Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

та я на Датагруп уже більше 15 років і якось "тальки з пещери виліз" так що аірбайтс і інші мені ніпро що не говорять )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, Skelet сказал:

"тальки з пещери виліз" 

Ну і навіщо? Лізь назад :D

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 hours ago, dimmon said:

сам придивляюсь на рахунок переходу, але думаю аби через місяця 3 не получити таку саму СМС від Київстара, що акційний період закінчився, тепер все по 215.

мав вибір Київстар чи Датагруп :) але добре що на роботі посидів з датагрупом :) Тому обрав Київстар
Вони канєшно гівнюкі ще ті, але остання зміна тарифу відбулася місяць тому:
було 110 грн за 50Мбіт/с 
стало 105 грн за 100Мбіт/с + якесь недоТВ

Не Airbites канєха но жити можна. Доречі, підозріло стабільний останнім часом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Соромітник сказал:

Не Airbites канєха но жити можна. Доречі, підозріло стабільний останнім часом :)

Такі да.

я від завтра підключився на КС безлім 100 за 150грн\міс, але 3 місяці 75 грн\міс, потім перейду на все разом за 105 грн\міс+мобільний зв'язок (якщо ще такий буде).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, vaz75 сказано:

потім перейду на все разом за 105 грн\міс+мобільний зв'язок (якщо ще такий буде).

і зараз є.

Я телефонував. ДОсиджу гроші на Волі і гайда на КС again.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Соромітник сказано:

мав вибір Київстар чи Датагруп :) але добре що на роботі посидів з датагрупом :)

Просто цікаво,що не так з дата було?швидкість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 минут назад, yura-patriot сказал:

Просто цікаво,що не так з дата було?швидкість?

Дивлюсь на Дату грішать скрізь по різному: десь швидкість, десь провали... Але більшість обурюється підняттям тарифів але ж інші теж не стоять на місті і теж під виглядом різних приблуд піднімають ціну. Ну КС має мобільний зв'язок але ж інтернет не такий стабільний, ну в кого як але по більшому рахунку Дата більш стабільна і особисто я обираю більше заплатити, 20 грн. не смертельно, але щоб зберігалась та стабильність. А 20 грн. якраз зекономив на супутниковому ТБ, знайшов дешевшого оператора і з головою покрило ті 20 грн. Так що у кого як зростеться і хто як зорієнтується :) А ринок послуг - то добре, є з чого обирати, не те що з газом або електрикою :(

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, igorgame сказал:

Дивлюсь на Дату грішать скрізь по різному: десь швидкість, десь провали... Але більшість обурюється підняттям тарифів але ж інші теж не стоять на місті і теж під виглядом різних приблуд піднімають ціну. Ну КС має мобільний зв'язок але ж інтернет не такий стабільний, ну в кого як але по більшому рахунку Дата більш стабільна і особисто я обираю більше заплатити, 20 грн. не смертельно, але щоб зберігалась та стабильність. А 20 грн. якраз зекономив на супутниковому ТБ, знайшов дешевшого оператора і з головою покрило ті 20 грн. Так що у кого як зростеться і хто як зорієнтується :) А ринок послуг - то добре, є з чого обирати, не те що з газом або електрикою :(

Дивлячиль на підняття цін по газ і електрику збільшення ціни за інет виглядає смішно.

коли я тільки підключився на ДГ в 12му році платив 60грн/20мб, зараз 99грн/30мб. За 6 років накинули 39грн. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, sanbOK сказано:

Дивлячиль на підняття цін по газ і електрику збільшення ціни за інет виглядає смішно.

коли я тільки підключився на ДГ в 12му році платив 60грн/20мб, зараз 99грн/30мб. За 6 років накинули 39грн. 

Я думав в працівників безкоштовний інет...хм

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 минут назад, Oli сказал:

Я думав в працівників безкоштовний інет...хм

Безкоштовно буває тільки сир в мишоловці.

В мене самий звичайний тариф, як у і всіх без знижок спецтарифів і тому подібного. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, sanbOK сказал:

На 39 гривень - це на 65%. В мене з 50 грн в 11 році стало 99 гривень  сьогодні, тобто на 100% (98). Якщо все так буде удвічі дорожчати, то треба буде ще одну роботу шукати.

