы разговаривать на таком диалекте?

Якщо ківерецькі вже на російському діалекті гутарять, то автор, очевидно, десь з передмістя Луцька ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...