Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

замочила у молоці яловичу печінку...буду готувати печінковий салат :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

87f703afcd65t.jpg

Буду готувати Журек по цьому рецепту - польський супчик, який має гарно смакувати на вечерю :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вийшло не так апетитно, як на фото зверху, але хоч смачно! Рецепт дійсно хороший :_25:

От і моя сьогоднішня вечеря:

Журек

f9a2b40c9454b88ce134a44093997a1a2e7798166940469.jpg

і лазанья

2a3af26974b585e27656d3a06d54dfc02e7798166940533.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я сьогодні запекла в рукаві картопельку з м"яском ...ням-ням (фото нема, бо ще не вечеряли - ждем татка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліниві вареничкі з сиру, оні же кльоцкі, оні же ньоккі, солодкі, з маслом і сметанкою М-м-м, смак дитинства. Ще робила сьогодні панна котту. Отакий молочний солодкий день сьогодні вийшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

olun4ik, дякую шо нагадала! В мене сьогодні теж будуть \крім всього іншого\.

Взагалі, помітила таку річ - чим холодніше, тим більше всього хочеться наготувати))) Ото змерзла зранку і відриваюсь на кухні)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закінчила крутити голубці ;)

а в духовці допікаються еклери! буду начиняти сирним кремом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З кухні доносяться такі аромати... ммм...готую сирний пиріг із лаваша

Ингредиенты:

- упаковка армянского лаваша

- 1 яйцо

- 70 мл молока

- 500 г сыра, подойдет обычный российский сыр

Способ приготовления:

Натереть сыр на крупной терке.

Яйцо с молоком взбить и добавить в сыр, перемешать.

Противень смазать растительным маслом и разложить на нем 1 слой лаваша.

Лаваш намазать сыром и положить следующий слой лаваша, получается примерно где-то 5 слоев.

Последний слой должен заканчиваться лавашом, смазать верхний слой сливочным маслом.

Поставить в духовку на 30 минут 180 градусов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печёная дорадо в соляном панцире, жаренные овощи в бальзамическом уксусе с сахаром и печёные клёцки из печеной картошки :_07: фото съели вместе с ужином!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я сегодня буду готовить куриный бульон, пшенная каша с рыбой тушенной в овощах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

домашні пельмені!!!

рецепт стандартний, але робила через штамповку ;)

смачно!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люблю піццу не тільки їсти, але й готувати)

до вечері можливо нічого не залишиться :_08:

FMEKz.jpg

а можна рецепт тіста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Німцю, почитай перший пост))))

(от по ніку звернулась, а виглядає ніби образити хотіла)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна рецепт тіста?

будь ласка:

на 1 порцію -

- 0,5 л молока (розігріти)

- 50 г дріжджів (розвети в молоці)

- 4 ст. л. олії

- 2 ст. л. цукру

- 1 ч. л. солі

- 3-4 стакани борошна (дивитися, щоб тісто вийшло не надто рідке, та не надто густе).

Поставити в тепле місце, щоб зійшло, потім розкачувати, змастити соусом по смаку, додати начинку, потерти зверху сиром, запікати при 180о С до готовності. Смачного!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь приблизно рік назад купував тісто для піци у "там-тамі",виходить так, десь на один "протвєнь" 3-4грн." а по результату як що тонко розкачати виходить "Бомба" як в крутій піцерії (до речі це дрізджове тісто і воно росте!) розкачуйте чим тонше тим краще 1мм.2мм. при готуванні виросте трішки і буде "ІТАЛЯ" повірте! Ну і з начинкою не зловживайте на тонкому тісті(по УКРАЇНСЬКІ) воно буде не "В ТЄМУ" все по чу-чуть! томат,сир, основа(бочок, мисливські,яйця,гриби і.т.д. ну і сирррррррррр! конєшно))) Втримайте в собі ОБЖОРУ! повірте потрібно все в міру. "И будет вам счастье"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора готував супчик родом з Чехії. Називається Чесночка. Вийшло ніби смачно :_02: На жаль мого фото немає, але є як воно має виглядати

chesnochka.jpg

І до супу яєшню з беконом і сиром в булці :_02: Отут вже фото є

575304f01c69f1ab1bd355d01ea0fd97.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будь ласка:

так це ж мій рецепт! ;) Ще 2007-й рік!!

