Перейти до змісту

Модератор "Куплю-продам"


Yarchik

Перспективи подальшого перебування в якості модератора розділу "Куплю-Продам" користувача Shura  

126 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумчани!

Якби хтось знав, як мені не хочеться вподоблятися тим, хто затіває в державі чи на форумі чергові перевибори (хе-хе!). Слабо віриться в перспективу такого діла (vanus, а також пане Черновецький - мої вітання! :) Ви знаєте, чому я так думаю :) ). Але дістало.

Я, і не лише я, вважаю, що один з розділів луцької борди, зокрема, розділ "Куплю-Продам" модерує людина, яка робить це явно неадекватно. Це особа, яка зловживає своїм становищем, утверджується за рахунок гноблення інших - тих, хто не має прав модератора, далека від реалій борди, діє всупереч інтересам форуму та форумчан, але завдяки своїй невгамовній манері писати, попереджати, банити, придумувати правила, обмеження, і знову писати - добирається до першого місця на форумі за числом постів, з яких корисних - аби набралося з сотню. Крім того, людина абсолютно не терпить критики в свій бік, і не визнає своїх помилок. Для "вершителя судеб" бути таким неприпустимо. ІМХО.

Мій пост може викликати криву посмішку в адмінів. Але повірте: дію, аки лікар, за принципом: "не зашкодь". Я не хочу шкодити борді, чесне слово. І хоч я не стояв у її витоків, а мій реєстраційний номер далекий від першого, та від того вона мені не менш рідна. А п'ятниці - завдяки борді для мене стали рідкими віддушинами, коли можна поспілкуватися з приємними, позбавленими понтів і пихатості людьми. Тому борда для мене - це значно більше, ніж сайт у фейворітс.

Думаю, настав час і момент поставити питання про переобрання модератора життєво важливого форумного розділу, т.як дивлячись на неодноразові конфліктні ситуації що створила ця людина, краще буде бачити на цьому місці когось більш адекватного. Якщо Шура міг ставити питання про відставку Вануса, як модератора політики - то чому хтось не може ставити питання про відставку Шури?

Думаю, таке питання ставити можна, і треба. Тому, під гаслом "Не вдалося з банкіром Стельмахом - має вдатися з Шурою" :) прошу відмічатися в голосувалці, та пропонувати кандидатури. Скромність не заохочуєтсья. Не соромтеся, називайте себе - адже у випадку обрання, на вас буде відповідальність, а не на тих, хто вас пропонує. Тому пропонуйте себе. А заодно давайте свій варіант Правил розділу та наводьте систему покарань за порушення.

Alea jacta est...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Проголосував за перший варіант. До Шури розділ Куплю/продам був найбільшим бардаком борди (при його найбільшій популярності). Зараз такого не скажеш.

Шура робить насправді об'ємну роботу, можливо й своїми методами, але вони приносять гарний результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу нікого ображати, але думку висловлю.

Я незнаю Shura як людину, ніколи не бачив його в лице, але як модератор розділу він хоч там порядок наводить, своїми методами, але там порядок, часом він відверто "заганяється" і не тільки в розділі якому він модерує, я незнаю що це, чи зловживання становищем чи просто його така натура.

Не голосуватиму допоки небуде варіанту відповіді "мені всеодно" чи щось подібле.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто не без гріха, ти теж в темі про домофон повівся не дуже коректно, висміявши топікстартера перед всіма, і не відповівши на питання. Це ж можна було б повважати офтопом, ні хіба?

Те, що у вас з Шурою якісь там непонятки .. вирішуйте ці питання особисто, а не публічно. Бо щось надто ти, Ярчику, полюбляєш хєрити людей привселюдно.

Так, і в нас були конфлікти з Шурою. Шура і мну недолюблював за гострий язик і залюбки ліпив РО :) і т.д. і т.п.

Але я проти того, щоб забрати в нього права модератора. Як на мене він нормально справляється з обов*язками. Навіть не уявляю, кого можна всунути на його посаду на Борді.

