Перейти до змісту

Рибалка на р.Стир

Grekus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 878
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ми сьогодні ловивли на віброхвіст зеленого окрасу із червоним. Точно сказати де ловили не зможу але спробую пояснити. Як їхати на вишків де широка дорого переходить у вузьку, є поворот наліво. Ось там доїхали до "футбольного поля" а далі пішки. Дійшли до місця де стир відійшов від берегів на метрів 10. Сподобалось те що ніяких абсолютно зацепів. Ще там сидів дядько, який зловив сома на живця вроді.

Опубліковано

А я от вперше на вишню спробував половити. Поїхав після роботи на дачі наскуб вишень і в район Новостава на річку. Одна покльовка - одна рибка :)

Снасть нічого мудрого не представляє: донка зі сквозним грузом і гачок щоб ягоду можна було зачепити за кісточку.

post-2346-0-27681700-1309160294_thumb.jp

Опубліковано

Саме так, щоб гачок огинав кісточку.

Сьогодні в другій половині дня ще двух виловив тим же способом. 900 і 600 грам.

Опубліковано

Завтра і я хотів спробувати половити голавля на вишню, але в арсеналі не знайшов підходящого гачка.

Ще запитання: який потрібно поводок, товщина лески, довжина то що?

Опубліковано

Завтра і я хотів спробувати половити голавля на вишню, але в арсеналі не знайшов підходящого гачка.

у мене 0.25 стоїть леска, на сома ставлю поводок з шнура.Голавля ловив на леску і поводок з тієї ж лескі)) але цього року щось ще і не вибирався...

Опубліковано

Вчора сплавлялись з товаришем човном від мосту на Дубенській до мосту на Шевченка, в загальному результаті зловили 4 щучки, було багато сходів бо в основному беруть "карандаші", ловили на білий твістер з чорною спиною.

Цікаво чи березараз на живця...завтра піду провірю шо і до чого....

Глухо як в танку.

Опубліковано

у мене 0.25 стоїть леска, на сома ставлю поводок з шнура.Голавля ловив на леску і поводок з тієї ж лескі)) але цього року щось ще і не вибирався...

А в мене основна 0.2, поводки 0.18 (довжина 40-50 см). Не люблю товсті снасті, а при налаштованому фрикціоні можна потягатись з немалою рибиною (для того ще треба її зачепити).

Опубліковано

Щось затихла темка :(

Користуючись відпустуою поспінінгував троха на стиру, минулими днями на стиру активно клював голавль на воблерки, правда зловити вдалось тільки одного невеликого, зате з десяток ударів було, одного навіть потримати зміг, але мабуть через те що був маленький воблер то крпуний голавль не просікався нормально :(

Ще стався один прикол, вчора спустив невеличку щущку, причому подурному, не поставив поводок і вона легко перерізала флюрокарбон і з'їла твістерка, а сьогодні на тому ж місті витягнув щущку і на моє здивування в череві знайшовся мій твістерок цілий і непошкоджений :)

Опубліковано

Ще стався один прикол, вчора спустив невеличку щущку, причому подурному, не поставив поводок і вона легко перерізала флюрокарбон і з'їла твістерка, а сьогодні на тому ж місті витягнув щущку і на моє здивування в череві знайшовся мій твістерок цілий і непошкоджений :)

Так, це дійсно прикол :smile-zachot:

Я в суботу (03.07) знову сплавлявся Стиром, проплив від мосту на Шевченка до Маяків. На мій подив було всього два удара і жодного зловленого хижака. Виходів щуки не спостерігав. :blink:

Опубліковано

Забув ще додати, на голалеві воблерки зловив три окунця троха більших за лодошку, причому хапав він їх досить жадно доганяючи на великій шивдоксті.

Опубліковано

Щось затихла темка :(

Користуючись відпустуою поспінінгував троха на стиру, минулими днями на стиру активно клював голавль на воблерки, правда зловити вдалось тільки одного невеликого, зате з десяток ударів було, одного навіть потримати зміг, але мабуть через те що був маленький воблер то крпуний голавль не просікався нормально :(

Де саме ловив?

Опубліковано

років 3-4 тому голавля добре було з човна біля динамо під мостом на вишню ловити (сам по 15 шт за день витягував) в проводку з мінімальною глибиною. Зараз не знаю...

Ще на вишню таким же макаром в Новоставі ловили і теж не мало брали.

Подобається як клює, а от риба нікудишня, кісток море...

Жду кінця липня, на фідер половить би рибку =)

Опубліковано

Сьогодні після роботи катнули на Стир з вишнями. Сів на поганенькому місці, але не хотілось вже соватись по березі, бо було пару годин лову, то вирішив поспінінгувати. І на перших же закидах з-під кущика під ногами вийняв ножика :) Вишня так мовчки і простояла, один з колег реалізував невеличкого голавлика. Таке от. А хижак непогано бив сьогодні, під деякими кущами така посуда плескалась що ого-го.

post-2346-0-25104400-1310156539_thumb.jp

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...