Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Легкий грибний суп із грибочками.Рецепт:2 літри води,300гр шампінйонів,1 морковка,1 цибулина,2 столових ложки олії,3-4 картоплини середнього розміру,зелень укропа та петрушки,лавровий лист,сіль.legkiy-gribnoy-sup-retsept-s-foto.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора робили суп із фрикадельками,забувся викласти фото...сьогодні будемо готувати щось смачне,коли приготуємо тоді викладу фотозвіт.PB170197.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні мій маленький обід - дируни,вечером має бути шашлик і картопля,фотозвіт пізніше.

post-23034-0-82442400-1381228354_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доїдатимемо вчорашнє, що залишилось після дня народження))).Ох уж ця українська натура - НАготувати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні легкий суп із гречкою,на друге макарони по флотськи...( не фотографував )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суп грибний на курячому бульйоні з домашньої курочки з квасолькою... мммм....!!!!!!! На друге салат з цибульки і маринованих опеньок із пампушками. Десерт - сирник запечений по Львівськи, ще зі вчора залишився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піца для домашніх і салат із запечених баклажанів для мене.

Роздільне харчування? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lilechka, не треба так офіційно на "ви" )))) Як не як на бордовках пересікались ;)

А рецепт от:

Баклажани ріжу на половинки, зріз змащую олією і складаю на противень \сорі, не знаю як буде українською\ цим зрізом донизу на пергаментний папір. Запікаю в духовці поки не стануть м"які.

Коли схолонуть, вибираю власне баклажани зі шкурок і ріжу на невеличкі шматки. Також досить дрібно ріжу помідори і трохи часнику. Зазвичай ще додаю перець солодкий, але вчора було без нього. Трошки солі і заправляю олією.

Смачного :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні плов,фоткати якось немає бажання,з роботи прийшов задовбаний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшла цікавий рецепт. Спробую приготувати на вечерю

Слоёный пирог с грибами и картофелем

Ингредиенты:

Тесто:

- творог 100 г

- кефир 100 мл

- соль

- сода 0,5 ч. л.

- мука 200 г

- масло сливочное 100 г

Начинка:

- грибы 500 г

- лук 2-3 шт.

- зелень укропа

- картофельное пюре 750 г

- кефир 250 мл

- яйцо 2-3 шт.

- сыр 200 г

Приготовление:

Масло, творог и муку перетереть в крошку, постепенно подливая кефир (подсолить) с разрыхлителем, замесить мягкое тесто.

Завернуть тесто в пленку и дать ему отдохнуть.

Грибы (у меня замороженные лисички) обжарить с луком, добавить укроп.

Отварить картофель истолочь в пюре.

Тесто распределить руками (оно мягкое) по размеру противня с невысокими бортиками.

Равномерно распределить грибную начинку.

В картофельное пюре добавить кефир и яйца. Хорошенько взбить в пышную массу. Смешать с натёртым сыром.

Картофельно-сырную смесь разложить поверх грибов, разровнять.

Выпекать при 180*, примерно 40-45 мин (до лёгкого румянца).

Готовый пирог накрыть и дать постоять 15 мин.

Приятного аппетита!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...