Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Печені курячі бедра з твердим сиром.

салат : пекінка / крабові палички / морквою заправлене майонезом.

Пюрешка картопляна.

Фоткати уже особо нічого...

Опубліковано
2 годин тому, vaz75 сказано:

Мняско по-грузинськи+салат+каша гречана:

20160314193443.th.jpg 

:0111:Стакан водяри в твоєму натюрморті я заценив!:ok:

:D

Опубліковано
2 минуты назад, yura-patriot сказал:

Народ! я щось не знаю?, якийсь метеорит наближається?кінець світу? я не чув:).Вас так сьогодні "рубануло" що я вже не знаю що і подумати:D

Бігом до холодильника...

Опубліковано
19 хвилин тому, vaz75 сказано:

Бігом до холодильника...

Нє! не хочу, суп з плавленого сирка та грибочків,а також спагеті з соусом болоньєзе,тьфу.. ти ,ну з фаршем карочє:) не дають мені сил встати,ось сиджу любуюся  вашими фотками.

 

Опубліковано
1 година тому, yura-patriot сказано:

Нє! не хочу, суп з плавленого сирка та грибочків,а також спагеті з соусом болоньєзе,тьфу.. ти ,ну з фаршем карочє:) не дають мені сил встати,ось сиджу любуюся  вашими фотками.

 

І я, сиджу і дивлюсь, на рідній Волині народ постить не по дитячому))) Я також скромненько, коропа смаженого під пиво зажував, і тепер дивлюсь на фото кулінарних шедеврів бордівчан))))

Опубліковано
2 годин тому, yura-patriot сказано:

Нє! не хочу, суп з плавленого сирка та грибочків,а також спагеті з соусом болоньєзе,тьфу.. ти ,ну з фаршем карочє:) не дають мені сил встати,ось сиджу любуюся  вашими фотками.

 

 

Що за супчик  ? Можна рецепт ?

Колись робив подібне , але з мисливськими ковбасками

Опубліковано
9 годин тому, yura2281 сказано:

 Доці шашлик з телятини.

Привіт. А можна про шашлик детальніше,це я так розумію у духовці запікався? а як?що до чого?

Опубліковано
6 годин тому, Mykola81 сказано:

 

Що за супчик  ? Можна рецепт ?

Колись робив подібне , але з мисливськими ковбасками

Та простий як я не знаю що,але мені такий смачний м...

Я роблю так, прямо у кастрюлю(не велику) кидаю немалий кусок масла і на ньому трішки пасерую цибулю з морквою,потім кидаю кусочками гриби(шампіньйони), потім можна це вже як коли, пару видів різних ковбасок,цього разу був малий кусочок шинкової то я її туди,але раніше і варену кидав(кубиками) теж кльово було.Отож це все(цибуля,морква,гриби і пару кусочків ковбасок ну якщо є)заливається щойно закипівшою водою,добавляється мілко нарізана картопля кубиками,через пару хвилин після того як закипіло(тут требе гадати щоб картопля не розварилася)  натерти мілко сирок і туди, я тру два,накрити то все діло і на мінімальний вогонь,чекати поки сирок повністю не перетвориться в однорідну масу, а вже потім по бажанню можна туди видушити трішки часника і вимикати нехай "натягується", вроді все,а про лаврушку забув.

PS: тут багато що залежить від якості сирочка,я хоч і завжди купую вроді би дорогі,яле інколи попадається що не розплавляється повністю,кусочки плавають і то не дуже гарно,хоч і смачно.Ось позавчора купив комовські по 9грн.49коп.:ohmy:один,я вже писав,що беру два,ну але повністю гарно розтанули в супчику.Треба було сфоткати,не думав що когось таке зацікавить:).

Опубліковано
3 хвилин тому, Mykola81 сказано:

Треба буде спробувати .

 

Я брав Шостку  колись , то розчинялись

"Весела Корівка" хоч стрьомна, але для мене найкращої якості))

Опубліковано
Щойно, Oksana04 сказано:

Сирному супу присвячена окрема тема)

Ого! я і не знав) прикольно.

 Однозначно що рецептів дохолєри! але все ж таки думаю, що тут все залежить від сирочка,якщо гарно розчинеться,то суп не може бути не смачним:)

Опубліковано

Хліб на натуральній заквасці. Один з кукурудзяній муці, інший з кукурудзяної, житньої, гречаної, вівсяної та ячмінної.

20160315_153637.jpg

20160315_153610.jpg

20160312_160613.jpg

Опубліковано

Відварна телятинка+пшенична кашка+салат (салат,перчик,помідорка,огірочок,маринована цибулька,сир,родзинки і крутони):

20160315194017.th.jpg 20160315200934.th.jpg

Опубліковано
12 годин тому, yura-patriot сказано:

Привіт. А можна про шашлик детальніше,це я так розумію у духовці запікався? а як?що до чого?

Маринував з цибулькою, морквою та томатами у власному соку. А потім у мультиварці на 20хв при відкритому клапані.

Опубліковано

Для дітей супчик із зеленого свіжого горошку (заморожений) та реберцями, для нас оселедець та пшенична каша

DSC_8539.JPG

DSC_9288.JPG

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...