Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Печення :)

20161018_195431.jpg

Ще фото  

20161018_195425.jpg20161018_195753.jpg20161018_195118.jpg

Hide  
Рецепт  

1. Якщо деко металеве, змащуємо маслом.

2. Викладаємо шар слайсів картоплі, солимо, посипаємо розмарином.

3. Викладаємо шар нарізаного, бажано тонко, м'яса (в мене свинина, шия).

4. Вмкладаємо нарізану цибулю, солимо, перчимо.

5. Викладаємо шар слайсів помідорів.

6. Викладаємо шар слайсів картоплі, солимо.

7. Змащуємо зверху сметаною (майонезом, кому подобається).

8. В духовку на 50-60хв. 180-200 град.

9. За 15-20хв. до готовності посипаємо тертим твердим сиром.

Смачного!!!

 

Hide  
Опубліковано

НЯМКА...це я зараз такий навечеряний - і пішля слюнка!

Рецепт записав!

Ну і мій скромний набір "холостяка"!

Сьогодні вдалось вполювати трошки "трофейчиків" - файні кавунчики!!!

Кохана полюбляє рибку, яка обжарена без паніровки.

Тому сьогодні тільки ХАРД: тільки перець, тільки сіль!!!!!!!!

До рибки доварив трошки картопельки, причому закидав ії у вже окріп..та трошки не доварював..дійшла під кришкою, та була вся майже цілими шматочками.

Ну і МітаМінки - цибульяка та "чєріки".

Смажена ікорка - ТО ІКРА, то навіть не червона у банках з магазинів!!!

 

 

Фото-2765.jpg

Фото-2761.jpg

Опубліковано

Друзі берлінці традиційно понавозили пива. З бочечки Вернесгрюнер взяла пивка для тушкування курятинки. Мммм ароматик! Ну а на десертик адвокат.

20161023182834.jpg

Опубліковано

А от і моя сьогоднішня вечеря, чи то обід? :D

Паста з пармезаном + тигрові креветки в оливковій олії з часником і соусом табаско

IMG_20161026_160549.jpg

Опубліковано

Ех! якби я був би мільярдером, ну ладно мільйонером :D то я б певно такого кайфу не купив би все одно,але я протащівся,нарешті надибав на старому ринку опеньки ну і зі сметаною як натушив ну це класика піпєц,а ще завалялася не така вже і давня молода картопля ну це ващєєє капєц,але я довольний від таких простих і смачних справ/страв.

 

IMG_0681.JPG

Опубліковано

Юрааааааааааааааааааааааааа!!!! Так не можна робити!!!!!

От поясни мені, чому слова:  червоний борщ із чорним хлібом, салом та часничком викликає слюновидалення, а назви блюд з високої кунхі, такого не здаті зробити?

Мож ми просто не гурмани?

Опубліковано
4 хвилин тому, kayot сказано:

 

От поясни мені, чому слова:  червоний борщ із чорним хлібом, салом та часничком викликає слюновидалення, а назви блюд з високої кунхі, такого не здаті зробити?

Мож ми просто не гурмани?

 Мож ми прості українці.))

Опубліковано

Прощальна вечеря для друзів на гарну дорогу :)

Жарені восьминоги, navalles (довгі молюски),смажені креветки (такі ж як я постив перед тим), м'ясна нарізка: хамон і чорізо + сир брі. Ну і на перше - суп з криветками :)

Думаю під пиво зайде :)

IMG_20161028_220823.jpg

IMG_20161028_220829.jpg

IMG_20161028_220914.jpg

IMG_20161028_220919.jpg

IMG_20161028_220856.jpg

IMG_20161028_221420.jpg

Опубліковано
4 годин тому, kayot сказано:

ому слова:  червоний борщ із чорним хлібом, салом та часничком викликає слюновидалення, а назви блюд з високої кунхі, такого не здаті зробити?

Мож ми просто не гурмани?

Мож ми просто не коштували їх( наприклад, я), того і немає того, як ти кажеш, слиновиділення на назви блюд "високої" ( чи "низької,), кухні?)))

Опубліковано
5 минут назад, Oberegy сказал:

як жорстоко!:(

Чому? Неділя. Вихідний. Гості. Свято. Весело...

Чи слина не дає дихати? :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...