Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 23.12.2020 в 22:07, Zevs_Isver сказав:

угу

може ти по памятці не зміг налаштувати,

ну тоді бабло/пиво і все таке

тут питання не в людях, памятка була стандартною частиною абонентського пакета документів

Показати  

Ти так впевнено стверджуєш, бо підключив собі АДСЛ від ФК відразу на другий день як він в них з"явився і відразу отримав пам'ятку? )))

В швагра була пам'ятка і якийсь новіший модем, бо підключався він роки через три-чотири після мене. І там справді все просто.

Вже не пам'ятаю точно, та в моєму девайсі (який був ще просто АДСЛ, і не вмів в АДСЛ2) треба було вписати якісь циферки чи то для модуляції, чи то для чогось іншого. І про таке в пам'ятці точно нічого не писалося.

Опубліковано (змінено)
  В 23.12.2020 в 22:22, Bliksss сказав:

я фотакомом користувався тільки вдома, і то - тільки "дайлапою", як тільки появився білайн з своєю "соткою" - зразу до них перейшов.

Показати  

я майже всім користувався: ДіалАП, ISDN, видєлинки (SHDSL,VDSL), АDSL, SAT (односторонній), Карлнет, Віпл, езернет(луцьки білінг і києвський білінг), оптика ну і телефонія аналогова і PRI

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано
  В 23.12.2020 в 22:28, yu2007 сказав:

Ти так впевнено стверджуєш, бо підключив собі АДСЛ від ФК відразу на другий день як він в них з"явився і відразу отримав пам'ятку? )))

В швагра була пам'ятка і якийсь новіший модем, бо підключався він роки через три-чотири після мене. І там справді все просто.

Показати  

не скажу по часу, але це було розмазано на протязі років,

і не тільки собі і швагру

2 minutes ago, yu2007 said:

Вже не пам'ятаю точно, та в моєму девайсі (який був ще просто АДСЛ, і не вмів в АДСЛ2) треба було вписати якісь циферки чи то для модуляції, чи то для чогось іншого. І про таке в пам'ятці точно нічого не писалося.

Показати  

не скажу моделі, давно було

але в людей були всякі здрапки типу калісто, ніколи не було проблем і думаю вони було просто АДСЛ

завжди вистачало памятки

Опубліковано
  В 23.12.2020 в 22:37, Zevs_Isver сказав:

завжди вистачало памятки

Показати  

От бач, тобі в ста випадках вистачало пам'ятки, а мені в одному окремому випадку довелось два рази їздити на офіс, бо по телефону не захотіли сказати (а швидше просто той чоловік сам не знав), які цифри вписувати.

Та факт залишається фактом :) 

Опубліковано

Скажу про Фотаком, чув що туди вклались друзі власника з Ізраїля, чи якась компнія інвесторів. 

Це був третій тоді мій інтернет, перший був візор на додзвоні, другий був теж "приват-онлайн" на додзвоні, тоді щу був у них класний нічний тариф, можна було цілу ніч заліпати в інтернеті.

А от Фотаком був ще крутішим хоча трафік був лімітований, але він просто літав, і взагалі нічого не тупило до тих пір поки їх не викупив Датагруп, от тоді почались касякі. Такі самі як і кли викупили Аірбайтс, за весь час що був він у мене було пропадання лінку але то був збій глобальний, коли прийшла Воля начався ужас, то могли айпі собі поміняти без попередження, а раз взагалі відреагували на заявку через пару тижнів (забив болт бо був резервом Датагруп).

Опубліковано
  В 23.12.2020 в 23:07, MACCEN сказав:

почались касякі

Показати  

Так і ми тут про це саме :) 

Поглинання менших більшими і зменшення кількості конкурентів на ринку ні до чого хорошого для клієнтів не призводить.

Єдина надія, що за трохи часу у нас з'явиться старлінк. От тоді й заживемо по справжньому )))

Опубліковано (змінено)
  В 23.12.2020 в 22:50, yu2007 сказав:

От бач, тобі в ста випадках вистачало пам'ятки, а мені в одному окремому випадку довелось два рази їздити на офіс, бо по телефону не захотіли сказати (а швидше просто той чоловік сам не знав), які цифри вписувати.

Показати  

може в тебе був якийсь китайський-китайський модем?

не все можна по телефону зрозуміти

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано
  В 23.12.2020 в 23:28, Zevs_Isver сказав:

може в тебе був якийсь китайський-китайський модем?

не все можна по телефону зрозуміти

Показати  

Може. Досить минулого, давай ліпше за майбутнє. Що там твій південноафриканський корєш, коли пришле тобі обладнання потестити?

