Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Мої спроби "кулінарні Фаберже" :_07:

post-2742-0-89383800-1361196085_thumb.jppost-2742-0-26062000-1361196079_thumb.jp

То ж треба було так позаколюпувати :0159:

По темі: кажуть що буде картопля з оселедцем під шубою, фоток нема, режимна зона :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

А в нас сьогодні паелья. Вперше спробувала приготувати страву з іспанської кухні. Ось що з цього вийшло..., але смакувало пречудово.

post-12971-0-29076200-1362344051_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора була піца за рецептом Masika з теми "Домашня піца". Чудова піца вийшла!!!:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Паста під вершковим соусом з куркою та стручковою квасолею. А на завтра - суп з грибами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

сьогодні котлети з фасолі не відрізнив від звичайних котлет))))) спробуйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні котлети з фасолі не відрізнив від звичайних котлет))))) спробуйте

угу, а ще горіхові котлетки смачні))

а я сирничків насмажила

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Освоюю нові крупи, сьогодні готувала нут. Склянку крупи замочила майже на добу. В процесі двічі промивала і міняла воду. Варила з цілою цибулиною, яку потім викинула, воду злила. Вариться нут по-різному, як повезе з крупою. Мій за годину зварився. Далі в глибокій сковорідці підсмажила дві великі цибулини (я різала не дуже дрібно, люблю цибульку), додала банку помідор у власному соку (шматочками, Премія), спеції - сіль, перець, цукор, італійські трави. Прогріла помідори і додала відварений нут. Ммммм, смакота ще та. Такий виразний горіховий смак.

Суттєве зауваження - нут не солити, поки вариться, бо процес затягнеться. І як показала перша спроба, можна було брати дві банки помідор - було би більше соусу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олеся, а де ти його купила? :blink:

Я його їв в південно східній азії з пряною свининою і овочами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Варшавці, продуктовий Пасаж. Ота центральна алея, що починається від Карпенка-Карого і виходить до автостанції. Там жіночка продає сухофрукти і нут, чечевицю. 25 грн/кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люблю холодні драники, саме холодні, всім подобаються розігріті, але не мені...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Муж давно просил приготовить отбивные 2в1, между двумя отбитыми кусочками мяса,предварительно смазанными горчицей, ложится сыр и помидор, а дальше обжариваются как отбивнушки. Вот сегодня собралась и сделала на ужин, вроде просто, но интереснее чем банальная отбивная.

post-2519-0-41776400-1365522247_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класика...смажений короп з цибулькою, картопля пюре, "зелений" салатик.

На десерт чебуреки з пивом))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.смажений короп з цибулькою

мммммммм...язик проковтнула))) завтра іду за рибою)))))

у нас картопляники з печінкою, налисники з творогом і з яблуками плюс супчик з фрикадельками і купою зелені)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Освоюю нові крупи...

Не зовсім крупа, але..

Рився недавно в резолюціях ООН і знайшов цікавий факт, ця організація проголосила 2013 рік роком кіноА. Дуже цікава культура і у нас майже не поширена. Страви з кіноА вживали ще древні ацтеки.

А соблива вона тим, що з тих древніх часів ходить легенда про унікальні властивоті - джерело довголіття.

Рекомендую до освоєння ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Освоюю нові крупи...

Не зовсім крупа, але..

Рився недавно в резолюціях ООН і знайшов цікавий факт, ця організація проголосила 2013 рік роком кіноА. Дуже цікава культура і у нас майже не поширена. Страви з кіноА вживали ще древні ацтеки.

А соблива вона тим, що з тих древніх часів ходить легенда про унікальні властивоті - джерело довголіття.

Рекомендую до освоєння ;)

Ага, вже теж про це читала. Тіко де би ще знайти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Я сьогодні покоптив смакоту. Рибку, бочок і пальцемпхану.

Перший раз і на диво "не комом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...