Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 хвилин тому, Nokian сказано:

питання,які затори будуть біля тамтаму,коли туди ще макдрайвщики  ломануться

Розрулять багаторівневими розв'язками...

• Ха-ха 2
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, Alex S сказано:

Хтось знає коли відкриття Мака ?

4 годин тому, Basil сказано:

«Я сподіваюсь, це станеться в кінці третього – на початку четвертого кварталу цього року»

Це не мої слова, це слова директора з розвитку компанії Віталія Стефурака.

Змінено користувачем Basil
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Nokian сказано:

Та зліва то там місця вистачає,але мак драйв має забезпечити  під'їзд до віконця,а кухня має бути одна,нє?

Ну в питання,які затори будуть біля тамтаму,коли туди ще макдрайвщики  ломануться.

Переносьте терміново свій ларьок-марьок, там під бургери і Сяомі підуть на ура. ;)

• Ха-ха 2
Опубліковано
24 хвилин тому, paksivatova сказано:

в 2057 - Діснейленд 

3 хвилин тому, Alex S сказано:

Ні аквапарк!

Діснейленд, а за ним аквапарк...

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Alex S сказано:

А якщо чесно, то шаурмічним ,кохфебізнесменам непросто стане ,особливо тим, що в районі Варшавки .

На всяк товар свій покупець...

Опубліковано
52 хвилин тому, Slavco сказано:

Переносьте терміново свій ларьок-марьок, там під бургери і Сяомі підуть на ура. ;)

Ясне діло,от лише ціни під тамтамом на оренду такі,що довелось би все вдвічі дорожче продавати.

Опубліковано
16 минут назад, Alex S сказал:

Конкуренція. Купувати за 70 шаурму ,краще макрол в 80  з чаєм ,і присісти можна ,і руки помити ,і в неті при нужді посидіти ,і в туалет зайти...А не шаурму на ходу їсти ... в потоці людей.

імхо шаурмяу смачніша за гамбургери і те що дають в макдаках, все якесь на один смак.

• +1 5
Опубліковано
56 минут назад, Alex S сказал:

Купувати за 70 шаурму ,краще макрол в 80  з чаєм

блін, якесь дивне порівняння. Що краще, макарони з котлетою, чи тушена капуста ? Смисл порівнювати щось з абсолютно різним смаком, з різними інгридієнтами і способами пригтування ?

ЗІ я так розумію, в Гамериці, маленькі ларьочки, що продають хотдоги, чи тако примром, вже вимерли ? то ж краще макрол з чаєм купити, ніж якесь там тако

• +1 3
Опубліковано
4 минуты назад, Alex S сказал:

Я написав і стараюся писати про СВОЄ бачення ,своє відчуття і свій смак. Це коли влітку хоч раз траванешся шаурмою ,так щоб до лікарні ,то зміниш думку про такий чудовий общепіт. Я так вважаю. Що краще МакДональдс .В тому місці де його будують ,в усякому разі.

в НАШІЙ країні можна траванутись будь де будь чим. По світу звичайно я шаурми не куштував, а в нас трохи попоїв, і в Чернівцях і в Луцьку, поки Бог милував, ще жодного разу не траванувся :) 

• +1 3
Опубліковано
29 хвилин тому, Alex S сказано:

Я дуже схоже чув десь в дитинстві... коли вийшли перші вісімки, всі автолюбителі сересеру обсерали їх зовнішній вигляд як могли і нахвалювали свої москалі ,одиниці і вольги. Коли відкриється мак ,побачиш черги ,в перші неділі особливо. Хоча , як смакує шаурмяю- інджой!

https://vn.20minut.ua/Zdorovya/foto-dnya-do-schoyno-vidkritogo-kfc-stoyat-kilometrovi-chergi-11245739.html

Це у Вінниці мак є з 2000 вроді.

• +1 1
Опубліковано

Ніяка не самса.

За морським вокзалом в кінці .

Як може щось не продатися,коли треба вистояти в черзі,щоб купити.

Тоненькі,підсмажені,хрумкі та соковиті.

Зазвичай місцеві знають самі козирні місця.

Опубліковано (змінено)
1 година тому, MANJAK11 сказано:

По світу звичайно я шаурми не куштував

в Мацквабаді, якийсь культ, зранку, навіть в центрі - черги, я вже не кажу про обід - як до дєдушкі лєніна при союзі.

P.S. За всі рази, скільки я там був - мож 2-3 з'їв, нічого, живий

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано

Шаурму їв у Луцьку майже у всіх точках.  Не траванувся жодного разу.

Їв Києві, на різних станціях метро в різні роки.

Житомир, Одеса, Ялта. З того, що пам'ятаю.

Хот доги, то як челендж.

Кебаб їв в Ризі.  Їх там ціла мережа. Пакистанці роблять.  3,5Є порція. Цуко.. .Це картохи пів відра,  і ще кебаб (в булці) розміром із цицьку 3-го розміру!

Я наїдався на весь день!

Макдональдс, сцуко, однаково безвкусний по всьому світу, Хоч в Києві, хоч в НІмеччині, хоч в Чехії хоч де.

Але в Ризі є інша мережі бургерів Hesburger, (хоча вона там далеко не одна), але там бургери смачні. Ще була Hesburger, простіша, але теж смачні бургери.

• +1 4
Опубліковано
40 minutes ago, Electronshik said:

Як то кажуть на колір та смак фломастерів не вистачить товаришів немає

На колір або смак. Бо на смак деякі однакові :_39:

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Alex S сказано:

То то самса і скоріш за все тандирна. То не то. І пощастило. Там жарко і те що не продалося, продається на наступний день. 

Тандир - це вам нее мікрохвильовка. Двічі розігріти не вийде. Згорить або сухариком стане.

Самса тандирна, куплена в татар - це найкращій фастфуд, який мені доводилось їсти в Україні.

Піца і Макдональд - нервово курять в сторонці.

Змінено користувачем Zelensky
  • +1 3
Опубліковано
47 minutes ago, Cherman said:

Аквапарк буде на Салапаївці.

На Соборності і на Карпенка-Карого під мостом, щороку весною та восени, інколи влітку. Безкоштовно.

Як ото в Японії сезон сакур, так в нас - фестиваль "Знову затопило Луцьк". Навіть ще крутіший, бо спрогнозувати важко.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
17 часов назад, Cherman сказал:

Аквапарк буде на Салапаївці.

А ближайший очень крутой  и относительно дешевый парк атракционов - Энержиландия. Рекомендую посещать за день до акций, чтоб не было очередей.

Змінено користувачем romanc
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...