Опубліковано
  В 23.12.2020 в 23:38, yu2007 сказав:

Може. Досить минулого, давай ліпше за майбутнє. Що там твій південноафриканський корєш, коли пришле тобі обладнання потестити?

Показати  

навіть якшо над нами є потрібна кількість супутників то уявляєш скільки йому прийдеться викласти за ліцензію Бубочкіним рєбьятам....

а за кожен комплект на митникам відкашлювати?

той інет золотий вийде

• Ха-ха 1
  • -1 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Отримав вчора смс що ваш тариф з 1.03 змінюється і мовляв за деталями заходьте на сайт. Ну ок, заходжу зараз на сайт щоб потішитись на скільки зросла абонплата, а там пише так як і було: 169 грн за 100 мбіт. В чому прикол ? На сайті забули поміняти ціни ?

Опубліковано

У мене було 139 грн за 60 мбіт, підняли до 169 грн за 100 мбіт. Тобто вони забрали тариф 60 мбіт у кого він був і перевели на 100 мбіт, а ціна за цей тариф так і залишилася 169 грн.

• +1 1
Опубліковано
  В 24.02.2021 в 16:55, Maniko сказав:

Вітаю всіх з черговим добровільно-примусовим

Показати  

Ну принаймні добавивши швидкості майже вдвічі лише 20 грн в ціні накинули, це буханка хліба. Не так і погано, враховуючи що ціни в датагруп не зростали вже певно роки 3-4, якщо не більше. Дивлячись на тенденції українського ціноутворення на все підряд останніх років - це ще чудо.

Опубліковано
  В 24.02.2021 в 17:47, SergLutsk сказав:

ціни в датагруп не зростали вже певно роки 3-4

Показати  

Ніфіга, якраз таки останні 4 роки вони регулярно піднімають, ось подивився свою історію проплат:

в 2014-2016 по 50 грн./міс.
з 2017 по 79 грн./міс.
з 2018 по 99 грн./міс.
з 2019 по 119 грн./міс.
з 2020 по 149 грн./міс.
ну і з 03.2021 стане 169 грн.міс.

• Подобається 1
  • +1 2
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

Вчора була якась аварія?

Не було ввечері інтернету і при дзвінку до оператора просто обривало зв’язок.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Хтось користується тарифом 1гб за 300грн??? Як з просадками по швидкості, який пінг по Україні та по Європі?

Опубліковано

Вибираю між Датагрупом та Вомом, бо моя Воля не збирається збільшувати швидкість, притому Дата може підключити без очикування ще 2 обонентів

Опубліковано
  В 25.10.2021 в 12:38, giZun сказав:

Вибираю між Датагрупом та Вомом, бо моя Воля не збирається збільшувати швидкість, притому Дата може підключити без очикування ще 2 обонентів

Показати  

Десь раніше на очі потрапляло, що Дата купила Волю, брешуть?)

Опубліковано
  В 25.10.2021 в 12:38, giZun сказав:

Показати  

В 25.10.2021 в 12:35, giZun сказав:

Хтось користується тарифом 1гб за 300грн??? Як з просадками по швидкості, який пінг по Україні та по Європі?

Показати  

У дати завжди пінги були більші.  І затримки. він швидкий ,але  тугий :) Водночас :)

І хочеться і колеться.  Я теж перед таким самим вибором. 

Ти ще там само мешкаєш? ;)

В нас будинки різні, шкода, можна було б ВОМ замовити.

А ще цікавить яка ціна буде після акції? Явно не 300 грн!

Опубліковано
  В 25.10.2021 в 13:29, yu2007 сказав:

Десь раніше на очі потрапляло, що Дата купила Волю, брешуть?)

Показати  

Закрили угоду. Датагруп завершила покупку провайдера Volia

Опубліковано
  В 25.10.2021 в 14:17, Bliksss сказав:
Показати  

А толку, нічого не змінилося, консультант сказала що це їхня дочерня компанія з якою вони не конкурують.

Опубліковано
  В 25.10.2021 в 13:37, Zheny@ сказав:

У дати завжди пінги були більші.  І затримки. він швидкий ,але  тугий :) Водночас :)

І хочеться і колеться.  Я теж перед таким самим вибором. 

Ти ще там само мешкаєш? ;)

В нас будинки різні, шкода, можна було б ВОМ замовити.

А ще цікавить яка ціна буде після акції? Явно не 300 грн!

Показати  

Да там само, майже твій сусід:).

Я думаю що має бути 300, всі рівняються на цю цифру поки. Для чого ви треба 3 людини, якщо я підписую договір на рік?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...