Коли писав, олію ще не додавав. Зараз додаю, тільки менше. Ложку-дві.

Та й рецепта трішки змінив.

Начиняємо піцу

- розмазане тісто змащуємо по всій площі томатним соусом (чи чим ви там придумали) тонким слоєм

- ковбасу розкладаємо якомога рівномірніше по тісту. (власне як і усі компоненти)

- печериці

- далі цибуля перестав давати. Не всім подобається.

- помідор

- перець

- заливаємо майонезом (не зовсім заливаємо - я малюю по ньому павутинку, пакет майонезу надрізаний у куточку) - майонез даю лише в олів'є, та ще 2-3 салати.

- сиплемо приправу (її я купую на базарі, Варшавці, в критому ринку в такого якогось азіата - в нього є саме для піци) :( Прикро, але той мужчина помер кілька років тому. на його місці його дружина, або 2 його сина.

- засипаємо тертим сиром

Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже часто готую кекси на десерт: просто, швидко, смачно.

Перепробувала купу рецептів. Знайшла один незвичний, який до смаку усій моїй сім"ї та друзям.

Поділюся з вами :)

Олія - 50 г

Цукор - 0,5 скл.

Яйце куряче - 2 шт

Стружка кокосова - 100 г

Сметана (можна взяти кефір або густий йогурт) - 1 скл.

Борошно - 1 скл.

Розпушувач тіста - 1 ч. л.

Ванілін (або кокосовий лікер - оптимально)

Нагріти духовку до 200 С

Змішати олію, цукор, яйця, кокосову стружку і сметану.

Борошно змішати з розпушувачем і всипати туди ж.

Додати ванілін або лікер. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок.

Вилити у формочки для кексів..

Випікати до золотистого кольору.

Структура - волога , "м'ясо " дуже біле за рахунок кокоса.

Смачного! :)

exnHT.jpg

ПС: На фото ще шоколадні кекси. Але вони класичні - нічого особливого, тому рецептом ділитись не буду :)

Напишіть, як називається помадка на кексах, щоб знати, що в Сільпо шукати. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шашлики були :_05: Ням-ням-ням!

До чаю спекла сметанник

Ингредиенты:

●3 яйца

●1 ст. сметаны

●1 ст. сахара

●2 ст. муки

●1 ч.л. разрыхлителя

Приготовление:

1. Взбить яйца с сахаром. Продолжая взбивать, добавить сметану.

2. Добавить муку, предварительно смешанную с разрыхлителем, и перемешать до однородного состояния.

3. Тесто перелить в форму, смазанную маслом, и выпекать при 180С около 50-60 минут (зависит от духовки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спечу маковик на десерт:

- Борошно пшеничне - 2 склянки

- Мак - 200 г

- Сметана - 375 г

- Цукор - 345 г

- Яйця - 3 шт.

- Розпушувач для тіста - 1/2 чайн.ложкі.

Час приготування: 1 година 10 хвилин.

1. Яйця розтерти з цукром дочиста, додати сметану, всипати мак, дати суміші постояти 10 - 15 хв. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем, швидко замісити тісто.

2. Викласти тісто в змащену маслом форму і випікати 30 - 35 хв при 220 градусах.

3. Готовність пирога перевірити за допомогою дерев'яної шпажки або сірники. Увіткнути шпажку або сірник в пиріг, потім відразу вийняти. Якщо пиріг готовий - шпажка залишиться сухою.

4. Готовий пиріг викласти з форми на блюдо, охолодити і посипати цукровою пудрою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...