Я маю право голосу, пане меценасе? Питаю, бо мій реєстраційний номер, пробачте, має більше, ніж 3 цифри...Чи не віднесуть мене до розряду малолєток/неадекватних/не маючих права ляпнуть невеличку промову?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХМ, не помішає трохи попустити задиркуватість користувача №966 (надалі як К.№966)

Я створив колись тему що в "Куплю продам" слід навести порядок. Там дійсно був бардак. К.№966 скликався зразу допомогти (я не хочу зараз виясняти в яких цілях чи з огляду на те що це самий перспективний розділ з якого можна мати вигоду чи просто заради порядку, мені пофіг). Мені не сподобалось як бистро був посланий н*х старий модератор. Мені зразу не сподобались його правила АЛЕ бардак не там де хренові правила, а там де їх не виконують. Порядок був наведений, це факт.

Але останнім часом, ці всі його коменти, стирання, видаляння, посилання всіх в баню, зарозумілість, гостра неповага до інших модераторів, дуже негативно показує нашу борду в очах нових і не зовсім мемберів. І взагалі ПМ на мою адресу було чимало непристойностей від К.№966. На мою особисту думку така людина взагалі не повинна бути модератором на нашому форумі.

Але якщо він покається, перепросить за свої слова, то думаю йому треба дати шанс іти на вибори в розділ "Куплю Продам"

Але це вирішувати модераторам (пардон адмінам), бо всім як завжди пофіг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вважаю, що голосувалку треба зробити ширшою, бо не знайшла відповіді, біля якої хотіла б поставити "галочку" .

Р.С. І чого взагалі мене ще ніхто ніколи не карав , я замала для цього, да ? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vanus, с тобой я надеюсь приватно разговаривать. ибо

ПМ на мою адресу

а значит и разрешение конфликта (если получится), тоже непривселюдным будет

надеюсь, тебя такое устроит?

и, кстати, поосторожнее с лагерным жаргоном...

по поводу бани... я сейчас стараюсь в РО народ не отсылать. только если уж совсем зарвался человек.

а комменты... ты считаешь, что модератор должен быть безучастным к тому, что народ фигню молотит?

я на выборы и перевыборы не собираюсь...

Yarchik, кстати, а ты имеешь кандидатуру мне взамен?

выскажись, пусть люди понимают кого на кого будут менять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, кстати, а ты имеешь кандидатуру мне взамен?

выскажись, пусть люди понимают кого на кого будут менять

Ні, кандидатур немає. Тому і запропонував бажаючим самовисуватися, і оголошувати "передвиборні програми", суть - правила розділу.

Подібна практика мала місце під час обрання модерів "Автопаті" і "Економіки". Після їх обрання порядок та спокій в тих розділах мене приємно вражають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен с топикстартером, что есть работа, а есть понты или фанатизм. При этом я помню поносные сообщения в аську мне от анонима в самый разгар конфликта с субъектом топика. И понижение репутации тоже от анонима. Не может оперировать доктор, который в конфликте со своими больными. То есть, может конечно, но это может привести к неадкватным действиям. Кстати, галерею свою мы убрали отсюда тоже вследствии нездоровой атмосферы... Если администрации и была интересна расчистка форума от быдлоконтента, то с помошью Шуры ей это, в частности, удалось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

что еще за бред? что ты в свою аську получал - мне неизвестно.

у меня есть аська, уже больше 10 лет. и у кого я в списке - могут подтвердить, что никакой я не "аноним"...

и какое отношение я имею к твоей галерее?

вообще бред.

аварию на ЧАЭС на меня не будешь спихивать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, можливо інші і мали якісь проблеми з Shurою, але особисто в мене жодних претензій до цієї людини немає!

Ніколи клопотів при роботі з розділом не мав, я б сказав - навпаки! Все, як на мене - адекватно і на рівні!

Я проти зміни модератора!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю вже почався "Дискурс", тобто процедуру "комплейна" можна буде вже завтра починати. Проте на мою думку якщо хтось хоче сказати-пожалітись то повинен якісь ссилкі давати, але ссилок на потерте не дасиш. Одне що радує, всетаки цей топік щось та й дасть. Хоча К.№966 нічого не визнає. :-)

Демократія мусить бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Диску́рс или Ди́скурс (фр. discours или англ. discourse) — социально обусловленная организация системы речи, а также определённые принципы, в соответствии с которыми реальность классифицируется и репрезентируется (представляется) в те или иные периоды времени.

