Перейти до змісту

Кофлікт на Завокзальному ринку

Kazus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 367
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Мене дивує, про що люди кричать. Типу давали гроші за торгові місця. І ще й які гроші... Вони що, не розуміють, що офіційно заявляють про незаконну діяльність? про те, що є співучасниками тіньових схем перепродажу торгових місць? де фіксувалися гроші? податки сплачувались від цих оборудок?? ХТО КОМУ в нашій державі давав право (і за яким законом?) купувати торгові площі, якщо земля - у власності міста і ще й в приватній оренді?? ну, брєд-брєдом... на що претендують? ну, не ті зараз часи. Є закон і треба його дотримуватись. А суди програєш - або юриста міняй, якщо вважаєш, що всі справи завалює, або дивись правді в очі: таки неправий ти.

Опубліковано

насправді нехто неяких судових рішень не затверджував просто деяким повноважним людям вигідно аби пішли такі чутки, все у тих людей нормально з документами, а ті інформаційні джерела які стверджували протилежне насправді хотіли підсунути "утку", і в них, доречі, це добре вийшло,

а особисто мене дивує те що є багато людей, які як базарні баби і лізуть не в свою справу...

Опубліковано

насправді нехто неяких судових рішень не затверджував

цікаво... а виконавці тоді чого приїжджають на ряд, якщо судових рішень нема?

Опубліковано

насправді нехто неяких судових рішень не затверджував

цікаво... а виконавці тоді чого приїжджають на ряд, якщо судових рішень нема?

особисто до тебе приїжджають? якщо так цікаво сходи і спитай...

Опубліковано

та цікаво, то й питаю.. ви тут всі ніби в темі, а я просто журналіст.. читаю трохи, пишуть же весь час.... якщо рішень суду - нема, то це - прецидент і про це не можна мовчати

Опубліковано

vanabee, все там законно. Вищий арбітражний розглядав. Є всі рішення. Були адвокати і т.д. Мама моя працює продавцем в одного із підприємців, що там мають місця. Тому, не варто слухати "базарних баб", особливо тих, хто там кричить. Людина, яка знала на що йшла - вже давно забрала свій контейнер і товар звідти. Приїдуть екскаватори і все зрівняють із землею. Виставлять Беркутів і все. ДОбудують все, що мають добудувати.

Опубліковано

Раджу взагалі купляти всім в інтернеті, і нехай закриється Ювант і Варшавка, яка вже переросла в "чайна таун" де навпаки де багато не якісного товару і дорого. По типу там, хто туфлі ш'є, Італія ви що не бачите, я кажу якщо це не італія, сьогодні же поверну, продавець, ну якщо чесно то це Польща. :)))) Не кажу за всіх, є підприємці які привозять дійсно якісний товар і за нормальну ціну продають і не розводять людей, кажуть як є. А то побачиш на ці всі лейби, починаєш шукати завод, а такого взагалі немає і в спогадах.

Пора вже рестрктурувати Варшавку, зробити людський базар.

1. Заборона відкривати одну і тому ж самому підприємцю більше 1 точки.

2. Заборона продавати однакового товару - фасону і так далі

3. Здорова конкуренція!!!!

А не експансія тих, хто колись давно заїхав і нікого не пускає на свій ринок.

Опубліковано

1. Заборона відкривати одну і тому ж самому підприємцю більше 1 точки.

2. Заборона продавати однакового товару - фасону і так далі

3. Здорова конкуренція!!!!

Цікаво, як можна заборонити відкривати кілька точок. По-перше, це порушення прав продавця, по друге,якщо такий продавець торгує якісним товаром, то краще від такого заходу нікому не стане.

пункт 2 мене дивує найбільше. Якщо товар однаковий і різних розмірів, то це знову ж таки добре. ну не вигадають для кожного ексклюзивний одяг :) це ж ринок.

А от з націнками треба щось робити, бо це дуже нездорово, коли за маленький, але нарядний топік просять 200-250 грн., а за якусь простеньку футболочку - 100 грн. і вистачає її на 3-4 прання.

Опубліковано

А от з націнками треба щось робити, бо це дуже нездорово, коли за маленький, але нарядний топік просять 200-250 грн., а за якусь простеньку футболочку - 100 грн. і вистачає її на 3-4 прання.
Цікаво, а що можна з цим зробити (крім того що не купувати таку річ) чи по яким критеріям визначити на скільки праннів її вистачить. Да і люди часто перуть по-різному, один читає етикетку виробу інші ні.
Опубліковано
Цікаво, а що можна з цим зробити (крім того що не купувати таку річ) чи по яким критеріям визначити на скільки праннів її вистачить. Да і люди часто перуть по-різному, один читає етикетку виробу інші ні.

