Перейти до змісту

бібікання на переході

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 511
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Если он поворачивал с Соборности на В.-Инт., то там вроде как висит зелёная стрелка, указывающая на этот поворот.

До речі, про стрілку:

"Стрілка зеленого кольору на табличці, встановленій на рівні червоного сигналу світлофора з вертикальним розташуванням сигналів, дозволяє рух у зазначеному напрямку при увімкненому червоному сигналі світлофора з крайньої правої (лівої) смуги руху за умови надання переваги в русі іншим його учасникам; (Підпункт «е» пункту 8.7.3 ) "

А то дехто думає, що стрілка надає перевагу в русі і валИть, акі Гастелло. А потім ще й кричить: "Правила почитай!"

• 3 місяця потому...
Опубліковано

я не знаю як кого, а мене просто достають ті пішоходи які виходять на перехід не дивлячись по сторонах, йдуть по переходу в развалочку (25 см/сек <_< )та ще й в навушниках!!! в нормальних країнах за таке штрафують!

Опубліковано

На пішохода на нерегульованому переході бібікав тільки раз - коли людина стояла перед переходом тривалий час, а потім несподівано ломанулася на нього, не дивлячись по сторонам.

На регульованих переходах, якщо червоне світло для пішоходів, а хтось валить - не стримую себе.

Одного разу біля базару якесь бидло з вазоном почало переходити дорогу на червоне, пройшло півдороги, і вже мало вилізти на другу половину, на полосу, по якій я рухався. Довгий сигнал клаксона спинив цього довгойоба, але, замість того, щоб стати посередині дороги - це чмо почало задом йти назад, в сторону, звідки щойно почав переходити перехід. В цей час по іншій полосі (зустрічній для мене) їхала деу, водій якої не міг припустити, що придурок, котрий щойно на червоне світло перейшов перед ним дорогу - почне задкувати, і лізти під колеса. Свист гальм деушки, і переляканий пішохід з вазоном тікає на початок переходу.

От нахера таке робити?

Для всіх захисників прав пішоходів пропоную експеримент: зі свого боку я ставлю сто баксів. В суботу чи неділю десь в годин 10-11 йдемо до переходів, що біля базару, і одну годину (лише одну годину!!!) спостерігаємо за пішоходами. За кожного пішохода, який ломанеться на червоне світло, не дочекавшись зеленого, або перейде дорогу не на переході (до якого - 15 метрів) - ви ставите 5 баксів мені. Хто згоден? :)

Опубліковано

Для всіх захисників прав пішоходів пропоную експеримент: зі свого боку я ставлю сто баксів. В суботу чи неділю десь в годин 10-11 йдемо до переходів, що біля базару, і одну годину (лише одну годину!!!) спостерігаємо за пішоходами. За кожного пішохода, який ломанеться на червоне світло, не дочекавшись зеленого, або перейде дорогу не на переході (до якого - 15 метрів) - ви ставите 5 баксів мені. Хто згоден? :)

Хочеш Мерседес AMG на шару купити?))

Опубліковано

я не знаю як кого, а мене просто достають ті пішоходи які виходять на перехід не дивлячись по сторонах, йдуть по переходу в развалочку (25 см/сек <_< )та ще й в навушниках!!! в нормальних країнах за таке штрафують!

Переходжу дорогу в наушниках)))

Завжди дивився очима куди йду а не вухами :D

Мені більш цікаво дивитись на

1) людей які балакають по телефону, переходять дорогу і дивляться собі під ноги :jeer:

2)індивіди що вивалюють на перехід не дивлячись ні краплі і в розвалочку переходять дорогу....

3)народ який вийшовши з маршрутки переходить дорогу за 5 метрів від переходу :mdr:

Опубліковано

1) людей які балакають по телефону, переходять дорогу і дивляться собі під ноги :jeer:

2)індивіди що вивалюють на перехід не дивлячись ні краплі і в розвалочку переходять дорогу....

3)народ який вийшовши з маршрутки переходить дорогу за 5 метрів від переходу :mdr:

Не цікаво, а страшно дивитись. :dont: Потенційні самовбивці. Ось на таких би штраф або підсрачник хоча б. :mdr:

Опубліковано

1) людей які балакають по телефону, переходять дорогу і дивляться собі під ноги

3)народ який вийшовши з маршрутки переходить дорогу за 5 метрів від переходу

Не смійтесь над убогими. З цими людьми природа зіграла злий жарт, відключила в них інстинкт самозбереження,... все інше зробить природний добір.
Опубліковано

Не смійтесь над убогими. З цими людьми природа зіграла злий жарт, відключила в них інстинкт самозбереження,... все інше зробить природний добір.

