Tolik_lt Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:49 #676 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:49 кагбе намєкаєш шо юзирь ascha є твоєю дружиною?
Zeuss Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:53 #677 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:53 Мені сподобався рецепт телячої вирізки на бонапеті: Буду шаманити. Форму задати легко, от тільки хз, як вгадати степінь прожарки, щоб отримати такий колір. рецепт
Phoinix Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 12:20 #678 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 12:20 кагбе намєкаєш шо юзирь ascha є твоєю дружиною?в яблучко
ascha Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 12:21 #679 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 12:21 кагбе намєкаєш шо юзирь ascha є твоєю дружиною? є така клякса в паспорті
difoto Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 12:46 #680 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 12:46 кагбе намєкаєш шо юзирь ascha є твоєю дружиною? я не намікаю, я вже 14 років етім живу Да, я помню рік і дату весілля, а ви - завідуйтє!
Liberta Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 15:52 #681 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 15:52 Буду шаманити. Форму задати легко, от тільки хз, як вгадати степінь прожарки, щоб отримати такий колір.хм, по рецепту степінь прожарки - medium-rare (піджарена корочка, повністю червоне і з кров'ю) без термометра для вимірювання внутрішньої температури м'яса буде важко вгадати, між medium и medium-rare, не стейк все-такичекаємо фотозвіту))
Zeuss Опубліковано 15 Лютого, 2012 в 06:36 #682 Опубліковано 15 Лютого, 2012 в 06:36 ... чекаємо фотозвіту)) Ну фотозвіту не буде, мені було трохи не до того. Та і те що публіка вимагає фото я побачив тільки сьогодні. Наступного разу, коли буду шось шаманити, зроблю фото. А по вирізці я відступив від класичного рецепту, тим більше часу у мене не було так як в рецепті. Готував за технікою "філе міньон". Приблизно от так: Враховуючи той момент що я надав форму вирізці, розрізував я його поперек (не так як на відео), тому на кожну порцію вийшло три куски. Два з них medium well, а один... мммм скоріше medium. А колір отримав більше з основи нашого масандрівського портвейну
Olesya Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 19:12 #683 Опубліковано 22 Лютого, 2012 в 19:12 Напекла слойок з бринзою, кропом і кмином. Бринза була трохи засолона, але в поєднанні з листковим тістом вийшло саме то
laska Опубліковано 8 Травня, 2012 в 14:27 #684 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 14:27 Спробувала сьогодні ще один рецепт чебуреків, подруга нарадила.Звичайне тісто на воді, але нюанс в тому, що розкачувати його потрібно змащуючи один бік олією. Дійсно, вийшли такі хрумкі, тісто ніби листове.
MOTOROLLLA Опубліковано 8 Травня, 2012 в 14:45 Автор #685 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 14:45 Напекла слойок з бринзою, кропом і кмином. Бринза була трохи засолона, але в поєднанні з листковим тістом вийшло саме то Вчора теж таким займалася, але не все вийшло по феншую(((. Бринзу я замінила звичайним сиром, любязно привезеним свекрухою з села. Він мені здався надто сухим і я додала в нього трохи сметани. Все іншее за рецептом. І, уявляєте, майже всі штучки полопали і начинка повитікала((((((((.... Хазяйки, то через сметану???
Olesya Опубліковано 8 Травня, 2012 в 14:54 #686 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 14:54 Вчора теж таким займалася, але не все вийшло по феншую(((. Бринзу я замінила звичайним сиром, любязно привезеним свекрухою з села. Він мені здався надто сухим і я додала в нього трохи сметани. Все іншее за рецептом. І, уявляєте, майже всі штучки полопали і начинка повитікала((((((((.... Хазяйки, то через сметану??? Думаю, так, через сметану. Але ж вони все-одно спеклися. Візьми до слойок доброго пива і забудете про той феншуй . У мене, наприклад, витікає варення з слойок. То я вже навчилась вибирати з варення лише ягоди і використовувати для начинки.
MOTOROLLLA Опубліковано 8 Травня, 2012 в 16:40 Автор #687 Опубліковано 8 Травня, 2012 в 16:40 Вчора теж таким займалася, але не все вийшло по феншую(((. Бринзу я замінила звичайним сиром, любязно привезеним свекрухою з села. Він мені здався надто сухим і я додала в нього трохи сметани. Все іншее за рецептом. І, уявляєте, майже всі штучки полопали і начинка повитікала((((((((.... Хазяйки, то через сметану??? Думаю, так, через сметану. Але ж вони все-одно спеклися. Візьми до слойок доброго пива і забудете про той феншуй . У мене, наприклад, витікає варення з слойок. То я вже навчилась вибирати з варення лише ягоди і використовувати для начинки. Я ту начинку назад в дзюрки позапихала ))) ніхто і не помітив, шо я "не хазяйка"))))
sweetlena Опубліковано 9 Травня, 2012 в 19:40 #688 Опубліковано 9 Травня, 2012 в 19:40 Спробувала сьогодні ще один рецепт чебуреків, подруга нарадила. Звичайне тісто на воді, але нюанс в тому, що розкачувати його потрібно змащуючи один бік олією. Дійсно, вийшли такі хрумкі, тісто ніби листове. Ласка, ти своїм рецептом повернула мені віру в себе Чебуреки вдались-найсмачніші з усіх, які я готувала. Дякую за рецептик, думаю, справа таки дійсно в олії.
laska Опубліковано 6 Червня, 2012 в 17:46 #689 Опубліковано 6 Червня, 2012 в 17:46 sweetlena, а тобі дякую за рецепт фаршированої цвітної капусти! Гарно виглядала на святковому столі. Свекруха була спочатку заінтригована блюдом, а потім вражена. Так що я в її очах теж хазяйка А для мене головне, що швидко та легко готується, естетично виглядає і дійсно смачно. Рекомендую!
