Miro Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 05:28 Поділитися #926 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 05:28 Хто знає, як її, солянку, правильно робити? Підкажіть! У останній поїздці в Дубно пробував в кафе-барі таку чудову річ, як солянку. На вигляд як борщ, тільки добавлені спеції, лимончик, ковбаса/бочок, оливки. Спробував поекспериментувати із червоним борщем, та добавив ковбасу та голандський сир. Ніби вийшло непогано. Я б сказав би, навіть дуже смачно, незвично.) Чекаю на рецепти! P.S. Знаю, що усе дуже просто, але обожнюю експериментувати, тому прошу не судити строго. Хочу вразити декого із своїх рідних)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 06:02 Поділитися #927 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 06:02 Солянка як борщ --- продукти ніби одні , але виходить у всіх по різному .Пробуй , рецептів купа в інеті . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 06:27 Поділитися #928 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 06:27 Хто знає, як її, солянку, правильно робити? Підкажіть! Є багато рецептів солянки. Ось це для мене краще з того, що доводилось готувати/куштувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 06:39 Поділитися #929 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 06:39 Дуже любимо солянку, але готуємо її не часто. Класичка солянка не містить картоплі . В більшості рецептів просять варити солянку на свинині чи телятині, але щоб пошвидше, то можна і без сирого м'яса. Я варю так: ставлю каструльку з водою на вогонь. Поки закипить, нарізаю ковбасу (по 300-400 грам вареної і копченої), бочок і шинку. Можна взяти не два, а три сорти ковбаси, іноді не кидаю бочок, бо він жирнуватий. Вага ковбасних виробів теж залежить від того чи велика каструлька чи менша. Нарізати можна кубиками, можна соломкою. Зустрічала в кількох закладах замість вареного м'яса варені нирки. Кидаю нарізане в киплячу воду. Натираю на дрібну терку морквину і ріжу дрібно цибулину. Знову ж таки - не у всіх рецептах є морква, а от я вже так звикла. Пережарюю все це на сковорідці, не жаліючи олії. Додаю в кінці ложку томатної пасти. Закидаю все це в каструльку . Тру та терку 3 середні квашені огірки, докидаю до того, що вариться. Кидаю потім маслини без кісточок. З ними в кафешках і піцеріях теж різні варіації - можуть і з кісточками кинути, і порізати, і цілими. Виливаю половину рідини з баночки, в якій були маслини. Якщо кидаю лимон, то лише дольку. Краще додати в готову страву, але це теж справа смаку. Варити до готовності - десь не більше 20 хв. на практиці. П.С. Солянка зовсім не борщ - немає там буряка, бордово-помаранчевий колір виходить від томатної пасти і моркви. А от кидати картоплю в солянку, то взагалі кощунство, як на мене . Хоча ми в Рівному недавно вперше такий варіант спробували. Було смачно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 06:39 Поділитися #930 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 06:39 Вчора дивилися з дружиною майстер-шеф. На вечір обіцяна Лазанья Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 07:09 Поділитися #931 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 07:09 Хто знає, як її, солянку, правильно робити? Підкажіть! Чекаю на рецепти! P.S. Знаю, що усе дуже просто, але обожнюю експериментувати, тому прошу не судити строго. Хочу вразити декого із своїх рідних)) Ось тут викладала свій рецепт http://board.lutsk.ua/topic/35603-soljanka/page__hl__%D1%81%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%BA%D0%B0, можна поваріювати з м"ясом та ковбасою, але в основному не міняти - смакота неймовірна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Miro Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 07:31 Поділитися #932 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 07:31 Супер! Будемо пробувати Дякую всім, хто відгукнувся) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 20:43 Поділитися #933 Опубліковано 12 Вересня, 2013 в 20:43 Скуштував нині вперше блюдо коррида Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Masik Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 06:59 Поділитися #934 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 06:59 А я сёдня рёбрышки в медово-горчичном соусе на вечер замариновал )))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 07:20 Поділитися #935 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 07:20 Скуштував нині вперше блюдо корридаБичі яйця, штолі?Зі, анекдот:Новиому українцю вперше поталанило бути на кориді, після чого він спустився в бар під ареноюі, спитав в бармена :- Яка у вас фірмова страва?- Корида! 2 тис.євро.- Давайте.Приносять два великих шара на тарілці. Він:-а що це?-це замариновані в спец.соусі яйця переможеного бика.Спробував-смакота неймовірна.На наступний рік знову поїхав в Іспанію, і одразу в бар, за смакотою.- бармен, корида є?- Є, 5 тис євро.- ого, ну давай, спеціально за нею їхав.Приносять дві невелички кульки, зїв, і питає в бармена:- минулого разу були великі яйця за 2 тис, а сьогодні такі маленьки аж за 5, чому так?- розумієте, бик не завжди програє!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 09:44 Поділитися #936 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 09:44 Червоний борщ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 11:51 Поділитися #937 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 11:51 vaz75, саме цей анекдот я розповів компанії перед тим як принесли страву. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 12:07 Поділитися #938 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 12:07 Вареники з сиром Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 20:13 Поділитися #939 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 20:13 vaz75, саме цей анекдот я розповів компанії перед тим як принесли страву.А фоток випадково немає? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 21:23 Поділитися #940 Опубліковано 13 Вересня, 2013 в 21:23 Нєа.вигляде як тушені білі гриби Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 10:32 Поділитися #941 Опубліковано 14 Вересня, 2013 в 10:32 Картопля пюре з котлетками) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 16:24 Поділитися #942 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 16:24 Кулінарні вихідні Чоловіку вдався пресмачний плов з реберцями. А в мене сьогодні дебют на тему солянки. Нагнали тут апетиту, мусила спробувати. Добренька) До чаю звична шарлотка, але з яблуками, грушками і домашніми персиками. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 16:33 Поділитися #943 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 16:33 У нас пицца с курицей и ананасами, и тортик доедать будем, который вчера делали, из сметанного желе с бисквитом, клубникой и бананами, рецепт ооооочень простой, а вкусняшка получается) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 17:13 Поділитися #944 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 17:13 Тільки що повечеряла перчиками фаршированими, дуже смачні вийшли. Тушкувала без сметани, з доброю італійською томатною пастою (у складі лише томати і сіль). Результат - не жирно, не кисло, немає відчуття тяжкості в шлунку. Ще в духовці кекс з корицею, але сьогодні від нього утримаюсь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 18:13 Поділитися #945 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 18:13 До чаю звична шарлотка і у нас а ще картопляне пюре та тушковані грибочки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 19:51 Поділитися #946 Опубліковано 15 Вересня, 2013 в 19:51 Усі потихеньку забуваємо "зелені" салатики, прохолодними вечорами куховаримо...чай, коржики, теплі посиденькі...ех осінь... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 11:00 Поділитися #947 Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 11:00 Сьогодні забацаємо дирунів із шкварками))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 12:06 Поділитися #948 Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 12:06 Пішли вчора на варшавку купувать мені подарунки (за подаровані гроші)... Нечаяно купили кухонний комбайн - на вечір деруни і молочний коктейль!! Юху!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 13:52 Поділитися #949 Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 13:52 А мене вже від свіжини тошнить. Хочу борщ на олії! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 14:07 Поділитися #950 Опубліковано 16 Вересня, 2013 в 14:07 Запеканка из цветной капусты, сыра и яиц Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.