Перейти до змісту

Чоловік і жінка - кращі друзі: міф чи реальність?

laska

127 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи може існувати справжня міцна дружба між чоловіком і жінкою?

Чи дружба чоловіка з жінкою - це стосунки або колишніх коханців, або майбутніх?

Я маю на увазі отаку дружбу:

- Друзі спілкуються один з одним тому, що у них є спільні інтереси.

- Друзі довіряють один одному.

Вони не бояться здатися один одному «не в тому костюмі», тому що знають, що один не буде принижувати іншого. Вони не записують собі в записники або пам'ять куплені один одному булочки або пиво.

- Друзі не рахують себе «зобов'язаними» один одному.

Вони не влаштовують сцени, якщо один влаштовує вечірку або шашлики, а інший говорить, що не може або не хоче на неї піти. Або якщо один сказав іншому, що не може в чомусь допомогти. Не могти і не хотіти - право, яке один друг визнає за іншим.

- Друзі не заздрять один одному.

Успіх один не стає нещастям іншого. Більш того, зазвичай друзі щиро радіють успіхам один одного.

- Друзі відчувають зв'язок.

Природу цього зв'язку вони не можуть пояснити, але це те, що наші предки називали словом «узи». Цей зв'язок споріднений і сімейним, і подружнім узам, але все таки відрізняється від них.

- У друзів - роздільне життя.

- Друзі спілкуються регулярно.

Тільки постійне спілкування підтримує їх зв'язок. Інакше вона, на жаль, зникає.

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

При доволі тривалій і міцній дружбі, якщо ці люди один одному подобаються, зазвичай знаходяться обставини, які перетворюють цу дружбу у більш ніж таку. А далі вже по-різному... В кого як.

З.І. А ну ще бажано щоб вони обоє не були одружені. І особливо в молодші роки...

Опубліковано

Класик А.П. Чехов взагалі вважав, що без "стосунків" дружба М. і Ж. неможлива. Але я з ним незгідний, вона є, але це радше виключення, ніж правило.

Опубліковано

"Чоловік і жінка кращі друзі"- таке можливо, на мою думку, лише в шлюбі. Гарному шлюбі.

Опубліковано
"Чоловік і жінка кращі друзі"- таке можливо, на мою думку, лише в шлюбі. Гарному шлюбі.

Ось в мене саме такий варіант

Проголосував обидва рази так, незважаючи на обмеження, бо вони вже аж занадто ідеалізовані, такі умови можливі нетривалий досить короткий час, поки не розкриваються до кінця ;)(хоча є варіант коли до смерті не розкриваються - жорстокий)

Шлюб і дружба речі неподільні, і це і є справжня дружба, а не пиво в п"ятницю вечором, або в кого гроші позичити :), або суперечки на тему, яка машина краща... ІМХО

Опубліковано

Один знакомый в одной ситуации меня как-то спросил, возможно ли это. Я ответил примерно так: "Да. Возможно. Но - после." :)

Хотя после - это уж действительно, как повезёт.

Ну или же дружба возможна - но в возрасте 5-8 лет :)

Во всех остальных случаях... Дружба наверняка начинается с симпатии. Мужчина более склонен к переводу дружеских отношений в интимные. Он может долго сдерживаться, но в какой-то момент его прорвёт - или на секс, или на разрыв, или разочаруется в себе и начнёт воспринимать себя как "подружко" :)

Хотя саму возможность очень продолжительной дружбы я не исключаю. Но не могу дать гарантии, что она в итоге не выльется в нечто большее... ;)

Опубліковано

Скільки прочитав і зі всіма по трішкі згідний. Кругом з вище прочитаних постів є доля правди. ІМХО я гадаю дружба, якщо є то точно підмітив ursa звдячюючи симпатії. Без цього чоловіку жінка не цікава. У мене є маленький досвід :) тому так і пишу. А вобше можна мати дівчину, подругу дуже близьку чі дружину і т.д і т.п, але всеодно дружити з іншими дівкави (доки не поймеш що тобі треба та з якою ти дружиш) і так по колу ;)

Опубліковано

дружба між чоловіком і жінкою можлива, допоки чоловік бачить у жінці, хоч потенційно, коханку;) це вільний переказ слів одного з французських класиків- чи то Бальзака, чи то Мопассана:) дуже згоден. Хоча допускаю таку дружбу і без такого підтексту- але у дууууууже ріжких випадках:)

Опубліковано

1) жінка - у якості "дружина" (супруга), чи у якості - особа жіночої статі.?

2) дружина - найкращий друг та найзліший ворог. Одним словом лікує і виручає, людина з якою треба радитися. І одночасно найзліший ворог, одним словом може поранити так, що на лікування цих ран підуть десятиріччя.

3) Дружба між чоловіком(мужчиною) і жінкою (особою жіночої статі) - реальна, головне не зіпсувати її сексом. Або ж навпаки - підкріпити її тим же сексом. (залежно від характерів людей)

Моє ІМХО.