це питання швидше було до антимонопольних органів, бо теперішні націнки в 200-300 % не дозволяють багатьом людям купувати новий одяг, того так багато розвелось стоків і секонд-хендів. Кажете не купувати, а що тоді купувати, якщо більшість товару неякісного, і як його не прати, все-одно цей товар максимум на сезон :(

• Адміністратори
Опубліковано

От я і кажу що то бариги - гнать таких в шию а інших ретельніше контролювати.

І відмінити нафіг спрощену систему оподаткування. Повинно чітко бути видно де, в кого, по якій ціні було куплено, повинні бути всі рахунки з накладними.

От тоді бариги зникнуть як клас.

Опубліковано

Sеrеgа, ты говори да не заговаривайся (с): не всі єдинщики - бариги. А ліквідація спрощеної системи автоматично призведе до підняття цін, бо прийдеться наймати бугалтера.

• Адміністратори
Опубліковано

Sеrеgа, ты говори да не заговаривайся (с): не всі єдинщики - бариги. А ліквідація спрощеної системи автоматично призведе до підняття цін, бо прийдеться наймати бугалтера.

Згідний - не всі. Спрощена система хороша штука, але трішки надоїло бачити, як вона застосовується там де не повинна і коли це стало інструментом несплати податків в повному обсязі.

Опубліковано

Кажете не купувати, а що тоді купувати, якщо більшість товару неякісного, і як його не прати, все-одно цей товар максимум на сезон :(

Може, хтось зараз скаже: "Та ну! Це нереально!", але раджу спокійно прочитати до кінця.

Отже. Особисто я для себе в Україні намагаюся одяг-взуття не купувати. Якщо й купую взуття - то ЕССО, яке скрізь однакове, і в Україні, і за Україною. Поки що кращого для себе я не знайшов. Безперечно, побачивши в київському "Большевику" шикарні італійські туфлі за 6000 грн. я слєгка ахрєнєл - і від ціни, і від вишуканого вигляду, і від якості, та все ж в кризу це не першочергова покупка :) І тому за штанами-сорочками-футболками-трусами-шкарпетками-взуттям-та-іншими-лашками краще всього їхати в Еуропу. Не треба сунутись десь далеко - достатньо заїхати в Польщу (до Любліна вроді менше, як 200 км, а до Варшави - трошки ближче, ніж до Києва). Є ряд демократичних магазинів, у яких продаються не дуже брендові, зате якісні речі. Це такі торгові мережі, як H&M, C&A... є й інші, але я в них не дуже добре розбираюся :) Наприклад, хороші, якісні джинси в цих магазинах мають ціну від 40 до 120 євро, багато на що є знижки. Хороший піджак - 90-110 євро. Взуття - різноманітне, також від 40 євро, ЕССО має фактично ту ж ціну, що й у нас в Україні. Але вибір - розмірів, фасонів за кордоном куди ширший, ніж навіть у київських торгових центрах. Багато де дуже хороша система вибору взуття: наприклад, стенд з взуттям 43 розміру - і на ньому все взуття, яке є цього розміру... Якщо це джинси - то двометровий рядок однаковісіньких джинсів, але різних розмірів. Вибирати щось набагато легше, ніж в наших "Ювантах". Крім того, речі дійсно якісні, і дійсно цікаві - не той весь ширпотріб, який у нас.

Так само багато хто закуповується в Польщі побутовою хімією, навіть продуктами харчування. По ціні там виходить дещо дешевше, дещо дорожче, дещо - так, як і в нас. Але їхня побутова хімія якісніша, ніж та, що продається у нас. Їхній сир "брі" - це зовсім не те, що продається у нас. Тому, вважаю, що є сенс час від часу просто збирати гроші на "закупи", кооперуватися двома-трьома родинами, і бусиком виїжджати за кордон. Звичайно, постає питання візи, закордонних паспортів... але воно того вартує. Крім того, можна буде погуляти польськими містечками, відпочити, посмакувати польською кухнею (а вона - смачна, і щедра - порції просто величезні; особливо рекомендую корчму Bida по трасі з Любліна на Варшаву).

Це - альтернатива тому турецькому гівну, яке продається в нас з 200-500% накруткою, і линяє/псується після першого ж прання.

