Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А я щойно з посиденьок улюбленого клубу любителів їжі і вина.

Обожнюю майстер-класи Юри Хазіпова і дегустації сомельє Володі Темченка. Цей тандем до вишуканого смаку завжди додає стільки цікавого і пізнавального.

Самі крутили роли і під вдало підібрані види Совіньйон Блану різник куточків світу споживали.

post-2742-0-44640000-1415395595_thumb.jppost-2742-0-95694100-1415395601_thumb.jppost-2742-0-67073600-1415395613_thumb.jp

А ваші розповіді і відео скрипаля вдале завершення дня :) Дякую.

Який в нього цікавий дизайн скрипки!

Опубліковано

прийдеться міняти свій і наш ритм життя.

а я уже два місяці як змінив ритм. правда, дружина ще досі не може звикнути))) але головне щоб робота нова подобалась, мені, ну і... в кінці місяця хтось був задоволений)))))

Опубліковано

прийдеться міняти свій і наш ритм життя.

а я уже два місяці як змінив ритм. правда, дружина ще досі не може звикнути))) але головне щоб робота нова подобалась, мені, ну і... в кінці місяця хтось був задоволений)))))

Зараз то ще нічьо, хайно весна прийде (а вона обов"язково буде))) - в мене субота робоча, і інколи повний день(!!!

Опубліковано

Відбувся врешті давно задуманий і не раз обговорений на дружніх вечорах матч нашої дружньої банди (4-ох сімей). Жінки проти чоловіків :)))

Наші чоловіки упріли (хоч вони щотижня футбол ганяють). Рахунок 2:2. Ясне діло, що обидві сторони кричали, що дали суперникам фору :)))

post-2742-0-06539300-1415465611_thumb.jp

А ще моя середня неочікувано осідлала мій вєл. Гасала по лісу щаслива.

post-2742-0-71753500-1415465785_thumb.jp

До чого люблю тематичний або активний відпочинок. От ці вихідні так і вдалися. Якщо п'ятниця була - свято шлунку і смакових рецепторів, то сьогоднішній - насолода погодою, лісом і рухом.

Опубліковано

Відбувся врешті давно задуманий і не раз обговорений на дружніх вечорах матч нашої дружньої банди (4-ох сімей). Жінки проти чоловіків :)))

Наші чоловіки упріли (хоч вони щотижня футбол ганяють). Рахунок 2:2. Ясне діло, що обидві сторони кричали, що дали суперникам фору :)))

post-2742-0-06539300-1415465611_thumb.jp

А ще моя середня неочікувано осідлала мій вєл. Гасала по лісу щаслива.

post-2742-0-71753500-1415465785_thumb.jp

До чого люблю тематичний або активний відпочинок. От ці вихідні так і вдалися. Якщо п'ятниця була - свято шлунку і смакових рецепторів, то сьогоднішній - насолода погодою, лісом і рухом.

Я так зрозумів, це Ви героїчно штурмуєте ворота? :_02:
Опубліковано

В смислі - жінки, так. Але конткретно я якраз і фоткала цей героїчний процес :))) Мій гол був першим, так сказати розмочила гру:)))

Опубліковано

Коли вчу нові слова з англійської, то користуюся сервісом lingualeo.com (ресурс російський). Власне зараз додаю нові слова у свій словник, і при вводі слова "Agnostic" побачив таку картину.

X5QCL.png

Маленька, але радість :)

Опубліковано

Через 2 года после,вроде как окончания ремонта, решили обновить кое что в интерьере, поддавшись нынешним веяниям)))3 дня пыли, грязи и всеобщих стараний пережиты, уборка завершена. Никто о содеянном не жалеет.Довольны очень)))post-2519-0-31930700-1415469639_thumb.jppost-2519-0-11588900-1415469671_thumb.jp

Опубліковано

10 км агресивної їзди по вогкому коврі лісового листя та молочно-туманному березі ставка.

Брудний як пес і я і байк, але душу відвів на всі 101%.

п.с. Всім хто гріє пузо ноутбуком чи просто байдикує - терміново раджу прогулятись, пробігтись, покататись!

Опубліковано

терміново раджу прогулятись, пробігтись, покататись!

На базар - прогулявся, ввечері футбол - пробіжусь ще), покататись???, ладно, хотів пішком - поїду на машині на футбол).

