Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2007

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Приблизно годину тому я їхав біля 5 школи в напрямку до стадіону. Рухався в лівій полосі. Коли я порівнявся з маршруткою, яка їхала в правій полосі (моє переднє колесо було вже попереду її заднього), вона різко і не включивши сигнал повороту почала перестроюватись в мою полосу. Я почав сигналити, але побачив що на мій сигнал маршрутчику наср@ти, я дав по гальмах і ледь встиг відтормозитись, коли він перестроївся в мою полосу і зайняв місце переді мною. Але проїхавши метрів 7 він знову звернув в свою полосу, звільнивши мою. Напевно когось об'їжджав. Коли я знову порівнявся з ним і я був якраз на рівні водія маршрутки, він знову різко вильнув в мій бік, але відразу вирівнявся. Я нажав на сигнал щоб він накінець побачив, що він не сам на дорозі і не робив більше таких віражів в мій бік. Маршрутчик, який схоже дуже кудась спішив, повернувся в мій бік і почав мене матюкати.... і в цей момент він зі всього маху в'їхав в машину, яка їхала попереду. Я не встиг роздивитись що то була за машина, але здається та машина від удару догнала ще одну. Зупинятись я не став -- доля сама наказала його...

• Відповідей 400
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Я почав сигналити, але побачив що на мій сигнал маршрутчику наср@ти, я дав по гальмах і ледь встиг відтормозитись, коли він перестроївся в мою полосу і зайняв місце переді мною. Але проїхавши метрів 7 він знову звернув в свою полосу, звільнивши мою. Напевно когось об'їжджав. Коли я знову порівнявся з ним і я був якраз на рівні водія маршрутки, він знову різко вильнув в мій бік, але відразу вирівнявся.

ты не заметил, у него зеркало целое? может это тот, кто пострадал от знаменитого фонарика? :rolleyes:

Опубліковано

Вважаю, що поступив правильно, але не завадило б трошки пошифруватися... ІМХО. Бо потерпіло людей більше, ніж один вар'ят-маршруточник.

Опубліковано

Моя фірма знаходиться на вул. Єршова, за автомобільним базаром. І кожен четвер мені приходить по кілька разів пробератись через ту суцільну пробку то в одному то в іншому напрямку.

Знайома ситуація , сам працюю на Єршова, в четверг це шось страшне , то зараз трохи порядок навели , вільніше стало.А які смітникі після завершення базару - то просто жах.

Опубліковано
а потом в другом топике, 15ток мало, 15ток мало.......

це скоріше маршрутчиків нормальних мало, та і водіїв тоже. фіг з ним потрачу 300 грн тоже куплю собі ліхтарика - ефективний багатофункціональний прилад :duel: !

Plum :)

Опубліковано

Сьогодні десь біля третьої години напроти повороту на Колос, перед Другою лікарнею. Не поділили дорогу Сенс (Ланос) и Бус-Фольксваген (Здається). У Сенса розбити бампер і крило ліве, у буса ззаду правий бік.

p.s. Замітив що у Сенса на бампері величезна налейка "Forsage" (чи щось схоже). "Дофорсажувався"

Опубліковано
Ну Plum, везе ж тобі на машрутчиків! :duel:
Я думаю що не мені одному. Всі, хто багато їздить по місту рано чи пізно стикаються з маршрутчиками і можуть багато "чудових" слів про них сказати.

Вважаю, що поступив правильно, але не завадило б трошки пошифруватися... ІМХО. Бо потерпіло людей більше, ніж один вар'ят-маршруточник.
ну так я ж не є винуватцем ДТП, я не підрізав маршрутчика, не примушував його відволікатись від дороги, не дотримувати дистанцію і взагалі я не вчив його небезпечно їздити, створюючи аварійні ситуації. Я сам чуть не став жертвою того ж маршрутчика, добре що встиг загальмувати. То що мені боятись?
Plum - посланник Судьбы :)

:)

Ну от якось так получилось... Сподіваюсь що хоч якась невеличка частина маршрутчиків отримають від цього урок і будуть їздити акуратніше.

P.S. Хочу уточнити, що я не доклав ніяких зусиль для того, щоб сталось ДТП, і як водію мені дуже шкода, що воно все-ж сталось. Хто б і як не їздив і порушував правила, я вважаю що краще щоб Бог беріг від таких уроків і таких ситуацій. В мене самогоще з годину після того коліна трусились, ніби то я сам в тій аварії побував....

Опубліковано

Джип сбил трех школьниц на пешеходном переходе

Корреспондент.net

21 Ноября 2007, 16:38

Утром 21 ноября на улице Ленина в поселке Петропавловская Борщаговка Киевской области джип Mitsubishi сбил трех девочек, идущих на уроки в местную школу.

Около 08:30 утра джип Mitsubishi, несмотря на лежачий полицейский и знак пешеходного перехода, на скорости влетел на встречную полосу. Машина сбила девятилетнюю Диану, которая переходила дорогу. После удара авто девочка потеряла сознание.

Сестер Юлю и Янину автомобиль настиг на тротуаре, куда вылетел после того, как под колеса попала Диана.

