Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До речі, а хтось юзає їхнє інтерактивне телебачення ?
Шибко вже пропозиція цікава зараз на цю штуку, думаю чи не спригнути з кабельного Датагруп + 2 супутникових шарінга на користь Весна Воля TV Super HD + 100...
Повна вартість з нового року 199 грн, плюс по 30 грн за кожен додатковий телевізор ібо медіа-центр включений у вартість.
Ніби і фільмів купа і каналів нормальних, можна позбутися кабельного і супутникового на двох телевізорах.... але, курва, в них немає каналу H2 (History) :) а його я дивлюся найбільше.

Опубліковано
1 час назад, Соромітник сказал:

До речі, а хтось юзає їхнє інтерактивне телебачення ?
Шибко вже пропозиція цікава зараз на цю штуку, думаю чи не спригнути з кабельного Датагруп + 2 супутникових шарінга на користь Весна Воля TV Super HD + 100...
До кінця року буде просто по вартості інтернета 85грн., а повна вартість з нового року 199 грн, плюс по 30 грн за кожен додатковий телевізор ібо медіа-центр включений у вартість.
Ніби і фільмів купа і каналів нормальних, можна позбутися кабельного і супутникового на двох телевізорах.... але, курва, в них немає каналу H2 (History) :) а його я дивлюся найбільше.

Ну не знаю. Я шар_інг на IPTV не проміняв би, якість трошки різна і при  одночасному перегляді на двох ТВ ще й навантаження на канал не хіле. А по цінам шар_інг на дві точки в мене коштує 1,7 уо це 44 грн. лише.

• +1 2
Опубліковано
11 час назад, Oli сказал:

Киевстар

Бачив рекламу по тв, -50% назавжди

На сайті лише на 6міс. 

Де копати?

Якщо замовляєте тариф Все разом -50%(інет+тб+мобільний), то він діє на постійній основі. Якщо Безлім 100(суто інет) то знижка 50% на перші 4-6 місяців.

Підключення безкоштовне, кабель теж проводиться безкоштовно. Підключаємо на наступний день після подання заявки.

Соррі за офтоп, кому цікаві деталі чи нюанси, велкам у профільну тему чи у приватні повідомлення.

Опубліковано
22 годин тому, Соромітник сказано:

можна позбутися супутникового на двох телевізорах...

не треба таких помилок робити. Воля буде піднімати ціни постійно, ну політика така в них. то не airbites, який за 5 років підняв ціну на 10 грн :) 

• +1 1
Опубліковано

Інтернет "рве" так, що не тільки Ютьюб, і й інтернет-радіо "затикається". Вчора навіть мессенджери працювали з перебоями.

Ще в когось є таке?

• +1 2
Опубліковано
18 минут назад, Harddriver сказал:

Інтернет "рве" так, що не тільки Ютьюб, і й інтернет-радіо "затикається". Вчора навіть мессенджери працювали з перебоями.

Ще в когось є таке?

Та сама фігня тільки в мене вже другій тиждень так Соборності 23, може хтось дати номер куди дзвонити?

Опубліковано
1 час назад, giZun сказал:

Та сама фігня тільки в мене вже другій тиждень так Соборності 23, може хтось дати номер куди дзвонити?

Дзвонити пора напевно по інших провайдерах, виясняти ціни і якість :)

• +1 3
Опубліковано
Только что, Harddriver сказал:

Дзвонити пора напевно по інших провайдерах, виясняти ціни і якість :)

якщо підключати когось другого обовязково з волею розривати договір?

Опубліковано
2 часа назад, Harddriver сказал:

Ще в когось є таке?

+, в іграх постійні розриви + мессенджери постійно відключаються

Опубліковано
4 годин тому, Harddriver сказано:

Ще в когось є таке?

В мене така ж проблема, на вул.Ветеранів.

Написав, про дану проблему в профільній гілці на club.volia http://club.volia.com/t5/Internet/Virishennya-tehnichnih-pitan-Internetu/td-p/9505/page/370

• +1 1
Опубліковано
5 годин тому, Harddriver сказано:

Ще в когось є таке?

У мене таке ж робиться.

Опубліковано

мені просто цікаво - на скільки хватить терпіння у вас?вже 2 місяці пройшло як 《валя》 купила з потрохами аірбітс ,а підтримувати навіть на достойному рівні інет так і не спромоглися. конкуренція між провайдерами -то класна штука, є з чого вибрати. 

• +1 1
Опубліковано

Я 4 місяці тому підключився до Волі (перед цим користувався Ейрбайтом). За час користування лише 1 раз пропав ввечері інтернет і 1 вечір був не стабільний, постійно викидало з он-лайн ігр. Наразі проблем не маю. (пр-т Молоді).

Опубліковано
1 година тому, Jaguar-35769 сказано:

Я 4 місяці тому підключився до Волі (перед цим користувався Ейрбайтом). За час користування лише 1 раз пропав ввечері інтернет і 1 вечір був не стабільний, постійно викидало з он-лайн ігр. Наразі проблем не маю. (пр-т Молоді).

тариф?аплоад-?донлоад-?скрін спідтесту в студію плз.

Опубліковано
6 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Спідтест не показник. Воно наче нічого, а інет гавно цілий день ((

6476699750.png

6 хвилин тому, giZun сказано:

То пипец
6476698540.png

то я лише хочу взнати у пана  Jaguar-35769

Опубліковано
53 хвилин тому, Andriotti сказано:

то я лише хочу взнати у пана  Jaguar-35769

То я до того що ось спідтест у мене показує все гарно, на ділі ж інет рве час від часу і жодного ролика на ютубі не можна переглянути без перезавантаження сторінки (((

• +1 3
Опубліковано
Только что, fenmix сказал:

4,45 mbps віддачі це не норма при тарифі 100)

Я з Вами повністю згідний, але на відміну від інших кристувачів (присутніх в даній темі форуму), я не відчуваю дискомфорту в користуванні. Відео показує без проблем як на компютері так і на телефоні з ноутом (Wi-Fi). Он-лайн ігри також не "вилітають"

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...