Ванус, шо ты хотел сказать? :sq_ye: Завтра начнем жаловаться администрации? кажется, мы тебя теряем...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як со-модератор Куплю/Продам я можу лише зняти перед Шурою шляпу і низько йому вклонитись. В керування розділом я практично не втручаюсь, і я швидше не "другий модератор", а "запасний модератор", намагаюсь трохи підтримувати там порядок, коли Шура не має доступу до інета/борди. І смію сказати, що Шуру мало того що трогати не треба, так йому ще і зарплату дати не завадило б. Тому що роботи в куплю/продам дійсно ДУЖЕ БАГАТО. І дуже багато часу потрібно щодня приділяти для керування тим розділом і утримання порядку в ньому.

Що стосується жорсткості методів управління розділом -- я вам наведу свій приклад. Коли я став модератором "Заліза", то з рік намагався нікого не банити, не давати попереджень, писав в приват прохання бути "харошими хлопчиками", правила існували лише в вигляді рекомендацій. І всім було реально НАСРАТИ на модератора з його рекомендаціями і проханнями. Там був реальний бардак. Одного чудового вечора мене це дістало до ручки, я написав правила, вивісив їх вверху розділу і мочав МОДЕРУВАТИ. Після привселюдного бану кількох десятків самих злосних порушників всіх інших наче підмінили -- всі стали читати правила, намагатись їх дотримуватись і т.д.

І тоді для себе я зробив один дуже простий висновок -- демократія в нас не проходить -- люди не ті, менталітет не той. В нас може бути лише анархія, або диктатура. Я давно ввів диктатуру в "Залізі", Шура нещодавно зробив те ж саме в "Куплю/Продам", і я його цілком і повністю підтримую. Якщо когось не влаштовують методи модерування Шури, то заодно створіть голосувалку про нового модератора в "Залізо", бо методи в нас однакові. Але разом з тим ні в мене ні в Шури немає "кумовства" і інших признаків "корупції" -- в тому ж "Залізі" я давав попередження людям, яких я вважаю своїми друзями, при чому не лише по форуму, але і в реальному житті -- це люди, яких я знаю добрий десяток років і багато чим їм завдячую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комплейн (от пинд. complain — жалоба) — регламентированная фидополиси официально поданная жалоба на действия какого-либо участника «сети друзей». Подавать комплейны имеют право лишь ноды (владельцы узлов, сисопы).

Идиомы

Известны следующие фидошные идиоматические выражения, связанные с этим словом:

* Анноит — пиши комплейн! © Учдук — принцип, согласно которому заанноившемуся человеку предлагалось не выяснять отношения в эхехехах, а подавать жалобу координатору, который разберётся, кто прав.

* адрочить комплейн — уничижительное именование труда профессионального сутяжника, который только и делает, что строчит (дрочит) комплейны.

* Пищи комплейн! — родилось из опечатки в эхоконференции SPB.SYSOP. Эта идиома также отражает презрение к комплейнописателям.

http://www.angriff.org.ua/mp3/ozl_-_small_...s_complaint.mp3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яяя про це http://lurkmore.ru/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B...%B5%D0%B9%D0%BD

Попытка «предкомплейнового урегулирования» дискурса вполне логично называется «предкомплейновой».

Тобто любу проблему можна вирішити ще і тут в цьому топіку. (і не треба флудити ді :-) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дискурс это сферическое черт-знает-что, непонятное и употребляемое >9000 раз в любом труде по постмодернизму. Вероятнее всего ебля.

нимагу! :D

Так вот о чем тут речь!!!