Как сообщили в ГАИ Киевской области, Юля и Янина сейчас находятся в Охматдете. Диану с черепно-мозговой травмой, ушибом мозга и грудной клетки увезли в Институт нейрохирургии. В больнице девочка умерла.

Государственный номерной знак автомобиля АА 3340 СЕ.

Опубліковано

Шёл минут 20-30 назад по переходу возле "Гостинца".

В пару метрах от перехода стоит "Дэу-Сенс", а у него в ... кхм... попке торчит "Лада-111". Напоминают букву "Г", точнее "L". Вокруг машин толпа из пассажиров и водителей. Общаются. На тротуаре - толпа зевак. Похоже на то, что "Дэу" тормозил перед переходом, а "Лада" выезжала со стоянки - и дальше либо слишком резкий тормоз передней машины, либо кручение головой/базар по телефону.

Повреждений серьёзных не заметил. Фары целые, стёкла на дороге не видны, бампера не помяты. Народ стоит и что-то друг-другу рассказывает, махая конечностями. Наверное, домой не торопятся, сериалы никакие не смотрят...

Опубліковано

А ещё - вот уже довольно давно смотрю я на название темы и думаю, чем же оно мне не нравится...

Важливо: Сьогодняшнє чергове ДТП

ДТП, насколько я понимаю, Дорожньо-Транспортна Пригода. Почему тогда несогласованные прилагательные идут? :)

Опубліковано

Сьогодні десь біля 4тої години, на переході біля Променя в сторону Укртелекома, придурок на "Ока" зацепив дитину на переході.

Якраз всі машини стояли, я перед самою зеброю. Видно шо всі стоять, а він десь на швидкості біля 30км проїжджає перехід, і там якраз йшла дитина, років 10 на вигляд, той бачить шо перед ним дитя і починає гальмувати, звісно що не встигає і садить його на капот, тільки частину тіла,

вроді все нормально з малим, напевно шок і подряпини.

Жалко шо я його номера не запам'ятав. Таких уродів треба наказувати і то жорстоко.

Опубліковано

Частково оффтоп, частково портрібна інфа для тих хто часто за кермом, особливо на виїзді! всеж раджу ознайомитись з матеріалом всім водіям. це про найпоширеніші підстави на дорозі http://www.autocar.ua/node/814

Опубліковано

Тільки що по дорозі на роботу бачив. Біля "Золотого дракона" гольф поцілував в зад богдана (причому нову модель наскільки мені з вікна було видно). Певно Богдан загальмував на світлофорі (а в них нових тормоза нормальні), вот і гольфик догнав.

Опубліковано

думаю, останнє зіграло свою роль. все інше - деталі! Plum , в тебе , як і в мене, також задній привод... але резина не лиса і між рульом та сідушкою є нормальний процесор, правда?

Опубліковано

По фотографії складно судити про стан гуми.

Нова "рідна" москвичівська резина всерівно поступається добряче поношеній імпортовій.

Опубліковано

да, я бачу ця тема ніколи не перестане бути "актуальна".

Plum - де ліхтарик купляв? Піду і собі подивлюсь, на всяк випадок. :naezd:

Опубліковано
думаю, останнє зіграло свою роль. все інше - деталі! Plum , в тебе , як і в мене, також задній привод... але резина не лиса і між рульом та сідушкою є нормальний процесор, правда?
ну, зараз в мене крім заднього приводу і непоганої зимової гуми і водійського досвіду є ще і такі системи як ABS, ASC, ESP (тобто антиблокувальна система гальм, антипробуксовочна система і система курсової устойчивості, в народі "антизанос"). Зірвати машину в занос на невеликій швидкості практично неможливо. Машина сама скидає оберти двигуна, підгальмовує кожне колесо поокремо і вирівнюється, тавіть якщо педаль газу вдавлена в підлогу. Звісно, якщо швидкість велика, то вкупі з немалою масою машини вони створюють таку силу, що ніяка система не зможе на льоду втягнути в крутий поворот машину навіть на самій модній шипованій гумі.

Головне -- не забувати, що всі ті системи відключаються натиском однієї-єдиної кнопочки на центральній консолі :nun:

А нарахунок москвича і літньої гуми... я також одну зиму від'їздив на такому москвичі (саме на черевичку), і гума була літня. І ні одна зупинка від мене не постраждала :)

Правда в решті решт я того москалика побив -- мені напереріз дороги вискочив ВАЗ 2107 і я просто не мав куди подітись, а гальмувати вже було пізно... правда було це вже не зимою :)

да, я бачу ця тема ніколи не перестане бути "актуальна".
Ця тема чим далі тим актуальнішою буде ставати. Нажаль.
Plum - де ліхтарик купляв? Піду і собі подивлюсь, на всяк випадок. :naezd:
Мережа магазинів Свій Час, або звертайся особисто до difoto -- він ще і батарейки до ліхтарика продасть. Хоча для чого вони там?.. Хіба що для збільшення ударної маси :)
Опубліковано

30.11.07г.

Такої кількості аварій за день я ще не бачив.

Запамьятались дві майже схожі:

1-ша на карпенка.Пошкоджену машину забрали тільки на другий день.

2-га на Грушевського.Бус і черевичок.

А ще ввечері їду по Грушевського і раптом опельок переді мною крутить почало,добре дистанцію тримав і гума хороша-вирулив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...