Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
26 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Я як мала дитина :lol:

Як мала дитина в Маці - це я, коли беру для себе одного декілька ХеппіМілів заради іграшок для дітей. :P

Спойлер

IMG_20160204_115348.thumb.jpg.ab43fbac02d0b2dd74c9a03fefedee78.jpg

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В 11.08.2017 в 12:04, MaestroA сказал:

коли беру для себе одного декілька ХеппіМілів заради іграшок для дітей. :P

Іграшку з ХеппіМіла можна купувати окремо. Тільки тссс, нікому...

Опубліковано
39 хвилин тому, vaz75 сказано:

Іграшку з ХеппіМіла можна купувати окремо. Тільки тссс, нікому...

Знаю. Іграшка окремо - 35 грн., ХеппіМіл - 56 грн. Тобто за за 21 грн. - це бургер, картопля та напій. Окремо за 21 грн. - лише бургер. Оскільки одного ХеппіМіла мені поїсти мало, то воно якось логічно взяти хоча б два.

Опубліковано
On 16.08.2017 at 10:31, mitsik сказано:

Де замовляли кухню і чи задоволені якістю?

Дуже задоволений! Це робив Вітя, є такий чувак який вже з років 10 робить меблі вбудовані, як на мене просто найкращий, перемірює по пару разів, повністю індивідуальний підхід. 

Опубліковано
24 хвилин тому, Саша Иванов сказано:

Йой, курва, хто так фартуха поклав? Чи це таке бажання власника?

А шо не подобається, те що він на бокові стіни не заходить? то це я сам не захотів, мені геть не гарно коли плитка закінчується посеред стіни, тим більше він там нах не треба, чи ти про що?

Опубліковано
34 минуты назад, Саша Иванов сказал:

Йой, курва, хто так фартуха поклав? Чи це таке бажання власника?

Починається :angry:.

От все людині подобалося (чи ні, не важливо). Але Бра тепер втратить сон спокій, що щось не так, бо якомусь кадру фломастер не того кольору.

8 минут назад, yura-patriot сказал:

А шо не подобається, 

Мені по фото все подобається, окрім дирок в стіні замість розеток( :) ). Давай вже кулінар на новому обладнанні і скидай фото у відповідну тему, мерщій.

Опубліковано

А ми відпочиваємо на Пісочному :). Нарешті. Ціле літо все ремонти вдома робили. Навіть ні в якій баюрі не купалися... А тут лафа, спокій і просто шикарне повітря. Вчора ввечері готовили на вогні різні смаколики, гарно посиділи, а зараз снідаємо суницями прям у ліжку))...щоб я так жив :D.

IMG_2017-08-19_203625_HDR.jpg

IMG_2017-08-19_203800.jpg

IMG_2017-08-20_105005_HDR.jpg

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
1 година тому, yura-patriot сказано:

Кавун власного вирощювання)) ну це капєц,мама замутила, да, він не супер смачний, але десь 7 з 10- ти точно, ну і  маленьки капєц!)))

Так він же ще не дозрів. Он зернятка ще зовсім світлі.

Моя мама теж вирощувала кавуни та дині. Кавуни також не найкращі, а от дині були солодющі!!!

Опубліковано
31 хвилин тому, Oksana04 сказано:

Так він же ще не дозрів. Он зернятка ще зовсім світлі.

Я розумію,але лежати,як каже мама тому кавуну більше не можна було,почав мякіти(( тож так і зірвали.

Опубліковано

Юрчик, я нагадаєш, то попрошу в тітки насіння....кавуни та диньки, на початку вересня вже давно перестиглими були, але були і ті, які чекали тижден-півтора!!!!

Опубліковано

Ну, не радість, це вже цілий катарсис.

Їхав якось я містом велосипедом, і мимо мене проїхала швидка с кричащими мигалками, і тут я побачив що перед швидкою роз'їжджались по сторонам всі, жигулі, ланоси, мерседеси, джипи.

Перед цим всі рівні, незалежно від того хто ти, токар на заводі чи директор трьох ресторанів.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
26 хвилин тому, vaz75 сказано:

Вітаю!!!

Дякую. Ще більше радує, що старша донька з розумінням поставилась до братика і немає конкуренції між ними.

Опубліковано
33 минуты назад, Віталій СК сказал:

Сьогодні охрестив сина, щасливий, як ніколи.

Приєднуюсь до вітань. Хай росте в гармонії і мирі.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Фсьо!!! пацани, накрився мій восьмий айфончік, купив сьогодні реальну річ, дружина безмежно щаслива, а я ще щасливіший, бо то для мене важливіше. 

5A957468-0ACA-4E1D-AC8D-1A49A53CCC10.jpeg

Опубліковано
3 минуты назад, yura-patriot сказал:

Фсьо!!! пацани, накрився мій восьмий айфончік, купив сьогодні реальну річ, дружина безмежно щаслива, а я ще щасливіший, бо то для мене важливіше. 

І правильно зробив. Тим паче, навіщо тобі те старйо, почекаєш вже одинадцятого.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...