Перейти до змісту

Кличко - Чемберс

TUBORG

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені здається,що на Володю чекає дуже важкий поєдинок.Хотілося б помилитись.

Як на мене, то Чемберс не той супротивник, від якого треба чекати великих проблем.

Хей, хоч і тріпло ще те, був би набагато небезпечнішим.

Опубліковано

Чемберс швидкий. Хай як,але Кличку не варто недооцінювати свого противника. Колись Льюіс недооцінив Рахмана...

Болію за Кличка,переможе!

Опубліковано

я думаю Кличко преможе... він навряд недооцінює свого суперника, тому підготується як слід та й наваляє тому нігеру :)

Опубліковано

Наконец то полноценный нокаут, а то технические уже надоели.

И Тиль Швайгер с украинским флажком порадывал :)

Опубліковано

Чемберс в куток вже залітав без свідомості, ще й + правий аперкот вже майже на підлозі. Володя — просто красавчік!

А тренер Едді просто заманав за весь бій: “Воц ап, мен? Гет ап енд файт. Мув йо хед! Едді! Едді! Ворк! Ворк!”. Замучив блін :)

Опубліковано

Володя молодець (хоча мені за нього більш стрьомно, ніж за Віталія). Радує, що Володя став застосовувати маленькі хітрощі - вісне на супернику (той його тягає і втрачає силу), грамотно іде в клінч (вибираючи для цього потрібний момент). Але мало робить ударів по корпусу, практично весь час націлений на голову. З Л'юїсом таке б не пройшло.

Загалом бій порадував і суперник досить сильний. Чемберс доволі непростий.

Опубліковано

Я от не розумію, що то за непростий суперник: підняв руки в глухий захист і свалює від атак в сторону, кожен боксер хто буде так робити буде непростий для людини вмотивованої перемогти нокаутом а не по очках. Непростий суперник - це той хто тебе хоче завалити а не відбігати дванадцять раундів а потім кричати який я крутий.

Опубліковано

Бій був супер, і нокаут за 10 секунд до завершення, неочікувано так, я думав буде по балам... Молодець Володя. Якраз випили все пиво, а то боялись шо в перших раундах доб'є :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...