Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

таки стало можливим торгувати фейсом платити обличчям:

Клієнти провідної української мережі товарів для дому JYSK відтепер зможуть оплатити покупки обличчям. ПриватБанк встановив у магазинах мережі біометричні платіжні POS-термінали з технологією FacePay24, й сьогодні оплата обличчям доступна у всіх 75 торгових точках мережі по всій країни.

Для використання сервісу «оплати обличчям» необхідно встановити на смартфон оновлений додаток Приват24 і активувати оплату FacePay24. Потім, слідуючи підказкам програми, потрібно зробити три селфі з різних ракурсів і прив'язати до свого обличчя обрану банківську карту.

Щоб здійснити оплату в POS-терміналах, потрібно після введення суми на терміналі вибрати оплату обличчям, подивитися в фронтальну камеру терміналу і натиснути кнопку "оплатити". Після підтвердження операції пін-кодом обраної карти, покупка буде оплачена.

FacePay24 використовує одну з провідних в світі систем автоматичного розпізнавання обличчя Amazon Rekognition і забезпечує повну безпеку персональних даних клієнтів, включаючи технічні і фізичні контролі, шифрування даних при зберіганні і передачі.

https://privatbank.ua/news/2021/6/3/1438

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
В 26.06.2021 в 15:03, Cherman сказал:

В кого у Приват24 відображаються некоректні суми на картці? В них якийсь технічний збій. Мене чуть кондратій не схватив, коли я замість 23к грн на нартці, побачив -40.5 тисяч.

https://hubs.ua/news/privatbank-v-techenie-sutok-vernet-sredstva-nekorrektno-spisanny-e-u-ryada-klientov-236942.html

Обналичить успел?

Опубліковано
11 минут назад, Cherman сказал:

Важко обналити мінус 40.5 тисяч.:)

Ну тогда хорошо, если приват твой долг не успел продать коллекторам))

• 4 тижня потому...
Опубліковано
2 hours ago, nickel said:

Не великий експерт в банківських справах - але думаю, що це капець як довго / незручно для великої кількості громадян. 

Опубліковано
9 годин тому, MACCEN сказано:

коли почала банком керувати держава, все скотилось до картинки вище в пості 

в цьому банку - їх і раніше вистачало, а зараз - прям інкубатор якийсь.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А хтось в курсі скільки дозволено пересилати на соціальну карту. Я братові переводив по 2 - 3 тис. За місяць вийшло десь 13. І її заблокували

Там є якісь ліміти? Чи взагалі не можна нічого переводити? Він же типу як би отримує пенсію

Опубліковано
2 минуты назад, Nick85 сказал:

А хтось в курсі скільки дозволено пересилати на соціальну карту. Я братові переводив по 2 - 3 тис. За місяць вийшло десь 13. І її заблокували

Там є якісь ліміти? Чи взагалі не можна нічого переводити? Він же типу як би отримує пенсію

Гугли правила фінмоніторингу, затверджені НБУ.

Опубліковано

47 минут назад, nickel сказал:

Гугли правила фінмоніторингу, затверджені НБУ.

загуглив. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0107500-20#Text 

нічого там цікавого для себе не знайшов. от я перевів йому 3к. поки що норм. переведу 5 і можуть заблокувати

значить якісь ліміти є.

Опубліковано

там не в лімітах справа, а в алгоритмі визначення шахрайських операцій, зазвичай чим новіша картка, більше операцій тим більше може бути нюансів, також якщо він заведе звичайну універсальну картку то таких проблем не буде.

Опубліковано
2 минуты назад, Revolver сказал:

там не в лімітах справа, а в алгоритмі визначення шахрайських операцій, зазвичай чим новіша картка, більше операцій тим більше може бути нюансів, також якщо він заведе звичайну універсальну картку то таких проблем не буде.

До шахрайства це блокування немає відношення, інакше блокувало б і універсальні картки. 

Опубліковано
3 часа назад, Nick85 сказал:

загуглив. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0107500-20#Text 

нічого там цікавого для себе не знайшов. от я перевів йому 3к. поки що норм. переведу 5 і можуть заблокувати

значить якісь ліміти є.

Ти не той закон загуглив. :) Тобі треба читати цей - Про затвердження Положення про здійснення банками фінансового моніторингу.

А там...

Додаток №20, 

Індикатори підозрілості фінансових операцій,

II. Індикатори, що стосуються фінансових операцій клієнта

І вибирай що тобі більше подобається

- 27. Фінансова операція / сукупність пов'язаних між собою фінансових операцій не є характерною/характерними для звичайної діяльності клієнта (наприклад, цілі, тип та обсяг операції), а надані пояснення не є аргументованими.

- 30. Відбулися значні зміни в обсягах фінансових операцій, що здійснюються за рахунками клієнта.

- 63. Проведення фінансових операцій на значні суми за особистим рахунком фізичної особи, якщо їх характер є притаманним комерційній діяльності.

Хоча в твоєму випадку можуть бути і інші причини блокування, які ми не зможемо визначити, бо не знаємо подробиць ваших з братом фінансових відносин.

• 3 місяця потому...
Опубліковано
8 минут назад, toj_tu сказал:

Сьогодні з 15.00 страшні перебої в роботі відділень та роботі "Привату".Причина не вказується.

Може готуються до війни?

Опубліковано
On 15.10.2021 at 16:53, Nick85 сказано:

А хтось в курсі скільки дозволено пересилати на соціальну карту. 

Зе! з Гетьманцевим зробив фінмоніторинг страшним і незрозумілим. Навіть страшно нещрозумілим :(

Опубліковано

Уже пишуть, що це була ддос атака і роботу відновили, але в мене досі Приват24 не працює - в додаток заходить, але баланс карток і історія не відображається

Опубліковано
3 часа назад, Alex S сказал:

В мене за кордонами і так в усіх що поряд ,додаток з учора не працює.

Кацапня атакує по усіх фронтах. Відключили багато державних сайтів, банків.

image.png.48bbdf62141b27f45fba70cb21fa2e25.png

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...