Перейти до змісту

Електроніка =)

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зробив. Вийшло якось так:

IMG_20190613_212658.jpg

"Чорна" каналізаційна труба. Розрахунок був на те, що сірчані з"єднання вже давно просякнуті водою, і струм йде прямо в землю. Мірнув 2 раза тестером - різниця потенціалів між водопровідною і каналізаційною трубою відсутня.

Опубліковано (змінено)

Хто підкаже що з таким можна зробити? 

Є дві коробки, 1 закрита.

14-07-2019-1.jpg

Змінено користувачем amadey777
Опубліковано (змінено)
15 годин тому, Harddriver сказано:

Зробив. Вийшло якось так:

"Чорна" каналізаційна труба. Розрахунок був на те, що сірчані з"єднання вже давно просякнуті водою, і струм йде прямо в землю. Мірнув 2 раза тестером - різниця потенціалів між водопровідною і каналізаційною трубою відсутня.

Лажа!!! а не заземлення... Ти хоч на нього дуже не надійся

Змінено користувачем Ukrainec
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Ukrainec сказал:

Лажа!!! а не заземлення... Ти хоч на нього дуже не надійся

Та норм все :) Я - стрілці тестера довіряю  :) (читай  пост вище)

2. Перевіряв якість заземлення "на собі". Пралка била на корпус навіть коли голими ногамі на мокрій плитці.
Тепер не б"є, навіть коли рукою за водопровідну трубу. 

А заземлення в палець товщиною, прикручених до металевої шини в 10 см.  мене уміляли ще з 87 року, як в КІП-і працював. Струму там нема, закон Ома перечитай.

Змінено користувачем Harddriver
111
  • 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Чому "рипить" фоном 50 герц блютус-трансміттер, підключений до усілка?  Рипить, як не бачить телефон. Пробував з'єднати маси, в гнізді усілка та трансміттері, - непомогло :mellow:

Цікаво, що до того стояв такий-же самий  трансміттер, не рипів. Правда в ньому була "ампутована" батарея по-ряду причин. В новому теж "ампутував" - непомогло :(

Трансміттер  - такий, якщо комусь цікаво:

spacer.png

Опубліковано

По різних причинах може.

1. Фігова розводка плати

2. Зекономили на деталях

3. Фігова пайка.

Однаковий ззовні не значить однаковий в середині.

Опубліковано
11 годин тому, Harddriver сказано:

Чому "рипить" фоном 50 герц блютус-трансміттер, підключений до усілка?  Рипить, як не бачить телефон. Пробував з'єднати маси, в гнізді усілка та трансміттері, - непомогло :mellow:

Цікаво, що до того стояв такий-же самий  трансміттер, не рипів. Правда в ньому була "ампутована" батарея по-ряду причин. В новому теж "ампутував" - непомогло :(

Трансміттер  - такий, якщо комусь цікаво:

В мене на аналогічному фону немає при підключенні до підсилювача.

Опубліковано

Де в Луцьку можна купити токопровідний клей? Перевіряв Варшавку, "братики" - ніц (

В Ратекс варто їхати? Може хто поділиться? Півкраплини треба :)

Опубліковано
14 хвилин тому, Harddriver сказано:

В Ратекс варто їхати?

в Ратекса були контактні телефони, можна було передзвонити й запитати, перед поїздкою ;)

в прайсі клей є, 150грн...

• +1 1
Опубліковано

На формулі запитай для ремонту обігріву скла.

Там є якісний. Фасовка дрібна, але, сцуко, якщо якісний то дорого.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

От і ладненько :)Завтра буду там, скинемся по 50 грн знач.  ;) Підвезу по-місту. Тут ще є варік - в мене десь той клей валявся, навіть хлам свій весь перерив, і розпродаж замутив з цього приводу. Але коли той тюбічок 150 грн. вартує, то буду "рити" далі...

Опубліковано
9 годин тому, Harddriver сказано:

Вдалося обійтися крапелькою суперклею + крапелькою везіння

А детальніше про схему розкажеш?  Може мені вдасця повторити фокус. 

Опубліковано

Ні, клеїв відірвану щотку від сервомоторчика в авто. Бо новий, - за 1000 грн. вартує.

Одне можу сказати - самопальний клей не працює, тому напевно й ціна така за тюбик.

• +1 1
Опубліковано

я колись сам робив токопровідний клей, змішуючи металеву "тирсу" (металевий "пил", після мілкого напилка) з клеєм... Вірніше, в горочку "тирси" капав краплинку клею і відразу використовував.

Опубліковано
15 годин тому, jack74 сказано:

я колись сам робив токопровідний клей, змішуючи металеву "тирсу" (металевий "пил", після мілкого напилка) з клеєм... Вірніше, в горочку "тирси" капав краплинку клею і відразу використовував.

Замість самопальної стружки мабуть варто алюмінієву пудру використати.  А який клей використовував - "секунду" якусь? Як результат? 

Опубліковано
6 годин тому, Unknown сказано:

мабуть варто алюмінієву пудру використати

Ти маєш на увазі оту, що для виготовлення "сєрєбрянки" використовують? можливо, я не пробував. В мене то вона є, і "срібна", і "золота", але вона мені щось довіри не внушала... Сильно вже вона "воздушна"...

Та й цю свою "тирсу" я спеціально не настругував, просто зібрав якось при нагоді трішки, щоб було про всяк випадок...

6 годин тому, Unknown сказано:

А який клей використовував - "секунду" якусь? Як результат? 

вде не згадаю, давно було... використовував для відновлення контакту самоклеючого шлейфу в чомусь, тобто не "суперклей" був, а щось трішки "довше" по засиханню... Під збільшуваним склом насипав "дорожку", капнув клей, і притис шлейф. 

Як результат? Ну, тоді відновив, а як надовго - вже не скажу, не пам'ятаю, що це було, кому це було, і де воно тепер :) 

Якось хтів ще відновити "дорожку" обігрівача заднього скла автомобіля, але поки руки так і не дійшли.

Опубліковано (змінено)

До теми електропровідних клеїв. Є ще варіант натерти грифель олівця, або й просто добре промалювати ним доріжку, якщо матеріал основи підходящий (не скло напевно). Сам такого не пробував, вирішив свою проблему дротом і паяльником. Це не доріжка обігріву була.

Змінено користувачем Ромко
  • 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...