Перейти до змісту

Форумные футболки

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

ну давайте предлагайте свои дизайны футболок. в варианте как ди запостил.

• Відповідей 314
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

окремо порадували мінарети поруч із замком :D

Андундьо, з'їздь в Туреччину, і подивись, які мають бути мінарети :)

Я ж ставив собі за мету зробити контури цього краєвиду:

111.jpg

Може, тобі противно бачити Луцький замок - але мені, як і більшості лучан, ні. Символ Парижу - Ейфелева вежа. Луцьку також пощастило, що в нас є свій символ. Тому я не вважаю грішним зробити "прив'язку" до міста.

Я, щоб ти знав, не дизайнер (на відміну від тебе). І зовсім не проти був би, якби по запропонваному мною варіанту пройшовся справжній дизайнер, і зробив його стильним та гарним.

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо чесно. То старе лого мені більше подобалось.

Хай воно з маркетиговою точки зору не дуже, але як на просту людину воно зрозуміліше.

Опубліковано

[nd], я понимаю, что свое детище надо отстаивать. но признай очевидное: большинству это не нравится.

зачем ты ерничаешь про минареты и пр?

я тоже не художник. нарисовать вообще ничего не могу.

давайте попросим ursa принять участие в конкурсе по разработке лого на футболку...

Опубліковано

Ай, обгадили ендьовий дизайн... ну виговорись, виговорись... :)

Мене завжди перло, як є "тіпо дезігнери", які мають от ну бля просто своє бачення - і це бачення просто заіпісь! І цілісність! і символіка! і красіво! Тільки насправді ніхто цього не розуміє. Висновок - або десігнер шибко вумний, або всі інші іпануті, правда?

Як в тому анекдоті. На виставці художників один стоїть з кляксами на своїй картині. Підійшло пару людей, дивляться... питають - що це? а він каже: Це я так бачу світ! Ті двоє глянули на нього, і питають: А чого тоді окуляри не носиш?

:)

Опубліковано

стоп. а вот свал на личности - лишний. ребята, прекратите.

голосовалка про лого показала, что народу оно не нравится

тем не менее, лого осталось на борде.

в итоге мое решение - я остаюсь без форумной футболки

ибо считаю, что лучше никак, чем как-нибудь

• Адміністратори
Опубліковано

Так. Флейм закінчуємо.

На стере лого не жужав ніхто. На нове жужать.

Відповідно у футболок буде меньше власників.

Я за те щоб взяти колишнє лого www.Elutsk.com і доопрацювати під борду.

• Адміністратори
Опубліковано

Хоча я на правах засновника і можу сам вирішувати яке лого втулити на борді, цього робити не дуже хочу.

Serega & T0rik які являються адмінами форуму і повністю впливають на його розвиток були не в захваті від нового логотипу. Я це проігнорував, а вони мене не копнули :)

Розроблений [nd] логотип за що йому велике дякую. Я причепив з думкою, злють какашками вернем старе. Сподобається буде далі прикрашати і допомагати ідентифікувати нашу бордовську братію.

Окрім [nd] ніхто не запропонував розробку якісного логотипу. А старе лого було відрехтоване під борду не дизайнером, тому виглядало не дуже якісно.

Опубліковано

А я бы забрал футболку с вариантом лого, предложенным в посте Ди. Наверное, синюю. А может, и белую тоже. Только размер хотелось бы сначала подобрать.

Опубліковано

це наскільки вузьколобо треба мислити щоб уже півроку підряд довбати "замок, замок, замок, замок"?

предлагаю логотип борды с Лондонским Биг-Беном :)

Опубліковано

Тоді я пропоную визначитися в першу чергу з логотипом борди, а потім вже, відштовхуючись від лого, робити футболки. Так, думаю, буде найправильніше. Тому що і народ, і адміни схильні вважати теперішнє лого невдалим. Відповідно, треба обрати таке, яке отримає максимальну підтримку.

Я - за модифікацію попереднього, де замок. Да, високо- і широколобий наш енді! Замок, замок, замок, замок, замок! :)

Контури замку, вдалий шрифт, може, якийсь такий елемент:

boardlutsk.jpg

що символізуватиме форум, балачки.

І на основі того робити футболки.

Опубліковано

А ти за народ не розписуйся, да?

там уже намальований такий елемент, якщо ти все-таки роззуєш очі ;)

Народ висловив свою думку. Більшість проти.

Очі мені немає потреби роззувати, так як вирізнити цікаві речі серед лайна я можу. Якраз цей елемент у придуманому тобою логотипі найбільш вдала частина. І тому я вважаю, що вдалі моменти можна використовувати. Навіть після того, як їх хоче використати Укртелеком.

(хоча правда у мому варіанті не настільки пошлий хвостик, як на цих твоїх "елементах" :D сублімуєш? )

Ні, енді. В частині "пошлості хвостиків" звернися до психолога. Я просто використав один з елементів шрифта Webdings.

Якщо ти не знаєш про наявні в ньому символи - то ... такий ти дизайнер. :)

Опубліковано

Сваріться собі деінде.. як діти чесне слово..

Тут народ хвутболки хоче, ав и процес створення затримуєте..

Пропоную.

футболки 2-х типів.

дизайн від Енді. Та від Ярчика. Кому яка до душі.

Опубліковано

зірку придумали не комуністи, але вона символізується з комуністами і серисери ну і може з сатанізмом, ти Анді довів (ну бо ніхто не спорив), що той шрифт не іврит і його німаки придумали, але було б класно якби ти "той не іврит" зробив не схожим на "той іврит", а не розпинався про невизнану геніальність чи мегакреативність (фільм 99 франків мав нагоду переглянути). Чи ти будеш доводити щось в захист свого шрифту реально підтримають його тільки євреї, як показала голосувалка, попробуй піти на компроміс з собою і поки-що не спішити з своїм семітизмом, поки ще в нас є держава, а далі буде видно

Опубліковано

Може ззаду футболки розмістити якийсь значок щось таке як Yarchik запропонував тільки світло синього кольору, десь треба шелл бібліотеки порити, в пошуках гарного значка.

Бо і мені цей хрест на плечі не дуже. Буду щось шукати зараз

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...