Перейти до змісту

Баги и глюки

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 530
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Що це за фігня відбувається? Створюю тему, а воно мені пише "сообщение слишком короткое" і не створюється? Що не пробував результату 0. Це що форум глючить?

а як з цим питанням?

Опубліковано

Що це за фігня відбувається? Створюю тему, а воно мені пише "сообщение слишком короткое" і не створюється? Що не пробував результату 0. Це що форум глючить?

а як з цим питанням?

Потім попустило і почало створювати теми.

Опубліковано

Потім попустило і почало створювати теми.

Та ні. В мене ще досі така проблема.

Опубліковано

А оця фігня, котра переадресовує з головної, дає якісь суттєві бонуси? Ні, я все розумію, звісно, адміни вільні робити тут, що захочуть. Просто, коли сидиш, нікого не чіпаєш, а потім раптом виявляєш, що у тебе відкрите щось отаке, складається таке відчуття, ніби зайшов не на рідну борду, наповнену цікавими і розумними людьми, а на якийсь бидлоресурс, створений сопляком-дебілом, з метою скосити купу бабла, врезультаті чого там одна реклама і ні одного слова, написаного без помилки.

Опубліковано

Просто, коли сидиш, нікого не чіпаєш, а потім раптом ...

щось починає дико голосно розказувати, що аж не знаєш за що хапатись, щоб цього не було...

Я думала, що такий глюк лише в мене. На "таке" мене не переадресовувало, але кидало на ютуб, де починали розказувати як правильно заробляти гроші.

Опубліковано

А, так-так, було, що і на туб редіректить.) Ну от ще лишилось, щоб редтьюб запускався там сам. У мене ноут постійно включений... Зайде мама в гості.)

Опубліковано

присоединяюсь, аналогично, кидает х... знает куда, с нами поступают как с ламерами, или я не прав?

кто нибудь устанавливал это обновление к флеш плеере? да? тогда у вас 100% троян на компе.

Опубліковано

Допомагає? Воно ж у тому самому вікні відкривається.

І, причому, так же було не завжди. Я ж Бордою не вчора почала користуватись. Щось все-таки змінилось.

ПіСі. Сьогодні вже і я побувала на "ізвращєніях"...

Опубліковано

Yuraul, Oksana04, HWman, налаштуйте блокування виринаючих вікон і всьо - нічого ніде не відкривається.

Все вимкнено, я ніколи цієї єрисі і не вмикав.

Опубліковано

А нафига сидеть на главной?

ито правда)) зашел сразу в новые сообщения, почитал и адьйо) ниче негде не открывается лишнее)

Опубліковано

А нафига сидеть на главной?

ито правда)) зашел сразу в новые сообщения, почитал и адьйо) ниче негде не открывается лишнее)

До чого тут ГЛАВНА??? Я її бачу практично раз в тиждень, коли щось шукаю.

Якраз тільки що...

Діти сплять. Я з нотіком в кімнаті "сиджу на Борді".

Переглядала ПРОФІЛЬ однієї людини і залишила вкладку відкритою. Сама читала іншу сторінку.

В квартирі тиша і тут на всю катушку "ПРІВЄТ ПАРНІ!" і т.д. (відео з ютуб)

Я аж підскочила. Збудила малюка.

ЯКОГО МИЛОГО??? н*х.. така радість?

Опубліковано

І мене це виводить... зробіть таку хрень для не зареєстрованих, а нам защо таке наказаніє??? або ж той хто це зробив думає що тут якісь ламєри сидять, і будуть ту парнуху качати чі що там, я навіть той ролік з тюба не дивився а натиснув назад

Опубліковано

я навіть той ролік з тюба не дивився а натиснув назад

В мене навіть "назад" не натискається, приходиться просто закривати.

Опубліковано

я до багів спокійно відношусь но вот вже дістало:

при добавлені повідомлення в темі або ж при створені нової теми в мене проблеми з формою розміщення тексту в самому редакторі, тобто писати я можу в редакторі але курсор небачу (його банально не видно) і при помилці по тексту рухатись не можу, курсор не рухається для переміщення і мишою також не можу поставити посередині тексту курсор.. діло не в шкурі, перепробував усі шкури на форумі.. глюк цей вже дістав...

