Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

LenKa, я вот не пойму - с какого фига ваш ребенок имеет право на колбасу, а собачка - не имеет???!!! Ведь вы можете заработать денег, чтобы ее купить, а собака -НЕТ!!! Так кому эта колбаса более нужна???!!!

Ухты (я надеюсь это шутка судя по Вашей подписи).

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Zevs_Isver,

- Да. Запрыгивают внутрь и растаскивают.

У нас никогда не было таких красивых контейнеров как на Вашем рисунке (про ЖЕКи не надо - тут и так все ясно)

- Да, приют. Думаю, полёт моей мысли и суть все поняли без поправок (спасибо, исправили)

- Люди умнеют с возрастом. А детки они буквальные и доверчивые (про воспитание не надо - все мы стараемся своих детей воспитывать правильно)

Опубліковано

Zevs_Isver,

- Да. Запрыгивают внутрь и растаскивают.

У нас никогда не было таких красивых контейнеров как на Вашем рисунке (про ЖЕКи не надо - тут и так все ясно)

дык, я думал в Луцке уже все контейрнеры заменены на евро, наш приватрый мер их пачками покупает

даи специально обученные машины с такими конейнерами работабт

Опубліковано

дык, я думал в Луцке уже все контейрнеры заменены на евро, наш приватрый мер их пачками покупает

Да, оно-то так, контейнеры-то евро - только состояние у них.... как будто покупали б/у (или может просто уже поломали).

Опубліковано

Про євроконтейнери і їх доступність. Я вже не пам'ятаю коли я їх і де бачив востаннє закритими - вони постійно і всюди відкриті.

Опубліковано

если речь идёт об єтих контейнерах, что на Гулака, то можете сами увидеть их состояние...

довольно чисто, кстати возле них..

img0545.jpg

img0546.jpg

Ну и обратите внимание на этот, чисто под пластик, при чём практически полный, то есть используется по назначению :)

img0544.jpg

Опубліковано

Ну и обратите внимание на этот, чисто под пластик, при чём практически полный, то есть используется по назначению :)

влезае в офтоп

радует,

жаль что на ГПЗ таких нет

Опубліковано

Гетто, замість того щоб по смітниках лазити, сходи до Променя подивись - горить чи то знову пожежники тренуються

сорі за оф

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Французького вболівальника ледь не з’їли бездомні донецькі собаки.

Про це повідомляє «Комсомольская Правда в Украине». Француз забажав подивитися тренування свої національної збірної на базі «Кірша», але завадила погода.

Чоловік вирішив повернутися до кемпінг-парку та вкрай необачно спробував скоротити шлях. Він пішов через місцеву лісосмугу, де назустріч небажаному гостеві негайно кинулися місцеві бродячі собаки.

Іноземець насилу відбився від тварин, але потрапив до лікарні з численними укусами ноги.

Приблизно 50-річного гостя України доставила туди бригада швидкої медичної допомоги. У шпиталі французу вкололи все, що треба, забинтували ногу та відпустили.

Опубліковано

Під фразою "вкололи все, що треба", слід розуміти перелік медичних препаратів, проти зараження крові, сказу, знеболювальне і т.д.

Хоча, складається враження, що текст складала дитина 11-го класу із гуртка журналістики.

Опубліковано

Звичайно можна похіхікати і над французом, і над медиками, і над журналістами, от тільки проблема з безпритульними собаками як була, так і залишилась. Звертаю увагу громади, що "Євро 2012" тільки почалось.

Далі буде ...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

на 99% впевнений, що хазяiн стафа на боi тренував, закривав в пiдвалi з бездомними собаками, щоб стаф iх рвав, чомусь здается, що в данному випадку хазяiн за що боровся, на тей напоровся, хоча звичайно можу помилятись

Опубліковано

Дуже влучне відео для цієї теми! Захищати бідних тваринок буде важко на основі таких вещдоків.

Сам дуже часто бачу в місті бійцівський собак без намордників, і часто й без повідка.

І щоразу в голові лише дві думки:

1. Дай Боже не оказатись поряд коли чергова псина зірветься з катушок.

2. Дуже шкода що в країні не дозволена вогнепальна зброя.

Опубліковано
на 99% впевнений, що хазяiн стафа на боi тренував, закривав в пiдвалi з бездомними собаками, щоб стаф iх рвав, чомусь здается, що в данному випадку хазяiн за що боровся, на тей напоровся, хоча звичайно можу помилятись

зброя в нас заборонена, а "бойцовські породи" - нє. щось не так?

Ввіз та виведення певних порід забороняють не через собак, а через хазяїв.

Опубліковано

І знову висер про "бійцівські" пород від тих хто "чую дзвін - не знаю де він" в темі про БЕЗДОМНИХ, бродячих...

Опубліковано

І знову висер про "бійцівські" пород від тих хто "чую дзвін - не знаю де він" в темі про БЕЗДОМНИХ, бродячих...

Я теж впевнена, що собака з бойових або з покоління, де не далекі предки були учасниками боїв. Звіти не адекват. психіка пса + не доброякісне розведення з першою ліпшою собакою типу стафф. У мене самої стафф, а стафф стаффубуваеє іноді великою різницею )

Мій коммент відео Мент расстрелял стаффорда.

А кинолог такой кенолог ) Такая не профессиональность...

Бойцовой системы - ассоциация с замком и сигнализацией.

Опубліковано

дуже повчальне відео. Я б тому хазяїну ще й штраф би вкатав такий, що "мама не горюй" за утримання такої тварюки і вигул, що створює небезпеку для оточуючих.

А за те, що його пес кинувся на кінолога і в буцигарня на тижнів два посадив.

Можливо йому б дійшло, а у інших пропало б бажання заводити псів.

Нормально так, живе у багатоповерхівці і дозволяє собі нерахуючись з іншими, заводити таку тварюку.

А якщо інші сусіди заведуть кобру чи ядовитих павуків чи скорпіонів і будуть випускати їх "погуляти"?

Або комусь захочеться вийти у двір погратися бойовим пістолетом?

Як правило, власниками таких тварюк є люди з комплексами. Переважно молодь, яка пнеться щось комусь довести і налякати своєю крутизною. Один (хоча такі випадки непоодинокі) вже поплатися. Нехай інші власники далеко не пікінесиків візьмуть собі на замітку!

А ще хочеться покрутити пальцем біля скроні, коли до таких тварюк господарі підпускають своїх маленьких дітей.

Опубліковано

Нехай інші власники далеко не пікінесиків візьмуть собі на замітку!

а пікінесик це показник чого ? шансів що на маленьку дитину кинеться пікінесик в сотні разів більше. І наляканій дитині заікання на все життя вистачить.

Що млять за підхід. Раз є правила про намордник і повідок - то вони однакові для всіх і крапка. І нефіг писати всіляку срань про те що якась собака біль чи менш небезпечна. Мого малого покусала маленька дворняжка і тепер він боїться собак і ще й уколів получив троха не самих корисних для організму.

А стосовно відео, то вигляд того лигаря покусаного якось більше наштовхує на роздуми щодо боротьби з пияцтвом і наркотою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...