Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

буду жарив яєшню з яєць,які мають по два жовтка,вперше такі побачив)

цікаві ці гібридні кури-несучкі))

В нас колись бройлери були , то вони теж несли яйця з 2 жовтками .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

і на що той кус-кус по смаку схожий? який він?

мені він на пшеничну кашу схожий

Плюс кус-кусу в тому, що готується 5-7 хв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Испекли с дочкой песочное печенье, ей подарили детский кулинарный набор для выпечки, каникулы позволили потратить на это 2 часа, напечь несколько прОтивней печенюх, ждем подружку в гости, папу с работы, сынулю из садика, будет вечернее чаепитие)))

post-2519-0-00271900-1403004666_thumb.jp

post-2519-0-06059400-1403004697_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду пекти тортика Архончегу)))

не в темі, що це таке...? :0162: який рецепт?!

тортик чоловіку) це нік в нього такий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду пекти тортика Архончегу)))

не в темі, що це таке...? :0162: який рецепт?!

тортик чоловіку) це нік в нього такий :)

ааа..., вже надумалось всяке драконяче і метеликове :0152: їство!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Вишні зібрано та відсвятковано варениками до вечері :)

Спробувала маленьку пораду подруги, вишні злегка притрусила крохмалем. Соковитість не заважає ліпити, та і не так течуть.

Вичитала, що для різноманітної випічки з соковитими ягодами у такий спосіб можна також використовувати і кукурудзяний крохмаль, або манну крупу. Смак цих продуктів в готовому виробі не відчувається. Ну і інші хитрощі приготування десертів з соковитою ягодою тут. Взяла на замітку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода що пішов від нас yura-patriot зі своєю кухнею. Темка не так часто апкається)))

ПС. Завтра свою половинку буду розкручувати на вареникі з вишНЯМи))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така собі квітково-кулінарна романтика))))))

Готувала вперше, якось слабо вірилося що це може бути смачно. Виявилося-дуже смачно))))

post-16086-0-65176400-1404388658_thumb.j

post-16086-0-90632500-1404388749_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

молода картопелька з укропчиком, тушена капуста з копченим мяском і салатік. смакота

Тільки відкриваю темку, думаю, буду банальною) У нас такі ж страви на вечерю. Смачна класика :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я цю класику сьогодні зробила 3 в 1 :)))

Реберця + капустина + картопелька + погладила це все заправкою з гірчиці, томату, спецій і в рукав. Мої все забігали і питали, що ж так смачно пахне. Соковита страва вийшла.

post-2742-0-11777900-1405021000_thumb.jp

До речі, капуста, крупно різана з ребрами, приготована в такий спосіб йде на ура, рекомендую :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Сьогодні спробувала для себе новинку.

Куряче філе порізане кусочками, на кожну грудинку + 1 яйце + 1 столова ложка муки + зелень.

post-2742-0-17705700-1405972928_thumb.jp

Ложкою викладати і обсмажувати.

І красиво і смачно, а для мене головне - швидко! :)

post-2742-0-56963200-1405973047_thumb.jp

Самий примхливий експерт сказала: люкс!

Матера втішилась - на десерт сирне желє і млинці з медом :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готувала сьогодні ось таку смакоту - кабачок порізати товщиною з палець, наверх викласти фарш (курячий, свинний чи інший), далі - тоненькі шматочки сиру моцарелла, на нього трішки часнику і завершує все кільце помідору. Солим, викладаєм на пергамент для випічки. Все готується при темп.200 - 35-40 хв.

Смачно і по літньому! :_25:

post-13496-0-83624600-1406287191_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5831007.jpgЯ такий супчик забацала. Мммм. Мені сподобався.

Рецепт:

1. Гриби

2. Картопля

3. Цибуля

4. Усмішка :)

5. Морква

6. Кабачки

7. Помідори

8. Сметана

9. Сіль, перець, спеціі

Пропорціі коригуємо самі

Гриби (в мене попереднь відварені) порізала, підсмажила.

Помідори облила кипятком, зняла оболонку.

Цибулю обсмажила з морквою. Добавила порізані кубиками помідори. Підсмаживши все, добавила пару ложок сметани. Трохи притушила.

В киплячу воду поклала підсмажені гриби

В потім порізану картоплю

Через 15 хв. добавила підмажені, протушковані овочі та порізані кубиками кабачки.

Дала покипіти ще 10 хв. - виключила, усміхнулась :) .

Смачного :)

-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...