Опубліковано
До чого тут ГЛАВНА???
К тому
А оця фігня, котра переадресовує з головної, дає якісь суттєві бонуси?
Діти сплять... В квартирі тиша і тут на всю катушку "ПРІВЄТ ПАРНІ!"

А как бы "дети спят" не подразумевает выключение звука или подсоединение наушников? ;)

я до багів спокійно відношусь но вот вже дістало...

діло не в шкурі, перепробував усі шкури на форумі...

Браузер другой перепробуй ;)

P.S. Ни в ИЕ, ни в Опере за сегодня ни разу никуда не перенаправило, хотя куча страниц висели в фоне...

Опубліковано

Дім, з главною - зрозуміла. І писала, що перекГлюк є не лише з неї.

Нафіга мені виключати звук, чи вмикати навушники, якщо я планую читати і писати.

Це не є постійним.

За останніх три дні так було разів з 6ть, при тому, що Борда включена з 8ї ранку до 1ї ночі.

Це не міняє того, що неприємно, коли відкривається всяка непотрібна ЄрундА.

Опубліковано

Так, до речі, за варіанти, коли відкривається сайт зі звуком, окрім випадку, коли я сам свідомо щось натискаю/відкриваю, знаючи, що воно зараз заграє, я б винних стріляв на місці, чесне слово. Більшого ідіотизму, ніж сайти зі звуком, не знаю. Ну от в даному випадку редірект, але ефект такий же. Добре хоч ті ізвращєнія з компутера вилізти не можуть.) А то б підскакували не від несподіваного звуку, а від "чупа чупса в аналі".

І так, переадресовує не тільки з головної і систематики я не помітив. Колись було раніше пару раз, і пару раз на днях.

І мова взагалі-то не про колонки, браузери і тд, і тп. Мова про те, що я хочу сам вирішувати, що я відкриваю і що грає з моїх колонок.

А взагалі капєц логіка в народа. Кажеш, що відкривається всяка фігня самовільно, та ще й зі звуком, а вони кажуть не сидіти на головній і виключити колонки. А якщо я не подобатимусь сусідам, мені переїхати? А якщо комусь захочеться мені по морді дати, то мені підставитись?

Я колонки вдома виключаю тільки з однієї причини - часто поряд з ними лежить телефон і може серед ночі розбудити.)

Опубліковано
Нафіга мені виключати звук, чи вмикати навушники, якщо я планую читати і писати.

Ночью. Или даже днём, когда спят дети. Или выключай звук, или делай его тише, или учи детей спать при шуме :)

Вообще довольно логично, заботясь о тишине, производить манипуляции с регулировками звука.

Так, до речі, за варіанти, коли відкривається сайт зі звуком, окрім випадку, коли я сам свідомо щось натискаю/відкриваю, знаючи, що воно зараз заграє, я б винних стріляв на місці, чесне слово. Більшого ідіотизму, ніж сайти зі звуком, не знаю.

І мова взагалі-то не про колонки, браузери і тд, і тп. Мова про те, що я хочу сам вирішувати, що я відкриваю і що грає з моїх колонок.

Купи себе домен, сделай сайт по своему вкусу - и заходи на него наслаждаться ;)

На торрент-трэккерах, медиа-хостингах, файл-архивах ты тоже жалуешься, что при попытке что-то скачать выпрыгивает несколько ненужных тебе окон? ;)

А взагалі капєц логіка в народа. Кажеш, що відкривається всяка фігня самовільно, та ще й зі звуком, а вони кажуть не сидіти на головній і виключити колонки. А якщо я не подобатимусь сусідам, мені переїхати? А якщо комусь захочеться мені по морді дати, то мені підставитись?

Я колонки вдома виключаю тільки з однієї причини - часто поряд з ними лежить телефон і може серед ночі розбудити.)

А вообще проще воспринимай советы ;)

И пока ты не владеешь ресурсом, который посещаешь - смирись с тем, что тебя раздражает ;)

Такое впечатление, что все первый раз замужем и никто не знает, что в Интернете не только посылают ©, но и кормят различной лабудой - в том числе и порнухой, и звуковыми рекламами, и вируснёй...

Однако выход есть :)

modem.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...