Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Запечене індичаче стегно в спеціях+рис з овочами+салат (цибуля,яйце,мойонез,сметана):

20160317202030.th.jpg 20160317202041.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Сьогодні я знову захотів піцу)) і зробив з куркою і грибами ммм....,але дружина "посварилася" і приготувала "легкий" супчик без навару, просто на овочах,ось ми і поєдналися.

 

20160317_211257.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ми сьогодні з товаришем варили....... як шо без пляшки, то рибний суп, а як шо...... то ми вирішили шо це буде уха...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 

Шановна еліта кулінаії!
 Пропоную вам фотозвіт своєї вчорашньої складної вечері.
 Спецефічний настрій та файне самопочуття підштовхують до виготовлення шедеврів!!!!
 Отже
 1. Салат - це не просте шинкування молодої капусточки (теща придбала), молодого запашного огірочка( хрін з ним, що він з теплиці,але він пахне весною) та забористої білої цибульки ,- це втілення всього вітамінного насртою в одну тарілочку!!!

 

250b3c8a2f3fc9d9a1e690a207b4fd8a.jpg


 2. Смажено-підтушена картопелька - це те складне блюдо, яке всі лінуються зробити! Да, підсмажити картоплю не важко....але втримати себе від швидкого споживання....це треба ще знати як!!!!

 

6e195cba7d82047c25e1d7ea7f7929da.jpg


 3. Сало - ну я думаю, тут реклами не треба...хоча фото не завадить!!! Запашні шматочки, приправлені часничком, перцем та лавровим листочком, увібрали в себе весь смак найпростіших, і в той же час, найкращих інгридієнтів приправ.

 

fdc29a54f469bdb28447fd5b4f9d8900.jpg


 4. Ну і головна страва вечора - замовляв мій Шемаха (собакін) - окремозернистий рис....це просто нанотехнології. Кастрюлька із тяжкою кришкою була зайнята, тому довелось зробити деякий девайс, даби дах в кастрюлькі не зірвало.

 

ca1825e198c795262ecaf1f80217832e.jpg

 

Пишу звіт сьогодні, бо вчора були всі зайняти споживанням та подальшим травленням даних шедеврів!!! J

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запахло весною, та уже хочеться її накінець то!!! Тож, салат з черемши та яйцем, гречка та рибна котлета

DSC_9707.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 15 березень 2016 р. at 20:45, yura2281 сказано:

Маринував з цибулькою, морквою та томатами у власному соку. А потім у мультиварці на 20хв при відкритому клапані.

 

На якому режимі і яка температура ?

І яка мультиварка ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телячий стейк під вершково-сирно-грибним соусом + пшенична каша + цибулевий конфітюр (:)) + салат капустяно-помідорковий (не потрапив до кадру):

 

20160319_201213.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, vaz75 сказал:

Телячий стейк під вершково-сирно-грибним соусом + пшенична каша + цибулевий конфітюр (:) ) + салат капустяно-помілорковий (не потрапив до кадру):

 

 

 

Я з цього половину слів навіть не знаю, не те щоб куштувати...:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, YouRich сказал:

 

Я з цього половину слів навіть не знаю, не те щоб куштувати...:(

Я й сам не знаю, слово просто гарне "конфітюр" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, vaz75 сказано:

Телячий стейк під вершково-сирно-грибним соусом + пшенична каша + цибулевий конфітюр (:)) + салат капустяно-помідорковий (не потрапив до кадру):

 

Мав би змогу 10 плюсів поставив би:)

Тіко одне,ну маленька порція,нє? чи там салату було багато?чи перед тією красотою ще щось було?:rolleyes:.Порція як в ресторані,де завжди мало:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, yura-patriot сказал:

Мав би змогу 10 плюсів поставив би:)

Тіко одне,ну маленька порція,нє? чи там салату було багато?чи перед тією красотою ще щось було?:rolleyes:.Порція як в ресторані,де завжди мало:lol:

Ні, Юрко, в духовочці ще були.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минуты назад, YouRich сказал:

 

Це теж гарне слово))

Я вже виправив давно :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, vaz75 сказал:

Я вже виправив давно 

 

Цитата то залишилась :P:P:P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карп під соляною шубою+різотто з білими грибами+салат з морської капусти+тартар:

20160321200922.th.jpg 20160321200928.th.jpg

Скрытый текст

20160321182610.th.jpg 20160321200134.th.jpg 20160321200210.th.jpg

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, vaz75 сказал:

Піст, кажете :unsure:

Та нє, такій маленький п.....ц :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Antiphase сказал:

Та нє, такій маленький п.....ц :)

Немає там ні великого, ні маленького ПЕРЦЯ. Ти ж це мав на увазі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Antiphase сказано:

Та нє, такій маленький п.....ц :)

Ага,маленький постєц)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 хвилин тому, vaz75 сказано:

Піст, кажете :unsure:

 

k1gvd0xkhe10fh7k8himftmxg.jpg

Ну Сергій, красіво до не можу!! ну ваще то як завжди.

Яке і шо і як в чому м'ясо?

PS:Певно зараз і своє запощу,ну бо ти зараза:) спонукаєш,красава! одним словом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юра, все просто: піджарив м'яско і цибульку, лаврик перчик сіль, протушив. Все. Головне правильний вибір ЗАПАШНОГО м'яска.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...