Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене було 40 тисяч,зрізали до 4.

Ну ясне діло що я ті гроші крутив безпроцентно, але це всім вигідно.

Пішов взяв ПУМБ ,там цікавіші умови.

Вносити важче.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

По трохи піднімають. І замітив що піднімають в основному після разової покупки на велику суму. Купив компресора на покраску за 39к. В той же день підняли до 41к. 

Опубліковано
8 годин тому, DarkMonk сказано:

....Карта без чипа, по ленте ни один из 3х магазинов не принял ( дальше экспериментировать не стал) рассчитывался обычной картой ( которую рекламировать не буду, она и так популярна) и пришлось на неё перекидывать сумму под 0.5%. Процент невелик, но нах.й мне было это надо??!!!

Для особо Йярых пиздун.ов сразу скажу: «когда ты стоишь в очереди в супермаркете заграницей и начинаешь по-пол часа играться с ЗОЛОТОЙ КАРТОЙ ПРИВАТА БЕЗ ЧИПА, бл.дь это раздражает людей»

Не захищаю Приват, але для оплати за кордоном я відкрив валютну карту, проблем не було. Іноді, оплачував телефоном з NFC. Маю ще карту Голд, у ній чіп є, платежі проходять нормально. Тільки є момент - в налаштуваннях картки є пункт не блокувати карту за кордоном, вказується країна. Діє ніби до місяця.

Опубліковано
11 hours ago, DarkMonk said:

Она и так ГОВНО - без чипа, подводит за бугром, без кешбэка, всего 55 дней (против остальных 60), коммуналка платная, телефон пополнить тоже платно.  Да ну её нафиг. 

ніколи не вівся заманухи від привата тому не вкурсі, а на тій карті є ім'я власника?

і, напевно, треба відрізняти  "КАРТКА КЛАСУ GOLD" від звичайної олдскульної "VISA GOLD"

p.s. не все то золото що виглядає як золото

але селяни ведуться

Spoiler

ні ні, я ні на що не натякаю, на ніяких 73%

Опубліковано
23 hours ago, Nokian said:

В мене було 40 тисяч,зрізали до 4.

Ну ясне діло що я ті гроші крутив безпроцентно, але це всім вигідно.

Пішов взяв ПУМБ ,там цікавіші умови.

Вносити важче.

То ти певно «крутив» кредитні кошти зі своєї картки через приватівський термінал, встановлений в своєму ж магазині?)) 

якщо так, то справді «всім вигідно»))))

Опубліковано
2 hours ago, DarkMonk said:

Я не заказывал персонализированную, по этому ни фамилии ни чипа нет. 

дарма,

до персоналізованої трошки більше довіри

а чіп вже давно "саме то", ще за Порошенка так стало

бо "пайпас" має обмеження по сумі (напевно від банку залежить), і через нфс також напевно

Опубліковано
On 28.08.2020 at 15:13, nickel сказано:

Кредити видавати в валюті заборонили, то з чого банк отримає прибуток в валюті, щоб платити більші відсотки? Така ситуація не тільки в Приваті.

Відрив я на початку березня депозит в Приват24. Строковий 6 м. Закинув невелику суму просто подивитись як і що працює. Глянув сьогодні скільки там набігло. Депозит сьогодні закінчується ставку порізали з 9% до 0,01% в гривні! Краще б я на початку березня Євро купив. Ну або долар.

Опубліковано
10 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Відрив я на початку березня депозит в Приват24. Строковий 6 м. Закинув невелику суму просто подивитись як і що працює. Глянув сьогодні скільки там набігло. Депозит сьогодні закінчується ставку порізали з 9% до 0,01% в гривні! Краще б я на початку березня Євро купив. Ну або долар.

Ви не патріот! Вообще!. Тим більше увійдіть в положення Привата. Йому зараз потрібно буде віддавати куєву тучу бабла Суркісам )

Опубліковано
25 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Щось ти брешеш.

Screenshot_2020-09-07-07-05-22-324_ua.privatbank.ap24.jpg

Опубліковано
34 хвилин тому, nickel сказано:

Щось ти брешеш.

Screenshot_2020-09-07-07-05-22-324_ua.privatbank.ap24.jpg

То замануха. Я теж на це клюнув. В мене капіталізація. І саме такі відсотки мені платили 5 міс. А тепер відображається 0,01%. Ще раз переконуюсь, що треба спробувати майнінг.

П.С. пізніше викладу скріншот Приват24.

Опубліковано
4 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ось скріншот. Як я і обіцяв.