п.с. Зайшов на сайт оплатити, а там заборгованність 178 грн. Це вони з мене хочуть здерти за лютий 79 по старому тарифу і 99 по новому?

Змінено користувачем nickel
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 минуты назад, nickel сказал:

п.с. Зайшов на сайт оплатити, а там заборгованність 178 грн. Це вони з мене хочуть здерти за лютий 79 по старому тарифу і 99 по новому?

Не звертай уваги зараз фіксять

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, може хто напише телефон, куди звернутись з приводу нових тарифів.

При підключенні заключався договір на АДСЛ за 50 грн. Мене все влаштовувало,

тому що перейшов з укртелекома і перестав платити додатково абонплату за телефон,

яким не користувався. Зараз Датагруп хоче брати за тариф,як за ethernet, при цьому швидкість

download - до 20 Mbit,upload - 0.6-0.7 Mbit .Погано те що в будинок заходить тільки Датагруп

і перейти нікуди не можна. Дзвонив 780032 у відділ по розрахунках,вони мені озвучили

нові тарифи, а на менший перейти не можна,бо його не існує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, sergch сказал:

Цікаво, може хто напише телефон, куди звернутись з приводу нових тарифів.

При підключенні заключався договір на АДСЛ за 50 грн. Мене все влаштовувало,

тому що перейшов з укртелекома і перестав платити додатково абонплату за телефон,

яким не користувався. Зараз Датагруп хоче брати за тариф,як за ethernet, при цьому швидкість

download - до 20 Mbit,upload - 0.6-0.7 Mbit .Погано те що в будинок заходить тільки Датагруп

і перейти нікуди не можна. Дзвонив 780032 у відділ по розрахунках,вони мені озвучили

нові тарифи, а на менший перейти не можна,бо його не існує.

Так і є.

Аплоад на АДСЛ обмежений бо це АДСЛ. 

Зараз тарифи якщо не помиляюсь тільки 2 шт це 10мб/с та 20 мб/c. Раджу брати 10мб бо 20 на АДСЛ це не кожна лінія стабільно буде тримати такий профіль

Що за адреса? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вул.Рівненська,32 кв.7

А як вибрати потрібний тариф,в особистому кабінеті є лише:

Текущий тарифный пакет
Название: Мгновенный Интернет: Міні (30 за 79)
  Действует с: 1-го Февраля, 2018 года
  Абонплата: 79.00 грн.
  Подключение на скорости до: 30 Mb/s
IP-адрес: нет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, sergch сказал:

Вул.Рівненська,32 кв.7

А як вибрати потрібний тариф,в особистому кабінеті є лише:

Текущий тарифный пакет
Название: Мгновенный Интернет: Міні (30 за 79)
  Действует с: 1-го Февраля, 2018 года
  Абонплата: 79.00 грн.
  Подключение на скорости до: 30 Mb/s
IP-адрес: нет

Там езернета не буде. Шукайте можливо тих хто може оптику тягнути, типу різних ВОМів і їм подібних. Підключення звісно дорогувате, але різниця з АДСЛ буде конкретно відчутна. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, sanbOK сказано:

Не звертай уваги зараз фіксять

тобто проплачуєм місячну плату і все гуд?

я просто прошляпив а в кабінеті заплатіть 250.... я прибалдів, думав оце так тариф підняли :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Voronin10 сказал:

тобто проплачуєм місячну плату і все гуд?

я просто прошляпив а в кабінеті заплатіть 250.... я прибалдів, думав оце так тариф підняли :) 

Ви десь потрапили в момент оновлення бази тому і побачили такі цифри.

Головне при оплаті інету щоб на перше число місяця була на рахунку сума вашого тарифного плану. Якщо заплатите більше то система зніме тільки суму вашого тарифного плану, а залишок піде на інший місяць. 

