Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

Є інші

я тікі пару днів назад кабель Київстар викинув, +відморозився від Волі дзвонили пудрили голову...

Опубліковано
Just now, Oli said:

я тікі пару днів назад кабель Київстар викинув

Ну це ти поспішив, кабель в господарстві завжди знадобиться ))

Тарифи зараз +- однакові. А от сервіс...

Опубліковано
10 хвилин тому, yu2007 сказано:

А от сервіс...

і я про це ж, ех...

п.с.   Івано-Франківськ не переходить по ссилці, залишили собі чи як?

Опубліковано
9 годин тому, Соромітник сказано:

можна сміло мігрувати... тільки от нема куда... всі інші ще гірші

Останнім часом Київстар не самий гівняний.

Решта підприємців і мілкіших провайдерів ще не дійшли. (Волинські оптичні, ЛюксЛінк і т.д.)

Опубліковано

Оператори Волі "ні взуб ногою". Перенаправляють на телефон техпідтримки АБ, який тупо не паше.

p.s. Техпідтримка Волі "агонь", поки вибрав з меню мову-куда питання-кому питання-хочу\нехочу оцінити і незважаючи на вибрану українську мову тьотка з масковським акцентом (все спілкування) неприємно так "намагалася допомогти" і і в кінці ще й нагрубила. Аірбайтс, сумуватиму.

Опубліковано

я тільки що дзвонила на офіс Аірбайтс, зі мною ввічливо поспілкувалась  дєвушка , сказала щоб я не переймалася, все буде добре, і передплата залишиться до повного використання, і обладнання яке поставлене на будинку також залишається, просто буде інший провайдер до якого прийдеться звертатися  у разі потреби після 1-го числа, ну і відповідно оплату вже робити на Волю  .  Ну поживем побачим 

Опубліковано
3 годин тому, Zheny@ сказано:

Останнім часом Київстар не самий гівняний.

Вибачаюсь за оффтоп, але що не так з Київстаром? плачу 80 грн. за 100 мбіт, раніше було 59грн... тариф "старий", зараз до таких не підключать, але за 7 років - звернувся у підтримку тільки одного разу...

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

Вибачаюсь за оффтоп, але що не так з Київстаром?

а я хіба сказав, що із ним щось не так?

Як тільки мені підключали Кс  - то інтернет не працював без великого шаманського бубна.

Опубліковано

Я пам'ятаю що втік з київстара бо вони різко почали підвищувати ціни на послуги, а переплачувати там не було за що

Техпідтримка можна вважати що відсутня (чекати більше 40хв)

Опубліковано
26 хвилин тому, Amor сказано:

Я пам'ятаю що втік з київстара бо вони різко почали підвищувати ціни на послуги, а переплачувати там не було за що

Техпідтримка можна вважати що відсутня (чекати більше 40хв)

не знаю, мене "агітували" кілька разів змінити тариф на інет+тб, посилав подалі де я ще знайду 100мбіт за 80 грн(59 було),

а окремо оплачую ТБ від датагруп - вистачає каналів, сам - тільки новини дивлюсь і "віасат хісторі" і т.п.

P.S. Одного разу звернувся в підтримку, тобто - залишив заявку десь біля 17-ї години, а "майстри" були біля 9-ї ранку.

Опубліковано
5 минут назад, Nana сказал:

Неприємно, але треба щось вирішувати. Кого порадите?

А що, вже погано стало?

Я почекаю (тим паче що до кінця року в мене проплачено), авось те, що було хорошого в АБ перейде Волі (як Ощадбанку від ПриватБанка :) )

Опубліковано
4 годин тому, vaz75 сказано:

А що, вже погано стало?

Що Ви маєте на увазі? Непогано, просто думаю, що звично нормальним людям. 6 днів лишилось оплачених.

Опубліковано
Только что, Nana сказал:

6 днів лишилось оплачених.

І що? Тарифи і обладнання теж саме лишається. Стане гірший інтернет - можна буде думати куди б переходити.

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Nana сказано:

Що Ви маєте на увазі? Непогано, просто думаю, що звично нормальним людям. 6 днів лишилось оплачених.

до 1 липня можна спокійно оплачувати, а там далі вирішувати. якщо ціни підуть суттєво вверх, а у волі це точно буде (думаю десь з вересня), то напевно виберу датагруп

Опубліковано

Спілкувався з оператором ВОЛІ (в мене на рахунку є предоплата до 01.2019 року), що буде з предоплатою. Був дуже здивований, він зміг перевірити стан мого рахунку і оголосив мені, що на сьогоднішній день рахунок дорівнює - (мінус) 65 грн. Прийдеться йти розбиратись.  

• +1 1
Опубліковано
15 минут назад, Liontiger сказал:

Спілкувався з оператором ВОЛІ (в мене на рахунку є предоплата до 01.2019 року), що буде з предоплатою. Був дуже здивований, він зміг перевірити стан мого рахунку і оголосив мені, що на сьогоднішній день рахунок дорівнює - (мінус) 65 грн. Прийдеться йти розбиратись.  

відпишись тут про результат

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...