Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки шо по Київському майдан,і в супроводі МНС, чистив дорогу важкий бульдозер, здається ЧТЗ, цікаво хто додумався такою машиною дороги чистити? Він же зі снігом і асфальт з бордюрами може здерти.

Він не зовсім чистив, думаю, їдуть когось витягати. Поїхали на дубнівську.

Опубліковано

Тільки шо по Київському майдан,і в супроводі МНС, чистив дорогу важкий бульдозер, здається ЧТЗ, цікаво хто додумався такою машиною дороги чистити?

Чистив вул.Зв'язківців

Опубліковано

Тільки шо по Київському майдан,і в супроводі МНС, чистив дорогу важкий бульдозер, здається ЧТЗ, цікаво хто додумався такою машиною дороги чистити?

Чистив вул.Зв'язківців

Близько 18 год. чистив Грибоєдова... Асфальт на місці :_07:

Опубліковано

Я люблю дорогу, люблю сніг, але оце шо робиться зараз навіть мені їздити не хочеться. Сьогодні після снігу в Луцьку поїздив... Прийде весна я мабуть буду цілувати той асфальт )))

Опубліковано (змінено)

я мабуть буду цілувати той асфальт )))

Ну не перегинай.... не все так погано.

Змінено користувачем xforester
Опубліковано

Я люблю дорогу, люблю сніг, але оце шо робиться зараз навіть мені їздити не хочеться. Сьогодні після снігу в Луцьку поїздив... Прийде весна я мабуть буду цілувати той асфальт )))

Судячи по аватару то є чим.....

• +1 2
Опубліковано

Товаривство, за декілька годин температура повітря у м. Луцьку перетне позначку у 0 градусів. Вітаю!

Опубліковано

Виїхав сьогодні прогріти машину, є повно вулиць, які з чотирьохполосних стали двох полосними і ніхто не мішає їх почистити... Але нашо, правда?)

Просто є ще вулиці, які з двополосних стали однополосними, а то й гірше.

...на яких залишились лише напрямки :)

Опубліковано

Товаривство, за декілька годин температура повітря у м. Луцьку перетне позначку у 0 градусів. Вітаю!

Перетнула, вертався з Лище -1-0 :)

Опубліковано

Відносно погоди, рекомендую вам цей сайт rp5.ua/224/ru, там про серйозне потепління і не згадується. Так що будьте спокійні, не плаватимо)

"класний", звичайно, сайт, але на термометрі у мене уже +3...

Опубліковано

Трохи не по темі. У німеччині місцями до +21, там всі в шоці, а от у японії -28 і це найнижча температура там в якомусь регіоні, за всю історію спостережень. Я ні до чого не веду! Але погоду останнім часом не хило "таращить"

Опубліковано

Вчора ввечері прибирали Кравчука в районі Варшавки. Маленький бобкат завантажував сніг на 2 самоскиди. В 00-30 ще працювали.

Опубліковано

Збулась мрія наших дорожників. Тепер не треба буде прибирати

Ну, коли було треба, то вони і тоді не дуже себе не перевантажували ;)

Опубліковано

Збулась мрія наших дорожників. Тепер не треба буде прибирати

Ну, коли було треба, то вони і тоді не дуже себе не перевантажували ;)

Цих два повідомлення можна об'єднати... Збулась мрія наших дорожників. Їм тепер не треба оправдовуватисьза те, що вони нічого не роблять. :0151:

Опубліковано

Чистив вул.Зв'язківців

ти впевнений? ;) щось не помітив я сьогодні слідів його праці :)
Опубліковано

Втоптаний і вкатаний сніг в дворах став рихлим і як наслідок - деяким водіям сьогодні було важко виїхати, по дорозі на роботу ще встиг одного допомогти випхати.

Опубліковано

Чистив вул.Зв'язківців

А що мав бути зірваний асфальт??? :_07:

Опубліковано

Чистив вул.Зв'язківців

А що мав бути зірваний асфальт??? :_07:

та, певно, сніг мав би бути більш розчищений, ніж ДО нього. ;)

А як було вчора вдень, так і сьогодні.

Зранку рачок совав троха біля АЗС "Аветри".

Опубліковано

По вул. Стрілецький дтп, відповідно пробка, більша зі сторони Променя. Бус перекрив майже всю проїзну частину. Раджу об"жати, дтп "свіжа", тільки почали водії по мобілах розмовляти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...