До вечора все виконаю)))

Опубліковано

Сьогодні мала гарну компанію для походу у кінотеатр на прем'єру фільму ПОВОДИР!

http://uk.wikipedia....rg/wiki/Поводир

Я вражена побаченим, українське кіно має відроджуватись:

"Поводир" — це фільм про неймовірну сміливість, притаманну кращим представникам українського народу.

"Поводир" — це фільм про зраду, яка так часто зустрічалася на нашому шляху.

"Поводир" — це фільм про любов, яку не можуть стримати жодні обставини.©

Коротше, треба йти і дивитися! ;)

Опубліковано

Нарешті вирішив питання з житлом - купив квартиру :0038:

буржуй, блін! тут їбатєку не знаєш як розрулити...

ЗІ. Хамство не зле, молодці, вітаю! :)

Опубліковано

Нарешті вирішив питання з житлом - купив квартиру :0038:

буржуй, блін! тут їбатєку не знаєш як розрулити...

ЗІ. Хамство не зле, молодці, вітаю! :)

"...всьо ж нєпасильним трудом..."

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Оновив телефон - придбав Lenovo P780. Радості, повні кальсони.

P.S.: Два тиждні тішилось "дитя", поки сьогодні з кармана не діставало... На землю бах, екран кірдик. Ціну питання ремонту завтра взавати буду. Емоції зашкалюють...

Опубліковано

Оновив телефон - придбав Lenovo P780. Радості, повні кальсони.

P.S.: Два тиждні тішилось "дитя", поки сьогодні з кармана не діставало... На землю бах, екран кірдик. Ціну питання ремонту завтра взавати буду. Емоції зашкалюють...

Тримайся друже........
Опубліковано

Організували в селі спортивну секцію для дітей, яка вже місяць як успішно діє. Завдячуючи директору школи, що надав можливість займатись у спорт залі та тренеру Бутюгіну Артему який погодився їздити туди для проведення занять.

Опубліковано

Первый раз в жизни ходили с семьей в боулинг!Всем понравилось, даже младший, которому 3 с половиной принимал участие. Отличный вариант для отдыха с семьей!

Опубліковано

Щодня "вимикають світло"...

Порився в батьківських "закромах", знайшов ще радянську гасову лампу і майже 6 кілограм такого ж радянського парафіну. Сказати про парафін "радянський" - це не сказати нічого, йому ось-ось стукне 40 (сорок) років, він старший за мене, вироблений в 1975 році! Шкода, що це не коньяк. Ще десять років і він стане антикварним. :)

Лампу відреставрував, прикупив гасу, працює як годинник, але, через запах гасу, в жилому приміщенні користуватися нею не хочеться. То за два вечори наробив собі майже кілограм 70- і 50-грамових свічок, а не таких як на базарі - 30 грамові по 5-7 гривень. В дитинстві також робив з того парафіну свічки, але тоді без гуглів-ютубів прийшлося придумувати технологію самому. Зараз передивився гуглі-ютуби нічого цікаво не знайшов. Удосконалив свою дитячу і тепер можу "кльопати" свічки як "маленький свічний заводик". Лише бавовняний фітиль проблематично знайти, все нейлони-капрони та інші пластмаси. Було трохи тоненького шпагату з льону, потім у хід пішли бавовняні нитки дружини для в'язання.

На планшет скачано декілька книг, можна і фільмів накачати, але малий не дасть стільки часу, додивлюватися фільм не люблю, а от книгу можна і відкласти.

Вчора, поки не було світла, випадково розговорився з дружиною, виявляється досить приємна жіночка (ну це вже анекдот).

Сьогодні, поки не було світла, робив, при світлі саморобних свічок, саморобні цукерки. Смакота, як у дитинстві. Формочка для цукерок також радянська.

Чекаю наступного відключеня світла, хочу іриски спробувати робити, бо в дитинстві так і не ризикнув їх робити...

Чекаю коли підросте малий, щоб разом робити "цукорки на патичках"... :)

Фотозвіт:

post-3393-0-92405200-1418939421_thumb.jp

post-3393-0-58443000-1418939466_thumb.jp

post-3393-0-33821300-1418939522_thumb.jp

post-3393-0-12669900-1418939581_thumb.jp

post-3393-0-92570400-1418939633_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...