Tolik_lt Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:30 #101 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:30 А може для того Грицака більший герой секретар райкому КПРС в Торчині, коли до нього звернулись з приводу упорядкування(не виділення коштів) братської могили на околиці, то він заявив ,,Подумаєшь, кучу жідов набілі, єсть дєла поважнєє,,? ну, такий висновок з цієї статті міг зробити тільки неадекват
Nokian Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:33 #102 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:33 Нокіан, викладач Католицького університету- не значить католик та й він спершу викладач Університету ім. Франка то ми все-таки ділимо громадян на правильних і неправильних? а про зрадників і запроданців: а між собою коли оун (б) і оун (м) чубилися, то хто з них був зарадник і запроданець? Хотів би побачити, як в Любліні приміром, відкрили Православний університет, і його викладач у польских ЗМІ став би писати, що Пілсудський, або Армія Крайова( ніяк не менше підстав вважати їх не героями) -не його герої. Хотів би побачити, скільки б він там протримався. Тому й на відстані 100 км від нас хивуть начебто геть такі самі люди,як ми. От лише живуть зовсім інакше, і з іншими перспективами.
Nokian Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:38 #103 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:38 А може для того Грицака більший герой секретар райкому КПРС в Торчині, коли до нього звернулись з приводу упорядкування(не виділення коштів) братської могили на околиці, то він заявив ,,Подумаєшь, кучу жідов набілі, єсть дєла поважнєє,,? ну, такий висновок з цієї статті міг зробити тільки неадекват Для мене ця жінка герой, і Бандера теж герой, так як банк не може обійтись і без касира , і без керуючого. А Грицак -козел, хоч без них теж не обійдешся.
Tolik_lt Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:44 #104 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:44 тобто, ти вважаєш, що успіх Польщі обумовлений єдиною ідеологією і "єдіномислієм"?при чому вони переслідують інакодумців і як мінімум звільняють їх з роботи?
difoto Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:44 #105 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:44 Ото вже ви човпетесь...Скажу вам по-хлопськи:в мого кума, якому я, москаль, хрестив дитину, батька розстріляли комуняки за те, що не прінял ідєї камунізма - він їх не любить.в іншого приятеля бабцю втопили у колодязі бандерівці за те, що вона увійшла до комсомолу - той не любить їх.Але ми любимо одне одного зараз: два корінних українця і москаль у сьомому коліні, тобто я.Розсудіть, будь-ласка - якщо для мене ні Бандера не герой, ні комуністи - "шо дєлать?"
Tolik_lt Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:49 #106 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:49 А Грицак -козелмолодець, це явно характеризує тебе як адекватну розумну людину з власною точкою зорумоскаль у сьомому колініблін, Діма, знов крушеніє устоєв міровоззрєнія. я ж весь цей час думав, що ти молдованин
Nokian Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:53 #107 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:53 Ото вже ви човпетесь...Скажу вам по-хлопськи:в мого кума, якому я, москаль, хрестив дитину, батька розстріляли комуняки за те, що не прінял ідєї камунізма - він їх не любить.в іншого приятеля бабцю втопили у колодязі бандерівці за те, що вона увійшла до комсомолу - той не любить їх.Але ми любимо одне одного зараз: два корінних українця і москаль у сьомому коліні, тобто я.Розсудіть, будь-ласка - якщо для мене ні Бандера не герой, ні комуністи - "шо дєлать?"Коли приходиш на цвинтар і там лежать люди, які тобі зовсім не рідні і не близькі- ти ж не поливаєш їх брудом.
georg Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:56 #109 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:56 А мне сегодня ночью приснилось, что я бандеру люблю... Поможите мне, хлопцы - кто я теперь: патриот или пидораз...
difoto Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:58 #110 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 13:58 Коли приходиш на цвинтар і там лежать люди, які тобі зовсім не рідні і не близькі- ти ж не поливаєш їх брудом. розшифрую спіцатєльно для тебе: коли я приходжу на кладовище - чому я маю класти вінки до кожної могили?
Nokian Опубліковано 7 Червня, 2011 в 14:08 #111 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 14:08 Класти вінки ніхто не заставляє, але трощать могили лише вандали.Грицак і є вандал, завуальваний, так як впарюють всякі безпроцентні кредити, так він під видом загальнолюдських цінностей просовує свою думку .В радянські часи шельмували відкрито.
difoto Опубліковано 7 Червня, 2011 в 14:16 #112 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 14:16 Класти вінки ніхто не заставляє, але трощать могили лише вандалиух який ти бетонний... розшифрую ще раз, чьотко: чому ВСІ українці (так-так, українці) мають вважати Бандеру героєм? А якщо не вважають - то чому вони менш українці?
Nokian Опубліковано 7 Червня, 2011 в 14:25 #113 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 14:25 А чому українці поважають Шевченка?Хоча звичайно ніхто не забороняє повісити портрет Януковича.Я нікого не заставляю любити , чи поважати , чи молитись кому завгодно.Але коли я приходжу в чужий дім , то не говорю погано про його господаря, хоч він може і не всім дітям подобається.
