Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мої спроби "кулінарні Фаберже" :_07:

post-2742-0-89383800-1361196085_thumb.jppost-2742-0-26062000-1361196079_thumb.jp

То ж треба було так позаколюпувати :0159:

По темі: кажуть що буде картопля з оселедцем під шубою, фоток нема, режимна зона :)

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

А в нас сьогодні паелья. Вперше спробувала приготувати страву з іспанської кухні. Ось що з цього вийшло..., але смакувало пречудово.

post-12971-0-29076200-1362344051_thumb.j

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

сьогодні котлети з фасолі не відрізнив від звичайних котлет))))) спробуйте

угу, а ще горіхові котлетки смачні))

а я сирничків насмажила

Опубліковано

Освоюю нові крупи, сьогодні готувала нут. Склянку крупи замочила майже на добу. В процесі двічі промивала і міняла воду. Варила з цілою цибулиною, яку потім викинула, воду злила. Вариться нут по-різному, як повезе з крупою. Мій за годину зварився. Далі в глибокій сковорідці підсмажила дві великі цибулини (я різала не дуже дрібно, люблю цибульку), додала банку помідор у власному соку (шматочками, Премія), спеції - сіль, перець, цукор, італійські трави. Прогріла помідори і додала відварений нут. Ммммм, смакота ще та. Такий виразний горіховий смак.

Суттєве зауваження - нут не солити, поки вариться, бо процес затягнеться. І як показала перша спроба, можна було брати дві банки помідор - було би більше соусу.

Опубліковано

На Варшавці, продуктовий Пасаж. Ота центральна алея, що починається від Карпенка-Карого і виходить до автостанції. Там жіночка продає сухофрукти і нут, чечевицю. 25 грн/кг.

Опубліковано

Муж давно просил приготовить отбивные 2в1, между двумя отбитыми кусочками мяса,предварительно смазанными горчицей, ложится сыр и помидор, а дальше обжариваются как отбивнушки. Вот сегодня собралась и сделала на ужин, вроде просто, но интереснее чем банальная отбивная.

post-2519-0-41776400-1365522247_thumb.jp

Опубліковано
.смажений короп з цибулькою

мммммммм...язик проковтнула))) завтра іду за рибою)))))

у нас картопляники з печінкою, налисники з творогом і з яблуками плюс супчик з фрикадельками і купою зелені)))

Опубліковано

Освоюю нові крупи...

Не зовсім крупа, але..

Рився недавно в резолюціях ООН і знайшов цікавий факт, ця організація проголосила 2013 рік роком кіноА. Дуже цікава культура і у нас майже не поширена. Страви з кіноА вживали ще древні ацтеки.

А соблива вона тим, що з тих древніх часів ходить легенда про унікальні властивоті - джерело довголіття.

Рекомендую до освоєння ;)

Опубліковано

Освоюю нові крупи...

Не зовсім крупа, але..

Рився недавно в резолюціях ООН і знайшов цікавий факт, ця організація проголосила 2013 рік роком кіноА. Дуже цікава культура і у нас майже не поширена. Страви з кіноА вживали ще древні ацтеки.

А соблива вона тим, що з тих древніх часів ходить легенда про унікальні властивоті - джерело довголіття.

Рекомендую до освоєння ;)

Ага, вже теж про це читала. Тіко де би ще знайти?

  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...