Опубліковано

Ой як згідний з попередньо написаним. зайшов у Ювант купити брюки та джемпер. Такого гівна, що висіло на вішалці з гордими назвами на окремих пришитих лейблах я давно не бачив за такі великі гроші!!! І це не один магазин, а 30% точок це точно. ну коли уже візьмуться за такий відкритий продаж підробок? дуже образливо, що тобі за нормальні гроші хочуть впарити відверту підробку. Знайомий розповідав. що бачив як у понеділок продавці витягували з бусиків здоровенні мішки, що просто лускали від утрамбованих там товарів з Хмельницького ринку. У Київському ЦУМ - хоч чесно пишуть звідки потрапили ці речі на прилавок магазину))) Ярлик виробника, а поруч з боку пришпилено ярлик магазину та повна інформація про виробника.

ЦУМ. Київ Хрещатик №___

Джемпер NXJ 100% Cotton.

XL, Size - уже не пам'ятаю :)

Виробництво: Турція, далі вказана адреса виробника.

Надруковано на чистій українській мові, а не латиниця розмір шрифта 0,0002 і повністю змазаний шрифт.

Я вважаю, що схожі бірки повинні бути і в нас - просто потрібно зобов'язати власників "липових фіп магазинів, бутіків у Юванті) чіпляти ярлики на кожну річ.

Опубліковано

це питання швидше було до антимонопольних органів, бо теперішні націнки в 200-300 % не дозволяють багатьом людям купувати новий одяг, того так багато розвелось стоків і секонд-хендів. Кажете не купувати, а що тоді купувати, якщо більшість товару неякісного, і як його не прати, все-одно цей товар максимум на сезон :(

Наприклад на одяг в "Юванті" націнки починаються від 300 %. Курточка, яка там коштує 400 грн - в Туреччині вартує порядку 10 - 12 $. З такими розкладами можна позволити собі орендувати магазинчики при їхній сьогоднішній вартості оренди...

P.S. Інфа від знайомих, що в "Юванті " мають магазинчик...

Опубліковано

2 BARAKUDA ну ось і мож відкривати свій бізнес. будеш тутика в нас продавати такі ж курки як в "Юванті" тільки по 300. ЗІ закупки маєш/знаєш де робити

Опубліковано

Маю знайомих які теж мають точки в Юванті, раніше товар возили з Китаю, а зараз з Хмельницького і Чернівців :blink: А все ізза того, що обєми торгів впали і невигідно літати в Китай стало.

2 Ярчік - "Біда" то зло, боюсь в неї заїзджать, пару лишніх кг вона мені добавила :blush:

Опубліковано

смышны ви, й тупі якщо думаєте що все так просто

особливо смішно з тих кто бє себе в груди й каже що купляє в европі й носить його хз скільки років

Опубліковано

смышны ви, й тупі якщо думаєте що все так просто

особливо смішно з тих кто бє себе в груди й каже що купляє в европі й носить його хз скільки років

а от в топіку появився несмішний і гострий продавець турецького барахла з 300%ною накруткою :-)

так, в контейнері ввічливості людина не навчиться. може, в бані? :-)

Опубліковано

Якщо вже перейшли до "турецького барахла" , то я також вставлю свої 5 копійок.

Як я вже писав вище, мама моя працює в Юванті (і на базарі) продавцем. І торгує якраз тим "барахлом". Так от. Є дійсно барахло. А є цілком пристойні речі. В мене є турецькі речі, які я відносив не один рік, і їхній зовнішній вигляд цілком пристойний. І перуться і носяться нормально.

та й не кожен має такий достаток, щоб купувати речі в Європі. І взагалі дорогі речі.

Те, що деякі (та майже всі) підприємці знахабніли, і накручують по 500% і більше - то факт.

Опубліковано

:) От зараз спільно і виробимо рецепти, як купувати хороші речі:

1. Купувати їх у Європі (Женя, повір - дійсно ХОРОШІ речі в Європі будуть дешевші, ніж в Луцьку, ціни якого "заточені" під працівників Волинської митниці. В Європі немає поняття 500% накрутка, натомість є розпродажі, сейли, сезонні скидки, продажі моделей старої колекції, під час яких народ закуповується по дуже дешевим цінам. Наприклад, туфлі виробництва 2009 р. зараз будуть коштувати в два-чотири рази дешевше, ніж модель 2010 року).

2. Бути сином мами, яка працює в "Юванті".

Які ще будуть поради? :)

А загалом - попит породжує пропозицію. Якби народ менше купував відверте гівно - його б менше возили. Якби народ не купував речі з 500% накруткою - їх би так і не продавали. Якби не продавали гівна з 500% накруткою - не було б сенсу платити Токарському десятки тисяч за місце. І конфлікт був би нікому нецікавим. А так - шалені ціни, висока оренда, і все взаємопов'язане.

Я зарікся підтримувати національного продавця, нунах. Краще вже купити один костюм від Вороніна, ніж два - з Туреччини.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...