Ніби все.

Опубліковано

Дружба у шлюбі це ідеал, але мова якраз про різностатеву дружбу не у шлюбі.

Мені пригадався фільм "Лучший друг", де героїня Мадонни товаришувала з мужчиною, правда він був геєм ;)

Судячи з постів (а відписалися поки чоловіки), у жінок і чоловіків різна межа між дружбою і сексуальним потягом.

Не уявляю, як можна друга розглядати як потенційного партнера.

Опубліковано

Шкода ;)..

Але коли це трапляється - повір, дружба тоді -ох як перевіряється!.. :)

Опубліковано

Найкращий друг жінки - її чоловік! А якщо не в шлюбі, то симпатія, чи взаємна, чи одностороння - завжди буде присутня. І чоловік, швидше за все, намагатиметься дружбу закріпити інтимними стосунками, а жінка інтимних стосунків буде уникати, щоб цю ж дружбу не втратити... Ось таке от протистояння виходить....

Опубліковано

У мене взагалі подруг в житті було мало, і зараз не скажу що справжня подруга є, з мого досвіду різностатева дружба є, і вона навіть міцніша. Чоловіки взагалі вірніші друзі ніж жінки і не перестаю в цьому переконуватися знову і знову. Друг для мене визначається не за статтю, а за вчинки і слова. І в кого там шо "знизу" ;) на справжню дружбу не впливає!

Опубліковано

хмм...цікаве питання...багато хто в це не вірить....але, зважаючи на свій досвід можу сказати-Так, дійсно дружба може бути....

але от ситуація не однозначна...друзями стали після того, як "друг", висловивши свої почуття отримав відмову...і от...до сьогоднішнього дня ми з ним спілкуємось як дуже хороші друзі...і не більше...

Опубліковано

Мужчина видит в женщине прежде всего сексуального партнёра. Аксиома, так сказать :)

Что такое дружба? Обмен информацией и энергетикой. В лучшем случае - равноценный. В худшем - энергетический вампиризм и жертвенная покорность.

Простой пример - т.н. "школьная дружба". Девчёнка-отличница или парень-отличник, ничем не привлекательны, но имеют много "друзей", которые рассматривают их как средство для написания контрольных работ.

Ещё один пример - ребёнок богатых родителей. Вне зависимости от его внешней привлекательности у него во дворе будет много "друзей", если он начнёт делиться с ними деньгами/комфортом.

Дружба - зачастую понятие тесно связанное с эгоизмом. Ты - мне, а я - ... нет, не тебе, а у тебя. А если всё-таки чуть-чуть тебе - то потом за тобой должок ;)

Если копнуть глубже, дети "дружат" по такому же принципу: "У Коли много машинок, я ими часто играюсь, и дружу с ним. А Петя никогда не даёт ни мне, ни Коле свой самокат, он нам не друг".

А если снова немного повзрослеть - опять же в школе... Девчёнка-страшилка, но "своя в доску", с ней можно побухать, покурить на переменах в туалете, сыграть в бутылку, позажиматься на дискотеке, а если повезёт - то и это самое... А вон та - цаца, вся такая гламурная, красивая, но недотрога, смотрит на тебя, как на ничтожество - коза она, в общем.

Думаете, вырастая, мужчина сильно меняется? То, что происходило с ним в детстве и юношестве, накладывает сильный отпечаток на мировосприятие и модель поведения. Я с тобой дружу, потому что ты мне что-то должен. Заметили? Не можешь дать, а должен...

Дружба всегда требует чего-то взамен. Если не требует - это уже, вероятно, любовь ;)

С возрастом у нормально развивающегося подростка появляется всё большая тяга к противоположному полу. Дружба с девушками имеет целью секс с ними. Иначе бы просто не возбуждало тратить на них время. Но Природа требует, поэтому дружба существует ;)

Дружить можно и с несимпатичными, но теми, которые (хотя бы по рассказам) "дают". Или же когда девушка неравнодушна к тебе - плевать, что она как атомная война, но она на тебя запала и всё это пахнет сексом.

Дружить можно, в принципе, с кем угодно - иногда случается, что люди неожиданно понимают, что созданы друг для друга (общие взгяды на жизнь, интересы, увлечения).

Дружить можно с красивыми или просто симпатичными - но тогда основой дружбы становится именно тяга к телу. И эта тяга постепенно будет перерастать в манию :)

Дружить можно просто так, от скуки, не вкладывая в само понятие дружбы ничего, кроме заполнения свободного времени.

Дружить можно из страха быть одному, и тогда уже - хоть бы с кем.

В большинстве случаев со временем желание обладать телом начинает проростать... Возможно, оно просто не может не появиться - но бывают ситуации, когда всё-таки не успевает - по причине разрыва отношений или в связи с очень медленным темпом роста, превышающим средний цикл жизни...

