Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Если соберешь пару- тройку человек, которые хотят подключится, можем затянуть кабель. Но пока по Вашему микрорайону работы не ведутся, кабель не тянем, только варим. Сейчас строи центр. Пр. Воли

Якщо ти про ГПЗ, то тут не пара-тройка буде, а десятки чи навіть сотні людей. Кинув заявку на сайті, але там є тільки ПРОВУЛОК Шота Руставелі, а я живу на ВУЛИЦІ Шота Руставелі. Провулок - приватні будинки, вулиця - 9-етажки.

Коли буде на Ш.Руставелі,9? :)

сусід - дайош тисячне повідомлення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Igoo а можна спитати приблизний час коли зявиться на Московській 58 білайн? ну точніше коли вже можна буде підключати абонентів?

Он уже есть по этому адресу. Другой вопрос, когда можно будет подключиться к нему... Ответ в принципе простой: хз. Весь Ваш микрорайон будет подключаться одновременно. Это будет после того, как закончатся работы по прокладке и сварке кабеля. Кабель в этом р-не сейчас не тянем, только варим проложенный ранее. Когда начали тянуть кабель столкнулись с некоторыми проблемами (впрочем, как всегда) и ушли временно на другой район.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Igoo (14 июля 2010 - 20:42) писал:

Если соберешь пару- тройку человек, которые хотят подключится, можем затянуть кабель. Но пока по Вашему микрорайону работы не ведутся, кабель не тянем, только варим. Сейчас строи центр. Пр. Воли

Якщо ти про ГПЗ, то тут не пара-тройка буде, а десятки чи навіть сотні людей. Кинув заявку на сайті, але там є тільки ПРОВУЛОК Шота Руставелі, а я живу на ВУЛИЦІ Шота Руставелі. Провулок - приватні будинки, вулиця - 9-етажки.

Коли буде на Ш.Руставелі,9?

Не, я не про ГПЗ. Я ничего не знаю по этом району. Увы. Я говорил про Ровенскую 83А

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось в курсі коли приблизно буде підключено проспект Волі?

Прочитав, що кабель буде прокладено з центра до Київського майдану, то буде підключено всі будинки? (Цікавить будинок 49)

Вибачаюсь, якщо дане питання вже підіймалось, просто тема дуже велика :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що з локалкою :ohmy:berloga.net, beezone.info, і bee.lan не працюють, тобто зайти на них не можна(але пінгуються), хаби теж лежать сьодні зранку пустило тільки на bee.lan(сайт), ну і http://www.beeline.ua/ua/index.wbp працює.

в усіх так?

в мене так останні два дні, як раніше було не знаю, бо тільки вернувся додому

а ще додам, що торренти з берлоги роздаються, але тільки в інтернет, локальним пірам не роздає, і ретрекер на інших торрентах не працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

класс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що з локалкою :ohmy:berloga.net, beezone.info, і bee.lan не працюють, тобто зайти на них не можна(але пінгуються), хаби теж лежать сьодні зранку пустило тільки на bee.lan(сайт), ну і http://www.beeline.ua/ua/index.wbp працює.

в усіх так?

в мене так останні два дні, як раніше було не знаю, бо тільки вернувся додому

а ще додам, що торренти з берлоги роздаються, але тільки в інтернет, локальним пірам не роздає, і ретрекер на інших торрентах не працює.

Все працює нормально..шукай проблеми в себе на компі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, всьо паше, як в "лутших дамах Паріжа", звякни в підтримку на всяк випадок, запитай..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

значить тільки в мене :(

головне, що півтора тижні тому призупинив доступ до інтернету,(в особистому кабінеті) тоді все працювало, і от вчора включив комп'ютер і заходить тільки на сайт Білайна :mdr:, а локальні ресурси не працюють.

ну значить труситиму підтримку....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне, що півтора тижні тому призупинив доступ до інтернету,(в особистому кабінеті) тоді все працювало, і от вчора включив комп'ютер і заходить тільки на сайт Білайна :mdr:, а локальні ресурси не працюють.

а може це і є прооблема нет то ти вирубив, а врубити в кабінеті не врубив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

провірь чи з не активним зєднанням l2tp будуть доступні ресурси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також все працює нормально, одне в чому проблема була це раніше не працював чомусь bee.lan

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні інтернет сьогодні активував, але і з ним не працює, загружався уже і під лінукс,(щоб виключити можливість роботи вірусів) так само в кабінет тільки заходить, а раніше працювало все нормально...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось на кравчука не працює зара інет

чи то їхні сервакі авторізації в ребуті чи в :0084::0075: опі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть будь-ласка як на білайні настроїти роутер до інету, а то шось нешарю

роутер TP-link tl-wr340gd

роутер треба до ПК підключити і шоб на і по вай-фай до ноута

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть будь-ласка як на білайні настроїти роутер до інету, а то шось нешарю

роутер TP-link tl-wr340gd

роутер треба до ПК підключити і шоб на і по вай-фай до ноута

Налаштування аналогічні Але з власного досвіду скажу,що для бджоли він не годиться,постійно рве VPN-з"єднання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня модель Tp-link Tl-wr941nd

Рвет коннект только тогда, когда с ноута по вай-фаю пытаешься на максимальной скорости залить одним файлом 3-4 Гб. Если просто разговаривать по скайпу с видео или передавать меньшие файлы то все нормально. По "шнурку" в любом случае все нормально. Может кому пригодится эта инфа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте-но якийсь номер до цього Діми Білайна, позвоню і розкажу їм хто із ху. Подав заявку на сайті і ніхто не перезвонює. Вони мені не раді чи шо. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класс

Цікаво, що це мало означати? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна щось зробить щоб нервало ?

бо вже достали мене ці дісконекти, неяк неможу докачать))))

а можна там їхніх інжинерів визвать і заплатить там їм пару грн щоб вони настроїли ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна там їхніх інжинерів визвать і заплатить там їм пару грн щоб вони настроїли ?

Нічого не зробиш,залізяка так працює.Можна поміняти на щось краще.На форумі білайна ці теми є,почитай яке залізо рекомендують,яке не радять.Я таке щастя взяв,попробував і заніс назад.Зараз працює DIR-320.Краще набагато.Хоча теж є свої нюанси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так на форумах я незустрічав цієї проблеми

а брати новий теж неділо, на форумах читав в людей все норм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може в тебе ця зараза?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класс

Цікаво, що це мало означати? )

Це адмін serega, який "не має" ніякого відношення до компанії Датагруп, отримує задоволення від проблем у конкурентів. А за оприлюднення глюків у роботі компанії Датагруп на цьому "незалежному" форумі роздає попередження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...