Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Голубці,запечена в духовці картопелька, тушковані баклажани з овочами.

Дітям молочна рисова каша, компот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Голубці,запечена в духовці картопелька, тушковані баклажани з овочами.

Дітям молочна рисова каша, компот.

Рецепт баклажанів, будьте ласкаві :) Бажано детальний)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Баклажани миємо, ріжемо соломкою, складаємо в окрему посуду. Добре збиваємо яйця (кількість яєць залежить від кількості баклажанів: на один середній по величині баклажан - одне яйце). Заливаємо збитими яйцями наші баклажани, добре вимішуємо і залишаємо на хв 30-40, щоб вийшла гіркота. В цей час злегка підсмажуємо дрібно потерту морковку, цибулю і очищені від шкірки помідори.(якщо є печерички - теж можна додати, обсмажити)

Викладаємо всі підсмажені овочі в казанок, додаємо спеції. Обсмажуємо баклажани, викладаємо до овочів, додаємо сметану(або майонез,якщо хтось любить; але в сметані баклажани ніжніші і не так багато олії у страві буде ) і тушкуємо ще хв 20, обережно помішуючи.Готові баклажани притрушуємо зеленою петрушкою чи кропом. Смачного!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

До картопляного пюре маринована скумбрія.

Маринад простий, але виходить смачно.

На літру води стопка солі, 1 столова ложка цукру, 1 чайна ложка лимонної кислоти, перець горошком, лавровий лист і спеції.

Доби достатньо. :0111:

post-2742-0-42318400-1316021740_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас сьогодня були пельмені з лосося під білим соусом.

Фото не робив, бо не було часу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GOODMAN, і скажи, що все з'їв, і не встиг сфоткати! Ага!

Наступного разу спробую, але не обіцяю :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До картопляного пюре маринована скумбрія.

Маринад простий, але виходить смачно.

На літру води стопка солі, 1 столова ложка цукру, 1 чайна ложка лимонної кислоти, перець горошком, лавровий лист і спеції.

А як довго маринувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Olesya, якби сьогодні був четвер, я б подумала, що ти з дегустації :D

Доби достатньо. :0111:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Olesya, якби сьогодні був четвер, я б подумала, що ти з дегустації :D

Доби достатньо. :0111:

Сама в шокови!:D

Дякую, тепер точно знатиму:g05:.

P.S. Приєднуйся на дегустацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас сьогодні на десерт до чаю домашні слоєчки з екологічно-чистими карпатськими чорницями, а до пива - без начинки солоні з приправками :0111:

П.С. Люди, заберіть від мене тарілку :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деруни зі сметаною.

Колись давно чула, щоб не темніли, то після того як натерти, злити картопляний сік, а замість нього додати молока. Так і не спробувала.

А нещодавно в сюжеті про фестиваль дерунів на Волині почула пораду - додати сметани. Ця порада мені більше сподобалась :DСьогодні спробувала. Останні порції дійсно так не темніли, швидше ставали кремового кольору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ватрушки с пылу с жару :0005: і ще пиріг з яблуками

О, і у мене домашня випічка - спекла торт з чорносливом "Шапка гуцула".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тортик у нас був в четвер. Був. Бо до п'ятниці не лишилося й крихти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні вже пізно, а завтра будуть налисники з сиром та спагетті з морепродуктами.

про налисники вроді розказував.

а про спагетті тут не бачив. отож

ставляться варитись спагетті.

на оливковій олії обжарюються порізані помідори, через хвилин додаються морепродукти (мідії, кальмари, креветки,... ), ще через пару хвилин можна добавити філе червоної риби. солиться, перчиться по смаку, добавляється базилік. як правило до закінчення обжарки підспівають спагетті, які закидаються до морепродуктів. ще трохи потримати на вогні.

приємного )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готувала сьогодні рис з овочами і мідіями, а до нього - напівігристе Chiarli Lambrusco. Ммм, свято вдалося:blush:.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробував приготувати карбонаре справжню (без вершків).. так на трійочку.

Може наступного разу викладу фото..

А ще готував салат з фінокіо (овощ) прикольний і дуже незвичний смак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мне вчера было лень ползти в "Соло" и я решил дома сам пиццу сделать и вот что вышло (на фото троха обманчиво выглядит тесто, на самом деле оно очень тонкое) post-490-0-70845000-1317642201_thumb.jpg

Тесто (хватает на 2 пиццы, как на фото):

1. 2,5 стакана муки

2. 2 ч.л. сухих дрожжей

3. 2 ст. ложки оливкового масла

4. 1/2 ч.л. соли

5. 1 стакан тёплой воды

Соус:

1. Помидоры - 2-3 штуки

2. Оливковое масло 1 ст. ложка

3. Чеснок 3-4 крупных зубца.

С помидор снять шкуру и измельчить блэндэром, чеснок оч мелко нарезать и поджарить на оливковом масле, довабить помидоры и тушить 7-8 мин на маленьком огне под крышкой.

Протвинь смазать оливковым маслом (я это делаю прямо руками заодно и руки смазываются) и дальше наше тесто руками растягиваем по протвиню.

Тесто смазываем получившимся соусом и наваливаем на него всё, чего душа пожелает!

В духовку, нагретую до 200 градусов на 7-8 мин, дальше псыпаю сыром и ещё на 2-3 минути!

А дальше - приятного аппетита!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайшла де готують різну смакоту і є фото

тому вибираю там

пару рецептів пробувала-вдалося

огірковий хліб-дуже смачно

http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?t=4011&postdays=0&postorder=asc&start=0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас сьогодні справжня осіння смакота - печена капусточка з зернами гірчиці та часничком. Во! А ще картопелька та запечені курячі стегна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...