T1TR9qD.jpeg

Банк не може міняти відсотки по вже заключному строковому депозиту. Лише якщо договір продовжується, то встановлюються нові, актуальні на даний час відсотки, тобто в твоєму випадку порізали б з 9 до 8.5. Подзвони на гарячу лінію,  уточни. Не могли тобі відсотки порізати до 0.01, а нових клієнтів залучати по 8.5. Може ти подав заявку на дострокове розірвання договору, то тоді таке може бути.

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Банк не може міняти відсотки по вже заключному строковому депозиту. Лише якщо договір продовжується, то встановлюються нові, актуальні на даний час відсотки, тобто в твоєму випадку порізали б з 9 до 8.5. Подзвони на гарячу лінію,  уточни. Не могли тобі відсотки порізати до 0.01, а нових клієнтів залучати по 8.5. Може ти подав заявку на дострокове розірвання договору, то тоді таке може бути.

В Україні все можливе.

Пруф:

https://privatbank.ua/ru/depozit

Цитувати

Вклады продлеваются автоматически. Количество продлений не ограничено.

По вкладу «Стандарт» на срок 3-24 месяца есть особенность. После окончания срока деньги с него перечисляются на вклад «До востребования». У Вас есть 3 дня, чтобы обдумать и принять решение, что делать с вкладом дальше.

Если Вы решаете не продлевать вклад, деньги можно снять в любом отделении.

Если Вы решили не забирать сбережения, по истечении 3 дней деньги будут автоматически возвращены на вклад, а договор – продлен на новый срок.

Процентная ставка по вкладу «До востребования» – 0,01% годовых. Этот счет может открываться банком в случае продления вклада на новый срок.

Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

В Україні все можливе.

Не все.

Ну от бачиш, панікьор. 0.01 відсотка буде нараховуватися лише три дні, поки ти думаєш знімати депозит чи ні.

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Не все.

Ну от бачиш, панікьор. 0.01 відсотка буде нараховуватися лише три дні, поки ти думаєш знімати депозит чи ні.

Нема шо тут думати. Під 0,01% в гривні хай самі кладуть на депозит. Зніму краще куплю 4G модем. А потім б.у. відеокарту.

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Нема шо тут думати. Під 0,01% в гривні хай самі кладуть на депозит. Зніму краще куплю 4G модем. А потім б.у. відеокарту.

Ти мабуть не зрозумів прочитане, 0.01 буде лише три дні, далі повертаються нормальні відсотки.

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Ти мабуть не зрозумів прочитане, 0.01 буде лише три дні, далі повертаються нормальні відсотки.

Думаю, що правильно.

Якщо у мене Депозит "Стандарт" 6м. з можилвістю дострокового зняття. То при продовженні на новий термін ставка буде знижена до 0,01% річних в гривні. Я так зрозумів.

Опубліковано

Думаю, що правильно.

Якщо у мене Депозит "Стандарт" 6м. з можилвістю дострокового зняття. То при продовженні на новий термін ставка буде знижена до 0,01% річних в гривні. Я так зрозумів.

Не правильно. Дзвони 3700, з мобільного безкоштовно.

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Не правильно. Дзвони 3700, з мобільного безкоштовно.

Перечитав ще раз, мабуть ви праві. 

Але тут, як у анектоді:

Ложечки нашлись, а осадок остался.

Крім того, я на зиму й так не планував продовжувати цей депозит.

Опубліковано

приват вже не той приват...

масово розсилають запити до спд єдинників, про те куди використовуються кошти отримані від підприємницької діяльності????!!!!   КАРЛ ---  це є дохід людини, після сплати податків я з ними роблю що хочу....

а ч. 6 ст. 11 розділу ІІ  Закону України № 361-ІХ від 06.12.2019  вооще вже виключена із закону на сьогодні...

так що коли відкриваєте рахунки в привєте, то думайте як потім відписуватися, в т.ч. і від таких дурниць....

Спойлер

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ПРИВАТБАНК" (далі - Банк) висловлює Вам свою повагу та інформує, що у відповідності до вимог, встановлених Законом України Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення (далі Закон) та Положенням про здійснення банками фінансового моніторингу, затвердженим постановою Правління Національного банку України від 19.05.2020 р. 65, зобов’язаний забезпечити всебічний аналіз та перевірку документів (інформації) про фінансові операції клієнтів Банку та відомостей про їх учасників.

