sweetlena Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:13 Поділитися #701 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:13 У нас після майже двотижневого відпочинку без кухні українська смакота, за якою так скучили: червоний борщ і молода картопелька з лисичками. На десерт (вже злопали) пиріг з вишнями. В планах чебуреки.Ото "дорвалась")) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
day raboty Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:33 Поділитися #702 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:33 ну якщо будуть чебуреки ввечері то ждіть гостей пані Світлана Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:36 Поділитися #703 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 13:36 sweetlena, Хочеш набрати втрачені за відпустку кілограмчики? day raboty, .. ого! такі цікаві заяви.. І то нічого, що вона не Світлана? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 7 Липня, 2012 в 22:01 Поділитися #704 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 22:01 ну якщо будуть чебуреки ввечері то ждіть гостей пані Світлана чебуреки були, приговорили з батьками на природі)гостям завжди рада, тільки добре знайомим (принаймні,які моє ім'я знають) і бажаним,вибачайте,Вас не чекала. Женька, все б добре, якби на відпочинку ті кілограми десь поділися, так ні попа і пузо мабуть не в курсі, що я давно рости перестала)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 9 Липня, 2012 в 06:14 Поділитися #705 Опубліковано 9 Липня, 2012 в 06:14 Так, саме пора справжнього червоного борщу з молодого бурячка, вишень і багато зелені! Найкраще смакує. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
G@zMaster Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:47 Поділитися #706 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:47 Хто що сьогодні на вечерю готував? Я смажила коропа. Чоловікові сподобався, як і мені :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:52 Поділитися #707 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 19:52 "Павлівське" і лящ з "Пивного запасу")))))))))) Ах, вечеря вдалася!Діткам значно корисніше дитяче меню. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
G@zMaster Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:30 Поділитися #708 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:30 Рибу чоловік наловив, так що дійсно вечеря вдалася))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:49 Поділитися #709 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 20:49 У мене овочевий період, зараз все таке добре, соковите (і для фігури одні плюси ). Кабачки, баклажани, цвітна капусточка, огірки-помідори - домашні, пахучі. Вичитала щойно рецепт, завтра готуватиму - салат з кабачків під часниково-м"ятним соусом. Кабачки порізати вздовж паличками, обсмажити, викласти на сито чи паперові рушники. Соус: 1/4 склянки оливкової олії, 0,5 чайної ложки меду, сік половини лимона, зубчик часнику подрібнити, 1 чайна ложка подрібненої свіжої або сушеної м"яти. Все змішати і заправити підсмажені кабачки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GOODMAN Опубліковано 18 Липня, 2012 в 22:07 Поділитися #710 Опубліковано 18 Липня, 2012 в 22:07 І в мене сьогодні риба... була) Спробував один спосіб приготування свіжих животиків лосося.Посолені і поперчені шматочки, замотані у вакуумну плівку, відварювались 2 хв.Дуже ніжне і соковите м'ясо. Раджу спробувати!Смачного) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 19 Липня, 2012 в 05:13 Поділитися #711 Опубліковано 19 Липня, 2012 в 05:13 Діткам значно корисніше дитяче меню.Хугарден і сьомга? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 08:08 Поділитися #712 Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 08:08 Наваристий бульйон з домашнього півня з домашньою локшиною. Грінки натерті салом і часником. Мммммм, що може бути смачніше, коли мама куховарить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 08:34 Поділитися #713 Опубліковано 15 Вересня, 2012 в 08:34 Зараз будемо лопати Олів'є, ням-ням Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 18 Вересня, 2012 в 19:08 Поділитися #714 Опубліковано 18 Вересня, 2012 в 19:08 Червоний борщик, фарширований перець і моя улюблена "гольондка") Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 18 Вересня, 2012 в 19:31 Поділитися #715 Опубліковано 18 Вересня, 2012 в 19:31 Червоний борщик) Ти знала!! Я також варив червоний борщик. А діти трощать макарони із котлетами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GOODMAN Опубліковано 18 Вересня, 2012 в 19:44 Поділитися #716 Опубліковано 18 Вересня, 2012 в 19:44 Печена домашня ковбаса з аджикою і картопляне пюре на вершках. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 18 Вересня, 2012 в 20:07 Поділитися #717 Опубліковано 18 Вересня, 2012 в 20:07 Куряче філе, тушковане разом з стручковою квасолькою у вершках. Смачно і помірно-калорійно . Правда, ще до цього всього була паста. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 11:29 Поділитися #718 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 11:29 Завтра в моїй сімї подвійне свято, релігійне та день народження коханої дружини. Постало питання що б смачного приготувати їй на сніданок, щось простеньке але смачне і оригінальне. Кому що толкове лізе в голову пишіть буду вдячний. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 11:30 Поділитися #719 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 11:30 Сьогодні чебуреки. Класичні з м"яском і з голандським сиром, часничком, зеленню.За новим рецептом. Ду-у-уже рекомендую. Тісто тоненьке, хрумке, смачне.Мінеральна вода (газована, в ній то і фішка, мабуть) - 250 млСіль - 1ч.л.Цукор - 2 ч.л.Яйця - 1шт.Мука - 4 ст.Олія - кілька ложечок Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GOODMAN Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 18:54 Поділитися #720 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 18:54 Качка печена, попередньо замаринована в йогурті під червоне винце, а на завтра червоний борщ, да такий щоб ложка стояла))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Coding Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 18:59 Поділитися #721 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 18:59 Завтра в моїй сімї подвійне свято, релігійне та день народження коханої дружини. Постало питання що б смачного приготувати їй на сніданок, щось простеньке але смачне і оригінальне. Кому що толкове лізе в голову пишіть буду вдячний. ось Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Spyke Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 19:36 Поділитися #722 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 19:36 сегодня впервые сам приготовил печеную картошку с бочоком...) получилось очень вкусно) сам от себя в шоке)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 19:49 Поділитися #723 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 19:49 сегодня впервые сам приготовил печеную картошку с бочоком...) получилось очень вкусно) сам от себя в шоке)) на вигляд дуже апетитно!!! завтра на вечерю приготую таку ж страву! дякую за ідею! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
leonon Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 19:53 Поділитися #724 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 19:53 Я в таку пору тільки закусюю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
maja Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 19:57 Поділитися #725 Опубліковано 20 Вересня, 2012 в 19:57 А я сьогодні шарлотку з яблуками пекла. Часто печу її восени, поки яблук багато. Рецептів в інтернеті є чимало. Сьогодні спробувала такий. Здається, найпростіший. Потрібно: Яблука — 4 шт Яйця — 4 шт. (можна й більше, але подорожчали Цукор— 1 стак. Мука — 1 стак. Кориця, або ванільний цукор (хто що любить) Яблука почистити, порізати скибочками. Форму (бажано глибшу) добряче змастити маслом. Потім викласти яблука, посипати їх корицею. Потім готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром і додаємо муку. Тісто не повинно бути дуже густим. Заливаємо ним яблука і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хв. Потім дістаємо, перевертаємо і посипаємо цукровою пудрою. Хотіла сфотографувати, не встигла. :-) І я таку шарлотку печу - просто і дуже смачно спробуйте додати ще соду гашену оцетом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.