Olesya Опубліковано 6 Червня, 2012 в 20:32 #690 Опубліковано 6 Червня, 2012 в 20:32 Сьогодні їла смачнючий салат (сама ще не готувала): в рівних пропорціях змішуємо моркву по-корейськи, огірки потерті на крупну тертку (яка для бурячка червоного і моркви) та відварене куряче м"ясо розібране на тоненькі волокна. Заправка: трошки оливкової олійки і соєвого соусу. По-перше, виходить дуже гарно - всі складові тоненькою соломкою аля китайські салати. По-друге, смачно і соковито.
lilechka Опубліковано 14 Червня, 2012 в 06:56 #691 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 06:56 Готувала полуничну шарлотку. Швидко і смачно А ще трішки поекспеременувала і замість 1склянки цукру додала 3/4 склянки фруктози (щоб страва вийшла здоровішою)
Dima4s Опубліковано 14 Червня, 2012 в 07:25 #692 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 07:25 Готувала полуничну шарлотку. Швидко і смачно А ще трішки поекспеременувала і замість 1склянки цукру додала 3/4 склянки фруктози (щоб страва вийшла здоровішою) фруктоза намного быстрее, чем глюкоза, способна превращаться в жиры
Zheny@ Опубліковано 14 Червня, 2012 в 07:41 #693 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 07:41 На вечерю класика - смажена картопля та солений оселедець. Ну і свіжі овочі.
sweetlena Опубліковано 14 Червня, 2012 в 09:08 #694 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 09:08 На вечерю класика - смажена картопля та солений оселедець. Ну і свіжі овочі. Поки ще картоплі не посмажили (до вечері ще ж далеко) пропоную смачну альтернативу. Вчора пекли молоду картопельку із салом. Шкірочка така хрумка, а картопля швидко готується і смачна до неймовірності. Зелень-часничок по бажанню. З твоїм осоледцем і овочами, думаю, буде те що треба
Slavco Опубліковано 14 Червня, 2012 в 14:17 #695 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 14:17 Предлогаю такі пости писати хоча б після 18-00. Люди, майте совість і чєловєколюбіє!!!
Kusya Опубліковано 15 Червня, 2012 в 13:38 #696 Опубліковано 15 Червня, 2012 в 13:38 10 хв роботи і 30 в духовці, а така смакотаТворожный пирог с сыром и томатамиВам понадобится:готовое слоеное тесто - 250 гтворог - 200 гсыр (типа "Российский") - 150 г1 томат2 ч.л. сметаны1 яйцо (разделить на белок и желток)зелень укропасоль, перец - по вкусуорегано - опциональносливочное масло для смазывания формыЯ добавляла салямі на свій смакПриготовление:1. Слоеное тесто раскатать в пласт, а затем вырезать в круг диаметром 25 см.2. Для начинки сыр натереть на терке, творог размять вилкой вместе со сметаной, зелень укропа мелко покрошить. Смешать все ингредиенты, посолить, поперчить. Взбить миксером белок и добавить к сырно-творожной смеси, аккуратно перемешать.3. Противень смазать сливочным маслом, перенести тесто на противень. Равномерно распределить по тесту начинку. Помидор порезать кружочками и выложить на начинку. Загнуть края пирога и смазать поверхность слегка взбитым желтком.4. Выпекать в разогретой до 200 градусов духовке 30-40 минут. Готовый пирог посыпать орегано и свежей зеленью.
lilechka Опубліковано 16 Червня, 2012 в 05:27 #697 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 05:27 Пекла прості та смачні пряники до чаюИнгредиенты:мука — 4 стаканасахар — 1стакансметана — 1/2 стаканаяйца — 2шт.ванилин -1 пакетикПриготовление:Сахар, сметану, 1 яйцо и ванильку (можно и не добавлять) взбивать в течение нескольких минут. Муку перемешать с содой, просеить. Все перемешать с остальными ингредиентами. Тесто раскатать толщиной 5-8 мм. При помощи круглой выемки нарезать пряники, улложить на противень, смазать яичным желтком. Выпекать при температуре 220-240 градусов 10-15 минут. Готовые пряники посыпать сахарной пудрой.
jack74 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 06:05 #698 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 06:05 Оце, я розумію, хазяюшка! Від самого ранку піклується про щось смачненьке для рідних! Вчіться! lilechka,
mix_forever Опубліковано 16 Червня, 2012 в 16:31 #699 Опубліковано 16 Червня, 2012 в 16:31 Готую плов...
lilechka Опубліковано 19 Червня, 2012 в 16:36 #700 Опубліковано 19 Червня, 2012 в 16:36 Готувала вівсяні котлетки Ингредиенты: овсяные хлопья – 1 стакан яйцо – 1 шт. молоко – 1 стакан мука – 1 стакана сахар, соль – по вкусу Приготовление: Вскипятить молоко, залить им овсяные хлопья. Добавить соль и сахар, отставить в сторону: овсянка должна набухнуть и остынуть. После того, как овсянка остыла, добавить яйцо и 1 столовую ложку муки, тщательно перемешать. Остальную муку высыпать в отдельную посудину – для обваливания котлет. Сформировать из овсяного «теста» котлетки, обвалять в муке и пожарить до золотистой корочки. Сладкие овсяные котлеты подавать на стол с вареньем, соленые – со сметаной. У мене солені зі сметанкою
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.