Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Крще крюк в 23 км. по часу те ж +/- 15 хв. Їхав минулої неділі для порівняння в Кузнецовськ через Осницю, з Кузнецовська через Маневичі. Мя думка краще через Маневичі. догога ну набагато краща. Вирішувати Вам.

• +1 1
Опубліковано

та мені справа не в економії, а в часі.

В мене по часу виходить одне на одне, через Маневичі можна дати 120км/год і більше, а тудою не розженешся)

Опубліковано

"Дощ іде, а ми скирдуєм!"

Нового нічого не відкрию, самі знаєте коли у нас дороги роблять. Якщо до вечора не встигнуть, бить корку.

Кільце Набережна-Шевченка.

post-13697-0-46581200-1385640970_thumb.j post-13697-0-07309900-1385640972_thumb.j

Опубліковано

На місці загибелі малої дівчинки по вул. Воїнів-Інтернаціоналістів встановили знаки пішоходного переходу.

• +1 2
Опубліковано

На місці загибелі малої дівчинки по вул. Воїнів-Інтернаціоналістів встановили знаки пішоходного переходу.

По вул. Ветеранів, біля дитсадка (не знаю номера), той, що ближче до архіву, теж встановили знаки "Пішохідний перехід". Воно то, звичайно, добре, але ні розмітки, ні освітлення, та й знаки ввечері або вночі дуже погано видно. З такими, підкреслюю, небезпечними переходами варто зразу встановлювати "лежачих поліцаїв" і попереджувальні знаки.

Я так думаю.

Опубліковано (змінено)

З такими, підкреслюю, небезпечними переходами варто зразу встановлювати "лежачих поліцаїв" і попереджувальні знаки.

Я поважаю пішоходів і стараюсь пропускати, але мене виводить з себе, коли до мене і після мене нікого немає, а перейти хочеться як раз передімною, або по одному через 2-3 сек. йдуть. З іншого боку, я пам"ятаю, як будували район 33 кв., пр-т Соборності і за ним, там взагалі поле було. І ні одного пішохідного підземного переходу в місті. Ніхто і нічого робити не хоче, тільки знаки ставлять, або "лежачі поліцаї" кладуть. А скажіть мені будь-ласка, для кого ці дороги та для чого? Щоб через пригради стрибати та через 50-70 м. (Волі, І.Інтернаціон. і інші) переходи ставити? Відродження біля Там-Таму аж 3 переходи на 200 м. Як на авто їздити? НІхто не думає, скільки при розгоні, на світофорі/пішоход.переході лишніх газів викидає авто і всім цим ми дихаємо.

А ця вулиця в Ліпіни? Напевно першокласник і то краще б спроектував. Я вже мовчу про Кравчука, яку побудували на пустирі криву, вузьку і не якісну. Я б за такі плани нашим проектувальниам щось би відірвав з корнем. Таке враження, що останніх років 40 (33 кв. почали будувати в 70-ті) чисті діверсіії, як спеціально будували, аби було всім погано. Кому потрібні такі трутуари на Волі, коли проїхати просто не можливо і припаркуватись теж не можна. Бардак, як в місті, так і в країні.

Змінено користувачем foma144
  • +1 1
Опубліковано

По вул. Ветеранів, біля дитсадка (не знаю номера), той, що ближче до архіву, теж встановили знаки "Пішохідний перехід". Воно то, звичайно, добре, але ні розмітки, ні освітлення, та й знаки ввечері або вночі дуже погано видно. З такими, підкреслюю, небезпечними переходами варто зразу встановлювати "лежачих поліцаїв" і попереджувальні знаки.

Я так думаю.

Нажаль за ці всі нюанси відповідаються різні організації. Поки вказівку і гроші не дали, то ніхто нікуди нічого не встановлює. Людям потрібно самим залишати прохання з пропозиціями, або в ДАЇ, або в Міськраду. Ми на прибудинковій території частково самі освітлення встановлювали, а на стовпи існуючі давали лампочку і викликали працівників Луцьксвітло та ЖЕКу. Всі колективні заявки розглядаються, але потрібно це контролювати.

Опубліковано

Сьогодні проїхався по центру і зауважив два нових обмеження зупинки.

Заборонена зупинка:

1. на пр.Волі між вул.Шопена і вул.Парковою (раніше - між Роуз кафе та вул.Парковою).

2. на Винниченка між Буратіно і вул.Бойка.

