Перейти до змісту

Про минусики

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Народ, невже вам важливо як хто собі репу накручує, та хай собі діти бавляться, а то слідує що всі активісти "проти репи" теж кармадрочери, бо їм важлива чужа карма. В нас, Слава Богу, не хабр, і не закрита спільнота, тому танці з бубном навколо карми досить таки кумедні, при бажанні можна знати в лице всіх активних учасників, і знати, що вони в реальному житті з себе являють, тому й чарівна карма має значення лише для школоти, яка, як всім відомо, ніколи не дорослішає...

Опубліковано

ІМХО, варто "рєпу" в тому вигляді, в якому вона зараз є, взагалі відключити.

Або зробити візібл того, від кого була зміна рєпи, і зобов'язати його/її обгрунтовувати дану дію.

Опубліковано

Підтримую пропозицію обгрунтовувати за що поставлено "плюс" чи "мінус". Ставиш оцінку - будь добрий прокоментуй. Тільки як захиститися від тупих гг, +1, смайликів чи просто набору букв - незнаю.

Опубліковано

Підтримую пропозицію обгрунтовувати за що поставлено "плюс" чи "мінус". Ставиш оцінку - будь добрий прокоментуй. Тільки як захиститися від тупих гг, +1, смайликів чи просто набору букв - незнаю.

Я вірно зрозумів, що ти висовуєш пропозицію, водночас усвідомлюючи, що це маячня?

Опубліковано

Подивіться, вже декілька раз ми сперечаємся про репу. То вмикаєм, то вимикаєм, то видозмінюєм. Вставлю свої пять копійок: А давайте голосувалку! Мої особисто пропозиції для неї:

а) репа лише для постів, і не відображається як карма користувача

б) репа відключена взагалі

в) відключені "мінуси, а "плюси" залишаються і розуміються лише як "дякую!", замість мінусів є "баня" та і написати знизу посту свою незгоду можна завжди

г) мінус/плюс зараховується один лише тоді, як дадуть їх три/чотири різні користувачі за одне повідомлення, одночасно клони половимо, та і репа чеснішою буде, причому коментарів можна і не писати.

Звісно, обмеження на плюси/мінуси в день і залежно від статусу потрібні. Вважаю також, що лиш адміни мають право таку голосувалку ставити, адже і реалізовувати схему їм.

Особисто мені репа не подобається взагалі. Краще б під ніком писало "подякувало ХХ користувачів у ХХ повідомленнях". І тоді було б ясно, чи лиш хрень людина пише, чи хоч інколи приносить користь форумчанам.

Опубліковано

Взагалі то форум існує для спілкування, а не для завоювання якоїсь репутації.

Для мене особисто вона до одного місця.

Якщо людина на форумі поважає форумчан і себе, то буде спілкуватись ввічливо і поважати чужу думку.

Ну і , крім того, існують адміни.

Опубліковано

Ніхто нічого видозмінювати не буде...

можливо зміняться кількість + і _ які можна пост авити за день, але сама система "оцінювання" зміена не буде,я так зрозумів, такшо думаєм шо пишем і не шукаємо собі ворогів.

Опубліковано

Деякі круті кармадрочери які відписувались в цій темці є злобні і мєлкі темні людішкі і забирати в них право інкогніто забабахати мінусик це дуже жорстоко, воно ж лопне, або комп поламає, або близьким гадити буде, тому я проти. Мінусик - це право людини на підлість, а це святе право!

п.с. І ще я таки розібрався хто мені мінусик останній поставив :g15: , ото ржака :g05:, я грішним ділом подумав що політічєскій хтось, та де там - любов:0123:

Опубліковано

А як варіант може бути зміна репутації тільки тими хто в темі, тобто висловлюєш свою думку полюбому, а не являєшся із нєбитія і так же раптово зникаєш. От вам і пояснення до + чи -.

Опубліковано

А як варіант може бути зміна репутації тільки тими хто в темі, тобто висловлюєш свою думку полюбому, а не являєшся із нєбитія і так же раптово зникаєш. От вам і пояснення до + чи -.

Згіден з тобою,сьогодні продавав масажери,всім хто замовляли порозвозив по місту(всі задоволені),приїжаю до дому дивлюся в репу,а тут по цій теМі "-", а головне без коментарів і навіщо таке робити,мені взагалі кажеться що це зробила людина взагалі не причетна до цієї теми.Лічно я за відключення "-".

Опубліковано

grosheyNet мінус тобі скоріш за все вліпили за оформлення повідомлення (ти ще б 7 розміром написав)

Опубліковано

А мне какое-то жертва мозгомору насрало в репу. Это чо получается, анонимный срач можно там разводить? Или можно вычислить засранца?

post-3832-1272253876,49_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...