Банк дуже вдячний Вам за Вашу довіру та готовий до подальшої співпраці та взаємодії з Вами за умови, що Вами буде надано наступну інформацію та документи :

·        копію фінансової звітності фізичної особи-підприємця, що надавалась по закінченню останнього звітного періоду у відповідні органи, засвідчена підписом, з відміткою (за наявності) про отримання органами державної статистики та/або органами державної податкової служби з додаванням відповідної квитанції про надіслання звітності у паперовому або електронному вигляді);

·        інформацію/документи щодо визначення фінансового стану: декларація про майновий стан і доходи з відміткою контролюючого органу України про її отримання (для податкових резидентів України); декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру; довідка Державної фіскальної служби України про суму сплачених податків з доходів фізичної особи, довідка про доходи;

·        опис бізнесу, з визначенням змісту та мети діяльності, позиції на ринку, наявність/відсутність штату найманих працівників, основних джерел та обсягів надходження коштів та наступної реалізації придбаних/вироблених товарів/послуг, перелік основних промислових (або торгових, складських) приміщень/потужностей, логістичне супроводження бізнесу, та іншу інформацію, яка визначає характер діяльності;

·        виписки з поточних, вкладних (депозитних) рахунків відкритих в інших банках за останні 6 місяців

Також, просимо надати наступну інформацію та документи, на підставі яких здійснювались операції за період з 01.01.2020 р. по 02.09.2020 р. по рахункам/карткам відкритим Вами як фізичною особою — підприємцем та на Ваше ім’я особисто , зокрема:

·        копію Книги обліку доходів (або Книги обліку доходів і витрат);

·        обґрунтування економічної суті проведення операцій з готівкою та документи, що підтверджують цільове використання отриманих готівкових коштів (договори купівлі-продажу, акти прийому-передачі, видаткові відомості, та інше);

·        інформацію щодо джерел походження коштів (за що були отримані Вами грошові кошти та надати документи що підтверджують джерела походження коштів);

·        інформацію про подальший рух коштів (з якою метою перераховувалися грошові кошти на рахунки третіх осіб, що є підставою для Вашої співпраці, просимо також надати підтверджуючі документи);

·        документи, що є підтвердженням витрат пов'язаних з господарською діяльністю.

Просимо також надати відповіді на наступні питання:

·        чи здійснювалися будь-якого виду операції по Ваших рахунках в інтересах третіх осіб (в випадках, якщо подібні операції здійснювалися, просимо вказати в чиїх інтересах вони проводилися);

Вищезазначені документи (належним чином засвідчені), мають бути надані до Банку протягом 10 робочих днів від дня надсилання цього повідомлення.

Положеннями ст. 64 Закону України № 2121-III та ч. 6 ст. 11 розділу ІІ  Закону України № 361-ІХ від 06.12.2019 р. передбачено, що  суб’єкт первинного фінансового моніторингу має право витребувати, а клієнт, представник клієнта зобов’язані подати інформацію (офіційні документи), необхідну (необхідні) для ідентифікації, верифікації, вивчення клієнта, уточнення інформації про клієнта, а також для виконання таким суб’єктом первинного фінансового моніторингу інших вимог законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Суб’єкт первинного фінансового моніторингу має право відмовитись від встановлення (підтримання) ділових відносин (у тому числі шляхом розірвання ділових відносин) або проведення фінансової операції у разі ненадання клієнтом необхідних для вивчення клієнтів документів чи відомостей або встановлення клієнту неприйнятно високого ризику за результатами оцінки чи переоцінки ризику (ст. 15 Закону України 361-ІХ від 06.12.2019 р.).

Інформацію та документі просимо вислати на адресу: 49094, м.Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 50 або до надати відділення Банку.

Банк завжди готовий до співпраці на основі відповідності взаємних дій законодавству України.

З повагою і надією на подальшу співпрацю, Ваш Приватбанк

Опубліковано

Просто діло йде потроху до того, що банки будуть скоро замінювати податкову    інспекцію, причому дуже ефективно.

Особливо, коли всі розрахунки перейдуть у безготівкову форму.

Прогрес він такий.

Опубліковано
1 час назад, Vikvik Mawr сказал:

приват вже не той приват...

масово розсилають запити до спд єдинників, про те куди використовуються кошти отримані від підприємницької діяльності????!!!!   КАРЛ ---  це є дохід людини, після сплати податків я з ними роблю що хочу....

а ч. 6 ст. 11 розділу ІІ  Закону України № 361-ІХ від 06.12.2019  вооще вже виключена із закону на сьогодні...

так що коли відкриваєте рахунки в привєте, то думайте як потім відписуватися, в т.ч. і від таких дурниць....

Якось по дебільному в Привата текст написаний. В ігнор такі повідомлення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...