Перейти до змісту

На ДПЗ якийсь покидьок мало не згвалтував 10-річну дівчинку!

omur

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 192
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

President, оте "внатурє", "шльоц" і т.п. якось по тому ж гопніцькому виглядає, нє? Невже так важко спілкуватись без тупорилого блатняка?

Опубліковано

не флудіть, ФОРУМЧАНИ (а то любите доколупуватися і займатися кармодрочерством), говоріть по темі

Опубліковано

До мене років 10 тому в центрі причепився пацанятко, ну зовсім малеча, але конкретно під'їхав. Так я йому пригрозила сумкою (там пляшка пива була) по голові заїхати - і все, пацан повірив що так і буде і відстав. І парабелума не треба.

Опубліковано

Що це за збої ,в мене 2 поста пропало. В цій темі сьогодні писав після поста 103 так його немає.

Halcogen свій пост №103 сьогодні писав так це точно ,а пише що вчера .З датою на форумі якісь накрути

Опубліковано

Так шо там з новиною, що його впіймали? Зранку було написано, після того збою все пропало. Є якісь новини?

Опубліковано

А зранку було написано : "Вчора ввечері його взяли. Випускник Ліпін. Їх повипускали пачками, бо не мають чим годувати. Впізнала по фотороботу студентка юрфаку. На автостанції."

Опубліковано

Виходить - що ні. Я чомусь думаю, що його зможуть впіймати тільки звичайні мешканці Луцька, які збіжаться на крики його чергової жертви і на місці події проведуть затримання - а ні як не наші правоохоронні органи...

Опубліковано

а Луцьк ну такий вже гігантський мегаполіс, що люди в сірому просто не можуть патрулювати всі райони... :angry: сміття є сміття, реальними справами їм важко займатись... <_<

Опубліковано

Я вже своїм знайомим дівчатам і дружині раджу,при можливих нападах, на всю горлянку відбиватись чим є,пирскати з балона,діставаного з кишені на поготові,й найголовніше:

репетувати на все горло "МАНІЯК","ДОПОМОЖІТЬ,МАНІЯКА ЛОВІТЬ",чи щось подібне,

мо й справді так сппіймають,тоді несолодко прийдеться,навіть забухалому бидляку,мо,дійде чим то пахне!!!

:0004:

Опубліковано

Співробітниця сьогодні розповіла,що на нїї сестру позавчора напав якийсь мужик біля гуртожитку Торгівельного технікуму(під мостом),але вона змогла вирватись і добігти до гуртожитку.Але вчора в тому ж таки районі першокурсницю згвалтували.

Опубліковано

Виявляється, що того дурня, якого взяли мусора жертви не опізнали. Просто він дурний і коли його стали питати, став грузитися, а мусорню збило з толку, шо чувак без застосування спец. фіичних методів грузиться (ну значить він, коли так).

Опубліковано

щось я вже загубився в історії...

так скільки уже є жертв? когось убито? когось згвалтовано? (ТОЧНО, а не чутки...)

Опубліковано
щось я вже загубився в історії...

так скільки уже є жертв? когось убито? когось згвалтовано? (ТОЧНО, а не чутки...)

p, li { white-space: pre-wrap; } http://toplutsk.com/biznews-news_2187.html

Опубліковано
Просто він дурний і коли його стали питати, став грузитися, а мусорню збило з толку, шо чувак без застосування спец. фіичних методів грузиться (ну значить він, коли так).

Хтось шось поняв? Оновити "чуваку" БІОС, почистити автозагрузку щоб "грузився", як треба?

Опубліковано

Токо шо теща сказала, что у нас в парке 900-летия мужик приставал к теткам :)

Вызвали милицию, вроде задержали.

ЗЫ источник - натурально ОБС :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...