Зробити-то зробить...Але якою ціною-то? Скаліченим іншим життям? (про побите залізяччя мовчатиму)

Опубліковано
За кожного пішохода, який ломанеться на червоне світло, не дочекавшись зеленого, або перейде дорогу не на переході (до якого - 15 метрів) - ви ставите 5 баксів мені. Хто згоден? :)

я думаю і по баксу за кожного такого оленя непогано так заробиш :)

Опубліковано
я думаю і по баксу за кожного такого оленя непогано так заробиш

А давай ка немного изменим правила, за каждого пешехода, который терпеливо дождётся зелёного цвета, и аккуратно и внимательно перейдёт дорогу именно там,где указывают ПДД ты башляешь в копилку тех же 5 баксов.

Я ж буду каждых 10 минут переходить по зебре именно на зелёный:D кстати. я по жизни так и делаю ))))))

Опубліковано

А давай ка немного изменим правила, за каждого пешехода, который терпеливо дождётся зелёного цвета, и аккуратно и внимательно перейдёт дорогу именно там,где указывают ПДД ты башляешь в копилку тех же 5 баксов.

Я ж буду каждых 10 минут переходить по зебре именно на зелёный:D кстати. я по жизни так и делаю ))))))

Щойно проїздив через той перехід. Що побачив:

1) на одному з них більша частина людей очікує зеленого світла не на тротуарі, а на проїжджій частині. Це - порушення.

2) Лише ДВОЄ людей з натовпу приблизно в 15 осіб дочекалися зеленого для пішоходів. Інші ломанулися на червоний - лише тому що автомобілі на проїжджій частині спинилися (для автомобілів червоне світло загоряється значно раніше, ніж для пішоходів - зелене). Це - теж порушення.

3) Восьмеро осіб перейшли перехрестя не по зебрі, а по діагоналі або де їм зручно. Це - порушення.

4) На тій частині перехрестя, де вул. Сенаторки Левчанівської (колишня Медведєва) - народ взагалі не зважає на червоне світло світлофора, а валить, ніби як по пішоходній. Це - порушення.

5) Незважаючи на те, що вул. Сенаторки Левчанівської - автомобільна, люди ходять по ній пішки. Це - також порушення.

Тому, любий Гетто, якщо озвучені мною епізоди ти погодишся віднести до порушень, які допускають пішоходи - я готовий пограти з тобою в таку гру :)

Опубліковано

вибач, але ти щось дивишся на проблему не з тієї сторони

одна людина, яка порушивши правила, спричинить дтп із наслідками, конкретно псує німб над сотнею інших, які старанно дотримуються ПДР

в нас є до чорта кепська статистика дтп за вини пішохода.

і оце твоє "зато інші гарно дорогу переходять" чомусь нагадує анекдот "зато ми гарно співаємо"

Опубліковано

читати правила треба а не купувати бездумно!

Подання звукового сигналу в містах або населених пунктах заборонене! Вийняток: окрім ситуацій коли сигнал може допомогти уникнути дтп.

Опубліковано

Вийняток: окрім ситуацій коли сигнал може допомогти уникнути дтп.

Ти сам все сказав. Або я стукну бампером довбодятла, (Чо і є ДТП) або екстренне гальмування і т.д., що майже ДТП).

Опубліковано

в такому випадку да, але якщо ти стоїш перед переходом і бікаєш во всю щоб пєші швидче ворушили ножками, то це ніяк не запобігання дтп!

Опубліковано

це спосіб привернути увагу до твого "пантового/навороченого" авто. Або на переході твій знайомий :)

Опубліковано

Час?!

Через 20 минут тебе надоест, через полчаса ты устанешь, через 50 минут скажешь: Ненадо мне ваших денег!

А через час утратишь веру в человечество...)))

Я там работаю и часто хожу, и не устаю офигевать от тупости населения..

А там же еще и остановка с маршрутчиками, которые всегда, непрестанно и безрезультатно, причем, "бибикают" друг другу... :sq_ye:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...