ЗЫ я не флудю, а пытаюсь представить причины дискурса посредством ярчиковского комплейна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зміна модераторства в КУплю/Продам приведе то того ж рівня загаженості, що був раніше :)

Yarchik, а отак подумав скажи відверто воно тобі треба? купляєш чи продаєш на форумі ти не дуже часто, то може нехай воно так і буде. Я розумію, що не сібя раді, форума раді твої старання, але думаю бажаючих взятися за модерування цього розділу буде небагато, я маю на увазі адекватних користувачів, а не тих хто хоче права модерування заради того щоб бани роздавати ;) Особисто я за цей розділ не дуже хотів би братися :)

Plum надумаєш покинути пост модератора у розділі Залізо, то передавай повноваження мені :_04:

А для тих хто подумав, що буде "розслабуха" коли я стану модером (якщо таке буде ;)) мушу вас засмутити, такого не буде, будуть практично такі ж порядки як і зара :)

Але разом з тим ні в мене ні в Шури немає "кумовства" і інших признаків "корупції" -- в тому ж "Залізі" я давав попередження людям, яких я вважаю своїми друзями, при чому не лише по форуму, але і в реальному житті -- це люди, яких я знаю добрий десяток років і багато чим їм завдячую.

Підтверджую! Не було такого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І тоді для себе я зробив один дуже простий висновок -- демократія в нас не проходить -- люди не ті, менталітет не той. В нас може бути лише анархія, або диктатура. Я давно ввів диктатуру в "Залізі", Шура нещодавно зробив те ж саме в "Куплю/Продам", і я його цілком і повністю підтримую.

Коли диктатура людини адекватної, яка діє на користь борди - народ не страждає. Коли ж має місце самодурство заради утвердження власної влади - "Я сказав, і так буде" - від такої диктатури нічого доброго не буває.ю

Але разом з тим ні в мене ні в Шури немає "кумовства" і інших признаків "корупції" -- в тому ж "Залізі" я давав попередження людям, яких я вважаю своїми друзями, при чому не лише по форуму, але і в реальному житті -- це люди, яких я знаю добрий десяток років і багато чим їм завдячую.

Плам, по відношенню до тебе я можу це ствредити. Але не по відношенню до Шури. Я вже наводив в Харддрайверовому топіку докази Шуриного підлабузництва і упередженості. Можу ще навести ряд обставин, які свідчать, що Шура геройствує до тих пір, поки хтось з адмінів чи найшанованіших модерів йому не скаже слово проти. Після цього Шура пише щось на зразок: "Ну ета єщьо нє конєчний варіант, возможни доработкі, ізмєнєнія..." Таке було під час обговорення правил "Куплю-продам", щось подібне було під час обговорення Шуриної ініціативи створити розділ "Здоров'я". Не один я помічаю, що він прогинається перед авторитетами форуму, і чмирить інших. Інколи в силу своєї віддаленості від Луцька навіть не підозрюючи, що ці інші (mif_forever, FKCX_half) є також авторитетами.

Plum надумаєш покинути пост модератора у розділі Залізо, то передавай повноваження мені :_04:

А для тих хто подумав, що буде "розслабуха" коли я стану модером (якщо таке буде ;)) мушу вас засмутити, такого не буде, будуть практично такі ж порядки як і зара :)

Ну от і йди в Куплю-продам модером. Ти ж займаєшся торгівлею залізом - в курсі всіх нюансів, що треба тобі, що - клієнту, яка ціна і т.д. Якщо маєш час - вперед!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, не путай грешное с праведным

я уважаю какое-то количество авторитетных здесь людей, но ни в коем случае ни перед кем не прогибаюсь...

и не прогнусь. возраст уже не тот. да и воспитание не позволяет.

и где это я "чмырил" mif_forever?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную виставити конкретні вимоги ( по пунктах) до модера і вислухати його позицію та реакцію. А далі буде далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, не путай грешное с праведным

я уважаю какое-то количество авторитетных здесь людей, но ни в коем случае ни перед кем не прогибаюсь...

и не прогнусь. возраст уже не тот. да и воспитание не позволяет.

Я не плутаю.

Я просто знаю, як ти ломишся в аську до босів форуму, коли вони десь по ходу в топіках херять твою точку зору, і як ти намагаєшся доказати, що насправді ти нічого поганого не мав на увазі, і т.д., і т.п., і що все можна зробити класно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...