Перейти до змісту

Android OS і все, що з нею пов'язано

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я щось ніяк не переведу свого Note на якусь альтернативну прошивку. Хочеться MIUI, але її до цих пір немає офіційної для апарата, якому вже майже рік. Хоча офіційна 4.0 MIUI є вже для нещодавнього SGS III.

Cyanogen теж має ряд недоробок. Тому сидю на рутованій рідній прошивці, і жду. До речі, а як на альтернативних прошивках з українською мовою? Бо на рідній апарат повністю українізований.

• Відповідей 354
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Циан українізований (крім особливих налаштувань, вони дефолтно англіцкі), рідна клавіатура не крива. З недоробок відсутність лише фм-плеєра.

Опубліковано

Тут пише, що в Cyanogen 9

(Не работает/не реализовано/баги:)

1. TV-Out не работает

2. Низкая скорость передачи данных на устройство в режиме Mass Storage

Перше, як і ФМ-приймач, мені мало актуально. А от друге таки актуально.

В Cyanogen 10, як пишуть тут, недоробок ще більше:

(Не работает/не реализовано/баги:)

1. TV-Out не работает

2. Mass Storage не реализован

3. Множество мелких недоработок

А ще мені так полюбився рідний Календарик, віджет якого який працює тільки в ТачВізі :)

Ще ніяк не знайду софтинку, щоб на рутованому апараті підняла гучність динаміка, бо фільми можна дивитися тільки в повній тиші. На MIUI колись істотно допомогла Volume+, тут же перепробував кілька різних - нічого не допомагає.

Опубліковано

Ще ніяк не знайду софтинку, щоб на рутованому апараті підняла гучність динаміка, бо фільми можна дивитися тільки в повній тиші. На MIUI колись істотно допомогла Volume+, тут же перепробував кілька різних - нічого не допомагає.

Yarchik, спробуй Speaker Boost!

Опубліковано

Проблема з швидкістю не значна. Full HD серіали заливаю пачками по 3 штуки за декілька хвилин. От тільки кабель для флешки я десь загубив, тому не можу потестити.

А от з календарем трабла, можна покурити NoteMania.

Гучність динаміка влаштовує.

Опубліковано

В кастомному ядрі Siyah Kernel доя sgs3 є можливість викрутити рівні звуку. Можливо якесь схоже ядро є і доя note?

Ще одна перевага того ядра -- повна підтримка ntfs і автомаунт флешок з ним.

Опубліковано

В мене таке питання: полетів сенсор на мому HTC HD2(на Андроїд 2.3.7 СМ7), полетів неждано-негадано - задача, витягнути якось з нього(зсинхронізувати) мої замітки, останні контакти, і смс з GoSMS які я не встиг посинхронізувати!? Є якісь ідеї, допоможіть, багато інфи по роботі в ньому застряло!

П.Си. Нікому HTC HD2 не треба на запчастини? :_02:

Опубліковано
а от коли ти бачиш як одна і та сама програмка одної і тої самої версії працює вдвічі швидше на приблизно такому самому пристрої - тут уже починаєш розуміти що таке андроід 4.

Тобто, якщо для тої чи іншої прогі фатало гігагєрцового проца, то зараз вистачить 0.5 Ггц ? :D

Яка частота є нормальною для четвірки? тобто для комфортного юзаня ап0рата? про ігри забудем, головне функціонал.

Опубліковано

В мене таке питання: полетів сенсор на мому HTC HD2(на Андроїд 2.3.7 СМ7), полетів неждано-негадано - задача, витягнути якось з нього(зсинхронізувати) мої замітки, останні контакти, і смс з GoSMS які я не встиг посинхронізувати!? Є якісь ідеї, допоможіть, багато інфи по роботі в ньому застряло!

може блютуз клавіатура допоможе?

Опубліковано

може блютуз клавіатура допоможе?

Швидше, мишка через USB-перехідник, якщо ОСь підтримує.

Опубліковано

+ зовнішнє джерело живлення.

З.І. Один тільки я на розпродажі програм з іграми купив більше 10 ?

Опубліковано

+ зовнішнє джерело живлення.

Ні, для мишки зовнішнє джерело живлення не потрібне. В усякому випадку, в мене працювала напряму від micro-USB порта, через перехідник.

Опубліковано
Ні, для мишки зовнішнє джерело живлення не потрібне. В усякому випадку, в мене працювала напряму від micro-USB порта, через перехідник.

Можливо для мишкі і не треба. В самого руки не доходили спробувати, а з опису інших людей говорилось що треба.

Опубліковано

laser, так, щоб спарити їх, треба буде на телефоні вводити код. Ну або, хоча б включити синєзуб.

:blush: я щось не подумав за це

в мене от спало на думку що можна використати безпровідну мишку. адже живлення яке подається на радіоприймач буде мізерне в порівнняні з тим, яке потрібно на провідну.

P.S. хто мав досвід роботи чи паяння власноруч OTG кабеля?

Опубліковано

в мене от спало на думку що можна використати безпровідну мишку. адже живлення яке подається на радіоприймач буде мізерне в порівнняні з тим, яке потрібно на провідну.

P.S. хто мав досвід роботи чи паяння власноруч OTG кабеля?

Не забудь HID драйвер для донгла написати, після пайки кабеля

Опубліковано

а хіба андроїд з коробки не підтримує USB HID ?

донгл не є специфічним пристроєм на скільки я розумію.

коротше шоб взнати напевно, найду лишній мікроюсб і зроблю перехідник, бо самому цікаво дещо попідключати

Опубліковано

Всім дякую за допомогу, але проблема вирішилась сама собою - сенсор знову запрацював!(не без танців з бубном:))

Хотів через цю програмку пробувати...(може комусь знадобиться)

Там, в телефоні, трошки інша була проблема...

Опубліковано
а хіба андроїд з коробки не підтримує USB HID

Ось це одне, а потрібна ще апаратна реалізація підтримки USB HID\OTG на девайсі

Опубліковано
Хотів через цю програмку пробувати...(може комусь знадобиться)

Прога канєшно цікава але

Совместимость: WM2003/5.0/6.0/6.5
Опубліковано

Чому процеси постійно вісять в фоні? можна якось вийти з програми не натискаючи домік чи кнопку повернення?

Харить трохи вручну вбивати... хоть і це легко на 4-му андроїді

Опубліковано

тільки якшо в програмі реалізовано вихід через меню. нажаль така специфіка андроїда і деяких прогам, які люблять висіти процесом.

а нащо вручну? установи таск кіллер якийсь, додай програми в автозавершення і все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...