Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні рішився на приготування лазаньї.

Ось вона:

YPnQ2.th.jpg J8QST.th.jpg OrpUS.th.jpg

Смак - неймовірний!!!

Навіть 4-річна дочка смакувала (що є досить високим оцінюванням)

Старша попросила добавки.

А про дружину взагалі промовчу - на сьомому небі: і вихідний від кухні, і ресторанна страва, і вино...

Опубліковано

vaz75, виглядає дуже апетитно, можна рецептик за яким готували?

Основне зідси :

Змінив лише:

1. не використовував сельдерей (не знайшов)

2. фарш брав яловичина-свинина (його треба трошки більше, бо не було сельдерея)

3. сир всередину брав російський твердий (здешевив)

4. використовував не молоко а вершки - бешамель смачніший виходить

5. бешамель доготовлював, бо не вистачило.

6. листи лазаньї краще класти встик, а не внахльост, в цих місцях тісто було трошки твердіше, але не принципово

7. щоб сир зверху не згорів, накрив фольгою, а за 5 хв до готовності відкрив, щоб запеклося

8. помідори брав Верес в томатному соці півбанки, є в Там-Тамі - смачні

9. дві години не вистигав - бо не могли дочекатися, вистачило 20 хв., різав ножем для свіжого хліба, нічого не розлізлося.

Опубліковано

Сало гарячого засолу. Готував, правда вчора, але повністю готове буде сьогодні ввечері) Не повноцінна, звичайно, вечеря, але у нас в сім'ї неймовірні салоїди усі)))

Опубліковано

А у нас печеться піца)

Покажіть "пліз")).

От не виходить у мене зробити фото готової страви. Коли щось готується, то аромат страви настільки збуджує апетит, що думаєш як би то швидше скуштувати

А потім вже нема що фоткати)

Опубліковано

Сало гарячого засолу. Готував, правда вчора, але повністю готове буде сьогодні ввечері) Не повноцінна, звичайно, вечеря, але у нас в сім'ї неймовірні салоїди усі)))

До теми: сало+сіль+цибуля+часник, 2 год помаринувати і вморозильник порціями.

В будь-який момент закуска з чорним хлібом да під горілочку - офігенська!

Опубліковано

Хм ну как расскажи как его готовить?

Береш кастрюльку, кидаєш туди шолоху від 3х цибулин, 4-5 лаврових листка, грамм 150-200 солі, 2 ч ложки сахару, часника зубчиків 6-8, перцю чорного (бажано не молотого), приправи (бажано ті, що йдуть до м'яса, без глутамату), заливаєш приблизно літром води і ставиш варитися цей россол на 15 хвилин.. Потім грам 600-700 сала ріжеш на рівні шматки і кладеш варитися в той россол шкіркою доверху, вариш 20 хвилин. Даєш постояти в россолі годин 12 (не в холодильнику), потім дыстаєш сало і висушуєш з допомогою хустинок, натираєш часником і не дуже великою кількістю червоного перцю і ставиш в холодильник годин на 6. Усе, можна споживати) Сало виходить дуже ніжним і смачним)

Опубліковано

Сьогодні рішився на приготування лазаньї.

а листи лазанії самі робили чи купували готові? якщо самі, то поділіться їх рецептом, будь-ласка!

Опубліковано

Сьогодні рішився на приготування лазаньї.

а листи лазанії самі робили чи купували готові? якщо самі, то поділіться їх рецептом, будь-ласка!

Не доріс я до приготування макаронних виробів. Купував в Там-Тамі отакі http://produkty24.com.ua/content/makarony-pasta-panzani-lazanya-500g

Опубліковано

vaz75, дякую! я теж такі купувала, до речі - поки для мене найкращі у приготуванні!

Єдиний мінус, вони не італійські, а французькі, але на смак то не впливає

Опубліковано

на вихідних була у гостях...пригощали картопляними галушками з шкварочками, а я зробила з грибною підливкою у сметані :0111:

складові (приблизно в грамах):

  • картопля - 400-500 г
  • яйце - 1 шт.
  • борошно - 100-150 г
  • гриби (у мене печериці) - 300 г
  • сметана (вершки, молоко) - 100-150 г
  • олія для жарки
  • сіль, перець, зелень за смаком

картоплю добре помити та відварити в "мундирах", коли охолоне - почистити, перекрутити через м"ясорубку і замісити тісто, додаючи яйце, солі щіпку, борошно; за консистенцією тісто має бути як на вареники;

розкатати тісто в жгут товщиною 2 см, нарізати палочками;

закип"ятити в кастрюлі воду, посолити її, додати 1 ст. ложку олії (щоб галушки не злиплися), довести до кипіння та варити, поки галушки не вспливуть;

поки галушки холонуть, готуємо грибну підливку: гриби почистити, промити, порвзати на дрібні шматочки і піджарити на сковорідці при маленькому вогні 5 хв., додати 3 ст. ложки борошна, потім влити сметану та тушкувати ще 10-12 хв., в кінці додати сіль, перець, за бажанням інші спеції - готово!

відварені галушки піджарити на олії до золотистого кольору; шумовкою викласти готову страву у миску та полити грибною підливою, все посипати зеленою цибулькою!

Вийшло смачніше, ніж у гостях :0159:

276268_original.jpgфото не моє, але є щось схоже

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...