Оплачувати можна через приват, ізіпей і т. п. сервіси бо там гроші нараховуються за декілька хвилин. Не бажано платити через банки в касі бо там можуть і 3 дня нараховуватись ... звісно якщо юрособа то там свої заморочки. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене взагалі якийсь ребус вийшов. Був в мене до лютого тариф 100 мбіт за 129 грн. Прийшло повідомлення що з 01.02 ціна вашого тарифу зміниться. Ну думаю, мені ті 100 мбіт не так вже й потрібні, перейду на меншу швидкість. В своєму кабінеті в меню "доступ до інтернет" у випадаючому віконечку мені дало можливість перейти на 60 мбіт за 99 грн. Ну я його і вибрав, мене цілком влаштовує і вистачає. Перейшов з 01.02, і оце вчора перевірив швидкість, реально є 60+ мбіт, в кабінеті пише абонплата 99 грн. Все ніби нормально якби не одне НО ! Там же в меню "доступ до інтернет" зверху пише назва мого тарифу "мгновенный стандарт 60 за 119" :huh:  Але при цьому на два рядки нижче пише "абонплата 99 грн". Десь схоже явно помилка.

З.І. і увага ще один нюанс! В меню зміни тарифних планів в мене на вибір є 2 тарифи, міні 30 мбіт за 99 грн., або максі - 100 мбіт за 149 грн.

Тобто виходить якась фігня, що за всіма параметрами мій тариф мав би коштувати 119, але взяли 99 і пишуть що абонплата 99. От така цікава фігня. В акціях ніяких не замєчєн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SergLutsk, мовчи, а то прийде sanb0K і справить тобі це непорозуміння :D.

Змінено користувачем Юріч
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, SergLutsk сказано:

А в мене взагалі якийсь ребус вийшов. Був в мене до лютого тариф 100 мбіт за 129 грн. Прийшло повідомлення що з 01.02 ціна вашого тарифу зміниться. Ну думаю, мені ті 100 мбіт не так вже й потрібні, перейду на меншу швидкість. В своєму кабінеті в меню "доступ до інтернет" у випадаючому віконечку мені дало можливість перейти на 60 мбіт за 99 грн. Ну я його і вибрав, мене цілком влаштовує і вистачає. Перейшов з 01.02, і оце вчора перевірив швидкість, реально є 60+ мбіт, в кабінеті пише абонплата 99 грн. Все ніби нормально якби не одне НО ! Там же в меню "доступ до інтернет" зверху пише назва мого тарифу "мгновенный стандарт 60 за 119" :huh:  Але при цьому на два рядки нижче пише "абонплата 99 грн". Десь схоже явно помилка.

З.І. і увага ще один нюанс! В меню зміни тарифних планів в мене на вибір є 2 тарифи, міні 30 мбіт за 99 грн., або максі - 100 мбіт за 149 грн.

Тобто виходить якась фігня, що за всіма параметрами мій тариф мав би коштувати 119, але взяли 99 і пишуть що абонплата 99. От така цікава фігня. В акціях ніяких не замєчєн...

Відрегулюють найближчим часом. Я теж думав на 60 перейти, але за 129 трохи нецікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Юріч сказал:

SergLutsk, мовчи, а то прийде sanb0K і справить тобі це непорозуміння :D.

Я нічого не правлю бо це не моя парафія. 

8 часов назад, SergLutsk сказал:

у випадаючому віконечку мені дало можливість перейти на 60 мбіт за 99 грн

або щось правили білінгісти в той момент або якийсь глюк бо за 99грн. тільки 30мб 

2 часа назад, arrival22 сказал:

Відрегулюють найближчим часом. Я теж думав на 60 перейти, але за 129 трохи нецікаво.

Чекай акцій вони рано чи пізно будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 годин тому, sanbOK сказано:

Чекай акцій вони рано чи пізно будуть.

Дуже хотілось би, але щось я не пригадую жодної цікавої акції для існуючих абонентів, все тільки для новопідключених.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, SergLutsk сказал:

Дуже хотілось би, але щось я не пригадую жодної цікавої акції для існуючих абонентів, все тільки для новопідключених.

а що тобі заважає перезаключити договір на родича або закрити сьогодні свій і завтра заключити новий договір :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що вони це не моніторять, не боряться з такими хитрощами ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...