Перейти до змісту

Forum Upgrade 2

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Yarchik дуже радий за пристальну увагу.

По-перше, той нік належить іншій людині.

По-друге, для всіх комерційних модераторів доступ в ті гілки закритий. При чому, вже давно.

Перевіряй інформацію, перш ніж звинувачувати.

Еще нужно: 0 USD. (t0rik)

Це на загальну ліцензію. Я писав про мод "Галерея".

Станом на вчора необхідної суми ще не було.

• Адміністратори
Опубліковано

Майбутні власники ресурсу думаю самі мають гроші на підтримку форуму.

Опубліковано

Майбутні власники ресурсу думаю самі мають гроші на підтримку форуму.

Тоді до чого напис "Деньги: 0 грн."? Він ж добавлений не заради прикраси :)

Опубліковано
Потрібно. Якраз збираються гроші на мод з галереєю.

тут реквізити

Уже заходив до Торіка:)

дык, этих денег уж давно нету...

Опубліковано

Взагалі якось дивно виходить.

"Меценати" допомогли форуму купити ліцензійну версію і раптом форум міняє власника.

З'являється напис який наштовхує на неприємні роздуми. :(

Опубліковано

если не не изменяет мой склероз эти "деньги что сверху" это сколько на счету у отдельного пользователя

если на счету что то "будет" - то можно будет их тратить на "платные подписки"

НЕ паникуйте

Опубліковано

если не не изменяет мой склероз эти "деньги что сверху" это сколько на счету у отдельного пользователя

если на счету что то "будет" - то можно будет их тратить на "платные подписки"

НЕ паникуйте

Yarchik зря бы не говорил:

А що значить біля логіна напис
Деньги: 0 грн.
? :)

Форум скоро може змінити власника, і стати платним...

Опубліковано

Чомусь нікого не дивують платні смайлики, подарунки, статус "невидимки" на Однокласниках, але всі раптом не розуміють, для чого можуть знадобитись гроші на борді... :)

Опубліковано

Чомусь нікого не дивують платні смайлики, подарунки, статус "невидимки" на Однокласниках, але всі раптом не розуміють, для чого можуть знадобитись гроші на борді... :)

Однокласники - це одне.

Борда, я думаю, маю дещо інший статус ;)

Я в однокласники не заходив би (якби був там зареганий), для того щоб подивитись останні новини з життя міста,куплю-продам.Тут інше. ІМХО звичайно.

Опубліковано

Ну так за "подивитись останні новини з життя міста" може і не будуть гроші братись, а от за ексклюзивні смайли, за анімовані аватари, за підписи в повідомленнях, за можливість відправки анонімних ПМ, за можливість правити власні пости в будь-який момент -- чому б і ні, це ж вже "навороти", а не "базова комплектація" :)

Опубліковано

Хочу унікальний колір нікнейма! Скільки? Чим купляти - опишіть процедуру!

Чи традиційно носити kmd у тумбочку?

Опубліковано

Неплатив не за один сайт. Но за боард якшо потребуєься то зрадістю, за достойний форум можна і заплатити 50 чи 100грн то не є великі такі гроші

Опубліковано

Я так розумію, потрібно почекати, поки це все запрацює, тоді нас всіх поставлять до відома -- як, куди і скільки.

Судячи з посту 255, напевно все вирішують майбутні нові власники ресурсу.

Опубліковано

Я так розумію, потрібно почекати, поки це все запрацює, тоді нас всіх поставлять до відома -- як, куди і скільки.

Все буде набагато швидше, зовсім скоро. Залишилися формальності. Теперішня адміністрація буде трошки довше - поки не відладять нову версію форуму.

Опубліковано

Мабуть варто було б порівняти к-ть користувачів борди та однокласників, з неодмінним аналізом адекватності їх позиціювання.

Переважній більшості користувачів ресурсу board.lutsk.ua, які є свідомими дорослими людьми, не потрібні "платні смайліки" та "круті статуси". Їх цікавить спілкування та можливість отримати інформацію. На даний момент найкращий луцький ресурс для цього - це борда. Звичайно в першу чергу це досягнення адміністрації. Саме адміністрації вирішувати як далі розвивати ресурс і аналізувати, якими будуть наслідки нововведень. Якщо зараз створюються платні розділи, вішається платна реклама і громада помагає ресурсу, то поява напису "Деньги: 0 грн." дещо бентежить. У випадку відтоку користувачів виділених пунктів або ж не буде або ж вони втратять свою актуальність, а відповідно з часом зникнуть.

ОБС каже, що Однокласнікі вже не рулять. ВКонтакте - куль.

Не погано було б почути коментарі адміністрації про плани розвитку ресурсу - це заспокоїло б самих вразливих, власне наприклад мене :)

Ну так за "подивитись останні новини з життя міста" може і не будуть гроші братись, а от за ексклюзивні смайли, за анімовані аватари, за підписи в повідомленнях, за можливість відправки анонімних ПМ, за можливість правити власні пости в будь-який момент -- чому б і ні, це ж вже "навороти", а не "базова комплектація" :)

Пам'ятаю як заради зменшення трафіку, який спалюють юзери, усіх заставили порізати аватари. Поправити власні пости в будь-який час взагалі зведе на нівець конструктив дискусії. Приватне хамство в ПМ - но комент (а для чого інакше приховувати свій нік?)

Опубліковано

Не погано було б почути коментарі адміністрації про плани розвитку ресурсу - це заспокоїло б самих вразливих, власне наприклад мене :)

Борда окрім своєї головної функції буде інструментом бізнесу. Як прямим (заробіток на окремих функціях), так і побічним (заробіток від реклами і т.п.). Збережеться безкоштовний доступ - але лише для одного скіну, наповненого рекламою. За інші скіни треба буде платити - там і реклами менше буде. Ну і багато чого ще.

Опубліковано

Чесно кажучи я сам не зовсім зрозумів про гроші і нових власників. Схоже, на фоні купівлі офіційного двіжка знайшлись і покупці на борду?

так, кількість користувачів борди значно менша, ніж на однокласниках. Ну що ж поробиш, доведеться власникам борди їздити на якихось Шевроле Авео, а не на Феррарі :)

Я так думаю що з нами полюбе радитись ніхто не буде, зроблять як вважатимуть за потрібне :(

Якщо "верхи" вважають, що борда може приносити прибутки, то вони обов'язково спробують це втілити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...