Tolik_lt Опубліковано 7 Червня, 2011 в 14:52 #114 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 14:52 Нокіан, дещо розчарую тебе щодо Українського католицького університету:Український Католицький Університет є відкритою академічною спільнотою, яка живе східнохристиянською традицією і виховує провідників суспільства, професіоналів, для служіння в Україні та за її межами – в ім’я слави Божої, спільного блага й людської гідності.Тип інституції: Приватний науковий та навчальний заклад. Засновник – Фонд св. Климентія, головою якого обрано Патріярха Любомира (Гузара).себто, вони греко-католики, за твоїм же твердженням- українці.зрадники і запроданці, я думаю
Nokian Опубліковано 7 Червня, 2011 в 19:26 #115 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 19:26 Нокіан, дещо розчарую тебе щодо Українського католицького університету:Український Католицький Університет є відкритою академічною спільнотою, яка живе східнохристиянською традицією і виховує провідників суспільства, професіоналів, для служіння в Україні та за її межами – в ім’я слави Божої, спільного блага й людської гідності.Тип інституції: Приватний науковий та навчальний заклад. Засновник – Фонд св. Климентія, головою якого обрано Патріярха Любомира (Гузара).себто, вони греко-католики, за твоїм же твердженням- українці.зрадники і запроданці, я думаюЩо таке Грицак , коли в нас цілого міністра освіти Табачника назвати українцем не повернеться язик навіть у його друзів, не кажучи про всю країну.Хоч він знає українську мову та начебто теж виховує провідників суспільства і бла, бла , бла......
case0lc Опубліковано 8 Червня, 2011 в 08:46 #116 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 08:46 Бандера боровся саме за своє бачення нації, при цьому не гребуючи вбивствами тих українців, хто дотримувався іншого погляду на це питання.Вбивав колаборантів. Наприклад, поліцаї вбивали тих же самих євреїв. З ними нічого не потрібно було робити?
case0lc Опубліковано 8 Червня, 2011 в 08:50 #117 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 08:50 ' timestamp='1307469345' post='1052388069']то це хто тут господар? бандера?Господар - це народ, який своїх героїв вже визначив. Якщо тобі не подобаються герої, мова, культура і т. д. цього народу, то тебе ніхто тут не тримає. Можеш їхати, наприклад, в сусідню державу тундру освоювати. Може в них кращі герої для тебе знайдуться
Tolik_lt Опубліковано 8 Червня, 2011 в 09:48 #118 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 09:48 ' timestamp='1307469345' post='1052388069']то це хто тут господар? бандера? Господар - це народ, який своїх героїв вже визначив. Якщо тобі не подобаються герої, мова, культура і т. д. цього народу, то тебе ніхто тут не тримає. Можеш їхати, наприклад, в сусідню державу тундру освоювати. Може в них кращі герої для тебе знайдуться народ надто неоднорідний, щоби ти робив голосні заяви від імені всього народу я чи енді така сама частина народу, мови і культури, як і ти чи Нокіан. тому путівки не виписуй, а то, як мінімум, отримаєш путівку н*х*й попустись з непогрішимістю Бандери та його рішень, Ленін і КПРС у нас уже були.
IncvizitoR Опубліковано 8 Червня, 2011 в 11:21 #119 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 11:21 А мне сегодня ночью приснилось, что я бандеру люблю... Поможите мне, хлопцы - кто я теперь: патриот или пидораз... один сон це ще не підораз... але вже й не патріот
Nokian Опубліковано 8 Червня, 2011 в 12:34 #120 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 12:34 ' timestamp='1307469345' post='1052388069']то це хто тут господар? бандера? Господар - це народ, який своїх героїв вже визначив. Якщо тобі не подобаються герої, мова, культура і т. д. цього народу, то тебе ніхто тут не тримає. Можеш їхати, наприклад, в сусідню державу тундру освоювати. Може в них кращі герої для тебе знайдуться народ надто неоднорідний, щоби ти робив голосні заяви від імені всього народу я чи енді така сама частина народу, мови і культури, як і ти чи Нокіан. тому путівки не виписуй, а то, як мінімум, отримаєш путівку н*х*й попустись з непогрішимістю Бандери та його рішень, Ленін і КПРС у нас уже були. Подобається тобі, чи не подобається-коли мої та твої внуки підуть до ЗАГсу, там стоятиме пам,ятник Бандері! На цьому крапка.
georg Опубліковано 8 Червня, 2011 в 12:45 #121 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 12:45 Подобається тобі, чи не подобається-коли мої та твої внуки підуть до ЗАГсу, там стоятиме пам,ятник Бандері! На цьому крапка. думаешь, тогда только пидоразов там расписывать будут? будет такой загс особый? тогда я только "за" (бандеру на входе)...
Tolik_lt Опубліковано 8 Червня, 2011 в 12:47 #122 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 12:47 допоки внуки підуть в ЗАГС стільки всього може статись, що ми з тобою і не здогадуємосьі стояти та можуть такі персонажі, про яких ми й не здогадуємось. хоча може й ніхто не стоятиме
case0lc Опубліковано 8 Червня, 2011 в 13:57 #123 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 13:57 народ надто неоднорідний ... попустись з непогрішимістю Бандери та його рішеньА хто ти такий, щоб давати оцінки таким історичним постаттям? В тебе є свої історичні праці і дослідження?
Tolik_lt Опубліковано 8 Червня, 2011 в 14:03 #124 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 14:03 народ надто неоднорідний ... попустись з непогрішимістю Бандери та його рішень А хто ти такий, щоб давати оцінки таким історичним постаттям? В тебе є свої історичні праці і дослідження? а у тебе?
adebt Опубліковано 8 Червня, 2011 в 14:42 #125 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 14:42 А хто ти такий… Оце блін і є головне питання нашого народу Давай тоді і я тобі його задам: а ти хто такий, щоб тут розписуватися за весь народ і комусь кудись путівки виписувати? Може собі випиши путівку і вали в Канаду, любити батьківщину із-за рогу та цілувати портрет Бандери?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.