Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Dream, воно задаєть, що так але ж поток людей йшов від загсу до гостинця. Дещо штучно зробили ділення потоку.

Воно шо? Не зрозумів. "Здається"?

"Дещо штучно" - ну так, це ж світлофор. :)

Мені подобається, не дивлячись на те, що я теж їжджу за кермом. :) Місто для людей, а не машин. :)

От тоді дружно перейшли дорогу на зелене світло.

ЩААААЗ )) Розбіглись і стали чекати. Хіба Гостинець не навчив що люди в період з 17 до 19 на нерегульованому переході ведуть себе як телята? :)

Це получається, що зараз з мосту наліво повернути не можна?

З мосту не можна заїхати наліво до Нашого Краю, але імхо то не є проблема - повернув до Нової лінії і, об'їхавши Наш край проти годинникової стрілки, заїхав аж до центрального входу. :) І так само не можна від Нової лінії повернути наліво. Але тут вирішення протилежне заїзду через спуск до Нової лінії. :)

:0011:

Опубліковано

От тоді дружно перейшли дорогу на зелене світло.

ЩААААЗ )) Розбіглись і стали чекати. Хіба Гостинець не навчив що люди в період з 17 до 19 на нерегульованому переході ведуть себе як телята? :)

Dream, перехід регульований! Є світлофори, з кожного боку переходу стоять кнопки. Підійшов, натиснув кнопку, почекав кілька секунд, поки світлофор для автомобілів переключиться з зеленого сигналу на жовтий і потім червоний. Для пішохода засвічується зелений і вперед, переходь собі.

Ось одне з перших посилань:http://tverigrad.ru/tblog/svetofory-s-knopkoj-za-ili-protiv

Изображение-104-900x675.jpg

В Львові також зутрічав подібні штуки. Там навіть крутіше зроблено, кнопка сенсорна. Та й в нас на Соборності колись працював такий світлофор біля зупинки 26 школа.

В світі вже є системи, які автоматично це роблять. Камери фіксують наближення пішохода і сигнали світлофора перемикаються автоматично.

Опубліковано

Саня,я не вчорашній - знаю що таке "світлофор на вимогу" :) Не треба було аж по Львовах шукати - у нас теж є один такий. Оголошую конкурс на тренування пам'яті. :)

Опубліковано

Єдине, що потрібно таким світлофорам на проспектах, це таймер, протягом якого кнопка не працює.. а то нашому народу дай волю, то зелене світло для авто буде горіти менше, як для пішоходів...

• +1 1
Опубліковано

Саня,я не вчорашній - знаю що таке "світлофор на вимогу" :) Не треба було аж по Львовах шукати - у нас теж є один такий. Оголошую конкурс на тренування пам'яті. :)

У нас такий є і не один, але більшість з них не працює. Для чого тоді було писати про нерегульований перехід?

Біля 4 школи перехід нерегульований. Раніше там були "лежачі поліцейські". Час від часу їх ремонтували. Зараз ті "попригунчики" демонтували зовсім. Ситуація погіршилась? В здоровому глузді там і так ніхто не літає, а решті й поліцейські не сильно заважали.

Опубліковано

На рівненській перед поворотом на колишній БУМ величезна яма на дорозі. Дорожня служба щось там рила, ну і засипала,а вона просіла.

Опубліковано

На рівненській перед поворотом на колишній БУМ величезна яма на дорозі. Дорожня служба щось там рила, ну і засипала,а вона просіла.

Та там Лучеськ до газомагістралі під'єднували (хтось вже про то писав)...Але я про то забув - вчора десь о 20-тій, в дощ/сніг примудрився туди "влетіти"...І хоч швидкість близько 50-ти була - всеодно диска погнув((((... Роззява))))

Опубліковано

Я кілька разів вивозив будівельне сміття (дрібне) по дорозі побачивши глибоку яму з гострими кутами, такий собі колодязь, зупинився, пів мішка засипав і поїхав далі. Трошки втрамбувалось з часом та всеж колеса береже. Та ж ситуація з вкатаними ямами на грунтовці в себе на районі, на кілька місяців вистачає, в дощ не загрузаєш.

• +1 3
Опубліковано

Завтра перекриють рух транспорту на луцькій вулиці

19:30 25.11.2014

Завтра буде зупинено рух транспорту вулицею Гнідавська.

Завтра, 26 листопада, у зв'язку з проведенням ремонту дорожнього покриття, з 9 до 18 години буде зупинено рух транспорту вулицею Гнідавська, - повідомили у луцькій мерії.

Рух транспорту буде організовано вулицями Боженка та Львівська.

Опубліковано (змінено)

Доречі якщо хто збирається в напрямку Дубно. На виїзді з с.Брищі, На повороті повністю обледеніла ділянка смуги ( в сторону Дубно) , В кінці дня вже була огороджена та стояв знак. А в 12.00 приблизно Там посковзнувсь та вилетів з трасси в дерево Рено Кенго. З авторинку мабуть їхали, бо стояло кенгушок шт 5.Будьте обережні.

На нові)))) Хіба тільки на папері..)))

Від Нашого Краю перенесуть :_08:

Змінено користувачем sirgo
Опубліковано

Сьогодні запрацював світлофор на перехресті біля Нової Лінії, Затор утворився немаленький. за деякий час перейшов у мигаючий жовтий. Затор відразу роз"їхався. Є таке передчуття, що з тим свіллофором буде ще гірше як без нього. ІМХО

Ось вже на Волинь пост http://www.volynpost.com/news/42801-u-lucku-zator-cherez-novi-svitlofory-foto,

• +1 1
Опубліковано

А на Відродження - Рівненська сьогодні встановлювали новенькі світлофори: діодні, з козирками:)

• +1 1
Опубліковано

Головне, щоб той, що на Рівненський з боку колишнього Колібріса нормально поцепили, бо того, що там був (якого не так давно включили) абсолютно ніхто не помічав...

Опубліковано

А на Відродження - Рівненська сьогодні встановлювали новенькі світлофори: діодні, з козирками :)

Чіпляли-чіпляли, да познімали, сьогодні близько 19.00 їхав за принципом хто нагліший, а не за пдр чи регульованим світлофором перехрестям. Таке воаження, що водіям начхати хто на голлвній, в кого корито падароже, той і прав... Ф:(

Опубліковано (змінено)

Біля Краю вранці прикрутили знаки "Напрямок руху по смугах" та "Рух прямо або праворуч"

А точніше можна, адреса чи точна назва, я наприклад, такого не пам"ятаю магазину.

Змінено користувачем foma144

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...