MbQxV.jpg

Опубліковано

Сьогодні проїхався по центру і зауважив два нових обмеження зупинки. Заборонена зупинка

Так, власне, і було задумано:

http://www.volynnews...i-parkuvatysia/

.

Та це дурка. Заборонили, а альтернативи не дали. В двори?

Правильно було б повісити додаткову табличку з забороною паркуватись в нічний час (7.4.4) та часом дії з 01.12 до 01.03 (7.20) - для того, щоб вночі (!) комунальники могли почистити обочини. Поставити на тиждень-два дайця - щоб просив перепаркувати.

Гомо совєтікус: "запрящять!"

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ага, відкрили. Дратує те що кожного ранку на роботу і потім з роботи їдеш по ньому, а від нього звуки бах - бах - бах. Я думаю у 2014 році зроблять :)

Опубліковано

Новий знак біля нової заправки ОККО (Порт Сіті), поворот ліворуч з К.-Карого до Там-Тама.

ПС. Трохи далі, за зупинкою, навпроти Сафрона якраз дайці оформляли. Незнаю чи за той знак. Стояли без маячка, тому їх здалеку і не побачиш+темнота. Нове місце на пару днів "кльову" для них?!?!

ПСС. А вдень їхав - знака не бачив! :_09::0152: Добре що пішки інколи ходжу )

post-13697-0-88292800-1388134966_thumb.j post-13697-0-52145600-1388134975_thumb.j

• +1 2
Опубліковано

Добре що його поставили,бо часом потрібно 10-15 хвилин стояти,щоб з мосту на ліво повернути.А так полоса для маневру вільна.

Опубліковано

Я так думаю.

"Лежачі поліцейські" - зло. Їх встановлення треба розглядати як крайній випадок. Треба нормально впорядковувати існуючі пішоходні переходи. Зробити розмітку, запезпечити їх освітлення. Як варіант, можна робити ось так:

img-20130911144412-393.jpg

Якщо добавити світловідбивні елементи, то непомітити його буде досить складно.

Upd. Ось знайшов ще фото як в людей зроблено:

24.jpg

Опубліковано

Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє!

Опубліковано
Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє!
Ця дорога скоро провалиться, чуть далі біля АНП знову видно просідання в 2х місцях.
Опубліковано

Романюк краще б не супєрду чистив би,а переходи нормально облаштував.Бо як з Польщі приїзжаєш,то в нас дійсно як в негра темінь.

а останнім часом помічаю,що на багатьох вулицях міста працює освітлення тільки однієї сторони вулиці.

Опубліковано
Ця дорога скоро провалиться, чуть далі біля АНП знову видно просідання в 2х місцях.

Да да і біля автостанції, там де церква строїться також впадина якась.

Опубліковано
не удивительно: там не работает отвод дождевых вод
Всі пам'ятають де після зливи дорога провалилась/просіла/просідає?

От як тільки опади/танення снігу туди їхати зась. Не працює водовідвід.

Опубліковано

Вчора о 21 годині не освітлювались пр.Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна - це тільки там де я проїжджав. Жопа.
Опубліковано

Новий знак біля нової заправки ОККО (Порт Сіті), поворот ліворуч з К.-Карого до Там-Тама.

наскільки я зрозумів, знак поставили тут

post-8369-0-59261800-1388146607_thumb.jp

але сенсу його встановлення я, наприклад, не бачу

Добре що його поставили,бо часом потрібно 10-15 хвилин стояти,щоб з мосту на ліво повернути.А так полоса для маневру вільна.

post-8369-0-05869300-1388147395_thumb.jpабсолютно нічого той знак тобі не дає. Навіть якщо й та смуга вільна, ти все-одно мусиш стояти і пропускати машини, які там їдуть в правій ("прямій") смузі, бо так кажуть ПДР.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Arden, до мене дійшло, що він мав на увазі і я підправив свою писанину :)

Опубліковано

Там де стрілка червона там світлофор, а поворот з моста з іншої сторони.

Опубліковано

Да. АЛЕ, добре що ми уже знаємо, а якщо немісцевий? Важкувато буде повернути в правий ряд, та ще й коли буде йти поток ТЗ з світлофора пару 10-ків метрів назад. Висновок: поставити знак до початку мосту, а там дубль (хоча б). Але наші дорожники до цього не додумались))

Опубліковано

Тут ще б варто згадати про світловідбивачі на одежі пішоходів. В Білорусі, наприклад, це обов"язково - штрафують пішоходів, що в темну пору ходять без них.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...