И случаются ситуации, когда секс просто становится логичным продолжением общения. В конце концов, обмен жидкостями - это тот же обмен энергией :)

После секса начинается переосмысление произошедшего - и если то, что вдалбливало общество, перевешивает, то дружба очень быстро сходит на нет. Иначе - может перерасти в ту же любовь. Или же просто в хорошие дружеские раскрепощённые отношения. Но при условии несвободности кого-то или обоих - всё становится похожим на Санту-Барбару :)

Мне кажется, что в мужских генах заложена программа: осеменить как можно больше самок, используя для этого самые хитрые и коварные методы, включая дружбу :)

Женщинам со спецефически заточенной логикой нас не понять (ха, может, это самообман?) ;)

Опубліковано

Берите в расчёт что у мужчины (который друг) две головы, и вот какая умнее так и будет развиваться дружба ;)

ЗЫ. Кстати .... после 50 грамм головы начинают спорить.

ШУТКА. :)

PPS. в каждой шутке есть доля шутки (с)

Опубліковано

Дружба можлива.

І якщо другу важко - то порядна подруга ніколи не залишить його самого, без міньєта.

Опубліковано
Дружба можлива.

І якщо другу важко - то порядна подруга ніколи не залишить його самого, без міньєта.

я замічаю, друг, шо ця тема червоною лінією проходить через усю твою творчість:)

Опубліковано

До одного випадку в житті щиросердечно вірила, що друба чоловік + жінка можлива, оскільки давноіснуючий друг готовий подати руку завжди при будь-яких умовах (і триває це вже років з ..хм...8-9). Лібідо - 0. Його дівчина А.К.А. жінка в громадянському шлюбі - моя хороша приятелька. Тобто питань тут жодних не виникало і не виникає.

Отака дружба - це є дуже поодиноке виключення з правил. Оскільки трапилось, що так звані "друзі" , котрі себе в мохнату грудь показово руками били і кричали "та я тобі... та я !!! такий тобі друуг!!!"пасть порву-моргала виколю!!буду храніть, холіть і лєлєять, бо я ж друг!!!" ... палились на лібідо :lopata:. От халепа.

Якщо дружба є - бережіть її. Вона - основа. І вона варта занесення в Червону Книгу, бо у нашому світі зазвичай тебе або хочуть використати, або трахнуть.

Опубліковано

Скажу на цю тему власну думку, трошки з власного досвіду. Дружба між чоловіком та жінкою можлива, з чоловіками порозумітись завжди легше ;), але...тут погоджуюсь з Zheny@:

"3) Дружба між чоловіком(мужчиною) і жінкою (особою жіночої статі) - реальна, головне не зіпсувати її сексом. Або ж навпаки - підкріпити її тим же сексом. (залежно від характерів людей)"

Опубліковано

не можлива.

Спосіб мислення і склад характеру в статей різний, просто так їм не цікаво один з одним.

І якщо, дівчата, ми кажемо, що навколо нас друзі-чоловіки, це означає тільки сильний сексуальний тип і то, шо в кількох наших друзів назріває гострий спермотоксикоз. Бо просто соватись за нами, витирати соплі і слухати, як Людка з другого під.їзду прикольно постриглась, їм не цікаво. Як і нам не цікава перемога Спарти над Челсі чи навпаки або різниця в смаках старопрамена і будвайзера. Все це стає цікавим, і спільні теми знаходяться, і говорити ніби є про шо годинами, тільки в разі статевого потягу, коли вже не важливо про шо говорити, аби просто бути поруч. Ну, і в шлюбі, все-таки, це варіант дружби з регулярним сексом, але вся та дружба зійде нанівець, якщо підсадити чоловіка на голодний пайок. Ага.

Воть, така моя мисля з досвіду спілкування з протилежною статттю.

Опубліковано
Спосіб мислення і склад характеру в статей різний, просто так їм не цікаво один з одним.

згідна.

І якщо, дівчата, ми кажемо, що навколо нас друзі-чоловіки, це означає тільки сильний сексуальний тип і то, шо в кількох наших друзів назріває гострий спермотоксикоз.
Бо просто соватись за нами, витирати соплі і слухати, як Людка з другого під.їзду прикольно постриглась, їм не цікаво.

що це за жінка, яка тільки про соплі говорити може....

Як і нам не цікава перемога Спарти над Челсі чи навпаки або різниця в смаках старопрамена і будвайзера.

протестую!!!!!!! такими темами обмежуються чоловіки типу "дом-работа-дом-работа".

Все це стає цікавим, і спільні теми знаходяться, і говорити ніби є про шо годинами, тільки в разі статевого потягу, коли вже не важливо про шо говорити, аби просто бути поруч.

капєц... я прастістую, Юлька!!!!! Хоча да, і такі лібідні мля виявлялися. Але то дуже поодинокі випадки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...